maraga3 24.01.08, 11:57 Czy znacie jakas firme ktora zajmuje sie wynajmowaniem autokarow? jaka kwote trzeba przeznaczyc na wynajem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sueno Re: Autokar na wesele. 24.01.08, 12:12 1. Zalezy skad dokad. 2. Zalezy czy firma liczy sobie ryczalt czy bierze kilometrowke. Ja np. zajezdnia-Poznan-Szamotuly-zajezdnia-Szamotuly -Poznan-zajezdnia zaplace okolo 400 zl bo firma liczy kilometrowke, przy ryczalcie inne firmy nie spadaly ponizej 1000 zl. Odpowiedz Link
electro8 Re: Autokar na wesele. 25.03.08, 16:20 Witam, Czy możesz podać mi na prywatnego maila electro8@o2.pl namiary na tą fimę co 400zł. zapłacisz? Bo ja się orientowałam w Poznaniu i nie schodzą poniżej 1000zł. Będę bardzo wdzięczna!Może chociaż nazwa i miejscowość, jeżeli nie masz konkretniej. Jeszcze raz dziękuję za pomoc. Pozdrawiam, Jadwiga. Odpowiedz Link
maraga3 Re: Autokar na wesele. 24.01.08, 22:35 trasa Poznań-Stęszew /ok. 25 km/ i z powrotem Stęszew-Poznań Odpowiedz Link
sueno Re: Autokar na wesele. 24.01.08, 22:51 Poszukaj firmy transportowej z Komornik (niestety nie pamietam nazwy), tam sie mozna dogadac z tego co wiem. Albo z okolic Steszewa. Ale jesli bedzie kilometrowka to tak policza Tobie trase od Zajedni do Kosciola lub USC a potem do Steszewa, potem albo bus wroci do zajedni i tez ta trase policza albo oplata bedzie za postoj. Potem trasa z ew. zajezdni do Steszewa potem do Poznania i znowu do zajezdni. Wiec 50 km to na pewnie nie bedzie Odpowiedz Link
sueno Re: Autokar na wesele. 28.04.08, 12:48 Polecam firme Rokbus z Rokietnicy jest to jedyna firma gdzie placi sie pieniadze na przejechane kilometry nie ryczalt. Przyjechali punktualnie, odwiezli gosci tam gdzie mieli. A zaplacilismy nie cale 500 zł za przejazd Rokietnica-Poznan-Szamotyly-Rokietnica i Rokietnica-Szamotuly-Poznan-Rokietnica. Odpowiedz Link
sueno Re: Autokar na wesele. 29.04.08, 22:55 Moze i wyjsc 1000 zł do miejsca gdzie masz wesele. Bo akurat im to nie po drodze. Pamietaj ze licza sobie kilometry do bazy. Zarowno wyjazd do kosciola jak i przyjazd po odwiezieniu gosci do domu a takze przyjazd i wyjazd do bazy w czasie trwania wesela, jesli chcesz zeby kierowca czekal to sie placi z tego co pamietam 25 zł za godzine. Odpowiedz Link