Dodaj do ulubionych

ciekawe jak tam Monalisa

25.08.08, 20:24
sobie radzi z dwójką maluchów. Nie ma pewnie czasu na forum. normalka.
W kadym razie pozdrawiam:)
Obserwuj wątek
    • burdziaa Re: ciekawe jak tam Monalisa 25.08.08, 20:50
      i ja tez ostatnio myslałam co u niej :)
      • m0nalisa jestem!! 25.08.08, 22:50
        codziennie zagladam ale ostatnio glownie czytalam .

a dobrze sobie radze, choc gdyby nie maz niechybnie bym osiwiala:))))
        michal ciagle niedokarmiony, wiec na zmiane flacha cycek bo bym sie od niego nie
        oderwala. mati musial sie z sytuacja oswoic, troche byl zazdrosny wiec juz wiem
        jak to jest karmic jedno ale drugie tez na sobie miec. troche lobuzowal- moze
        chcial zwrocic na siebie uwage. teraz jest fajnie. czesto chodze na spacery,
        chodze na basen, na solarke raz w tygodniu. zeby dla siebie cos porobic. nie
        jest ze mna tak zle, waze tyle ile przed druga ciaza. 10 do zrzucenia! balam sie
        ze bedzie podwojnie.
        czasem chlopaki sie synchronizuja wtedy mam w domu cyrk, a tak- przewaznie jest
        super!!!
        maz mi bardzo pomaga wiec nie jest ciezko. na poczatku troche swirowalam,
        hormony dawaly mi czadu wiec wsciekalam sie - teraz juz mi minelo bo niechybnie
        maz wykopalby mnie z domu hihihihi...

dzieki dziewczynki za troske, buzka!
        • burdziaa Re: jestem!! 25.08.08, 22:55
          jestes niesamowita :)))))
          pozdrawiam ciepło!
          • matizka Re: jestem!! 25.08.08, 22:56
            Michał wygląda super na zdjęciu! Pozdrawiam i dobrze, że sobie
            radzicie!

Buziaki

M.
        • maniulka_25 Re: jestem!! 25.08.08, 23:36
          Cześć !
          Myślałam dużo o Tobie... Ja też niedługo będę mieć kongo. Mój mąż pracuje 12 godzin dziennie więc jego pomoc odpada. Z babciami nie utrzymuję kontaktu a raczej to one nie interesują się Julką. Więc postanowiłam zatrudnić pomoc. Nie dam rady sama. Ostatnio w kinie czy na basenie byłam w ciąży. Dlatego fajnie że będzie mała różnica wieku, powoli zacznę oddychać. Młoda jest spokojnym dzieckiem, śpi w nocy 13 godzin, w dzień 2 godziny. Oby drugie takie było !
          Ściskam Cię mocno. Pozdrawiam.
          I napisz mi proszę (jak będziesz mieć kilka chwil) na co mam się przygotować.
          • m0nalisa :)) 25.08.08, 23:43
            powiem ci wbrew pozorom ze mam czas i to sporo :)
            Michal glownie je i spi, chos sa dni ze caly czas go albo karmie albo lulam,
            miewa tez kolki wiec pare zary dziennie mi placze.
            Mati jest jeszcze maly, spi dwa razy dziennie po 2 godziny a i tak pada o 21 i
            spi do 10. wiec wysypiam sie i mam cisze w domu kiedy drzemie i uda mi sie
            michala uspic albo akurat nie je. poza tym moj maz tez pracuje i to na nocki
            wiec nie ma go w nocy i gdzies do 16 odsypia wiec jestem z nimi sama. michala w
            wozek z matim sie bawi, jak mati spi karmie albo sie obijam czy obiad zrobie.
            jak wstanie maz przejmuje jednego albo obu chocby na chwile i ja sie zajme domem
            lub robimy to razem.
            na spacery sama nie chodze bo mam 2 wozki wiec na dwa dylizanse sie nie da. raz
            w tyg przychodzi mama zabiera matiego na spacer albo ide z nia i michalem. na
            codzien ide z jednym a drugim zajmuje sie tata.
            mam tez czas dla siebie, zostawiam chlopakow i ide poplywac albo na kawe dla
            kolezanki.
            na poczatku kosnos, szczegolnie jak obaj czegos chca, bywa i tak. ale po 2
            miesiacach sie rozganizowalam ale i tez mniej sie denerwuje ze nie mam 6 rąk.
            znajduj czas dla siebie zeby odetchnac a wtedy bedzie bulka z maslem. powodzenia
            • burdziaa Re: :)) 26.08.08, 00:10
              no nie żle se to sobie poukładałas :)
              Mati swietny, a Małe cudne, takie małe :)))
              a co to za forum wygodne- zajrzałam żem i fajne :D moze sie dopisze?
              to juz wogóle wsiąknę....
              • m0nalisa wsiąkaj :) 26.08.08, 04:17
                otwoz tylko barek a zobaczysz jak cie przywitamy (same pijaki u nas :PPPP)
    • becik_l79 Re: ciekawe jak tam Monalisa 26.08.08, 10:08
      jestem pod wrażeniem. Moja kumpela ma dokładnie tak samo - z tą samą różnicą wieku i też daje sobie świetnie radę. Może to jest sposób? W każdym razie cieszę się, że jest w porządku:))))) czuję od Ciebie pozytywne wibracje - dodajmy: zaraźliwe:))))
      Mam nadzieję, że nas nie zostawisz dla WyGODNYCH!!! Zarażaj dalej:)
      pozdrawiam,
      beata
      • lilka.k Re: ciekawe jak tam Monalisa 26.08.08, 10:15
        Synów masz cudnych, a ty jestes swietna babka, wiec nie dziwie sie, ze wszytsko
        dobrze sie uklada :). Brawo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka