Dodaj do ulubionych

Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:08
czesc

Wie może ktoś jak dojechać na lotnisko do Pyrzowic z Cz-wy ??
1) Są organizowane jakieś przewozy ? tam i spowrotem
2) Bardziej opłacalne autem czy pkp katowice i z tamtąd szukać

a) co z autem jeśli jadę sam( opłata pierwsza na niestrzeżonym 32 zł potem
12 zl doba) - nie opłaca sie
Czy jest możliwość pozostawienia samochodu gdzieś indziej? Na osiedlu itp

b) jak zorganizować dojazd pkp itd.

pomóżcie , cenne rady mogą przydać sie komukolwiek

pozdrawiam
jet airliner
Obserwuj wątek
    • Gość: MC Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.zim.pcz.czest.pl 13.07.06, 15:14
      Mogę Cie zawieźć...
    • Gość: jet airliner Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:11
      jakieś wieści?? plizz
      • Gość: rafi Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.u.mcnet.pl 13.07.06, 16:16
        PKP odpada. Slyszalem ze MPK z Czewy organizuje jakies transporty ale nie wiem
        czy to juz dziala. Najlepiej jednak jak cie ktos zawiezie.
        • Gość: jet airliner Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:19
          pytalem sie w mpk dziś o to. Pierwsze słyszeli. Najkgorsze to to ze nei ma
          mnie kto zawieźć. Nie ma innych form dojazdu :(???
    • Gość: lunch Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.gik.pw.edu.pl 13.07.06, 16:22
      Informuję Cię, że żyjesz w Polsce, gdzie przemieszczanie się na tak wymyślnych
      trasach jest często awykonalne lub wyjątkowo upierdliwe. Jak się nie ma
      samochodu, to można sobie w domku posiedzieć (jak bym nie miał, to przy każdych
      wakacjach bym się chyba popłakał).

Ale jak ktoś ma skłonności masochisyczne, to może dojechać (tzn. dowlec się)
      pociągiem do Katowic i stamtąd ma specjalny autobus (za specjalną cenę) spod
      dworca na lotnisko:
      www.pkm.katowice.pl/pyrzowice.php
      • utunia Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! 13.07.06, 16:24
        można krócej:
        PKP do Zawiercia i stamtąd PKS do Pyrzowic
        PKS do Tarnowskich Gór, przesiadka na ten do Pyrzowic

Sprawdzałam dziś połączenia z lotniska do CZ-wy, nie ma innej możliwości...
        • Gość: rafi Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.u.mcnet.pl 13.07.06, 16:34
          Albo PKS czy tam cos innego do Siewierza i z Siewierza do Pyrzowic.
        • Gość: jet airliner Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 16:34
          podaj mi stronkę o ktorej mowisz

dziekuju
        • Gość: do utuni Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:15
          no to jeszcze raz mamy potwierdzenie o zaściankowości Częstochowy, gożej niż w
          Afryce, Zawiercie miastem europejskim, i co Częstochowo nawet wsią nie jesteś
          bo dzisiaj wieś idzie do przodu a ty umierasz miasto aj!aj!
    • babeczkaa Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! 13.07.06, 17:19
      parking w Pyrzowicach nie jest taki drogi, jesli zostawisz auto na tydzien - zapłacisz tylko 100 złotych, zobacz tutaj www.gtl.com.pl/index.html?page=parking
    • Gość: jet airliner Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 18:37
      wiem już jedno:
      Dojechać do:
      a) Zawiercie
      b) Siewierz
      c} Tarnowski Góry

Teraz wiecie o ktorej tam są autobusy do Pyrzowic?

Muszę byćna lotnisku o 13 30
    • Gość: Harry_man Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 19:51
      A zastanawiałeś się kiedyś dlaczego na parkingu pod lotniskiem stoi tyle
      samochodów z blokadami na kołach?? (źle zaparkowanych)
      • Gość: AntyPKPiPKS Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:05
        Ja pierdyka. Weź jakiegoś kumpla. Na bęzynę(gaz) mu dasz 30zł i Cię zawiezie.
        Ludzie to mają problemy. Szok.
        • Gość: jet airliner Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:23
          sorki ale ja nie mam bezrobotnych kumpli
          • Gość: hk Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:24
            cicię, wójka, sąsiada ... bez jaj
            • Gość: jet airliner Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:26
              nie pochodze z cz-wy, najbliższa rodzina 160 km to troche niewygodne i
              kosztowne.
              Ps pracuje tu w cz-wie
              • Gość: jet airliner Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:28
                a sąsiedzi to sami zawistni dziadkowie i babcie. Cóżwidze , że cz-wa to
                naprawde dziura. ehhh
                • Gość: aa Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:29
                  ano dziura
                  taxi poza licznikiem za 100zł pojedzie jak się zakręcisz
                  • Gość: jet airliner Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 20:41
                    Troche sie wrobiłem z tym wszystkim bo nie pomyślałem. Samolot tam i spowrotem
                    500 zł. Autobusem 300 zł, na dodatek na miejsce, tylko że 18 godz jazdy. Fakt,
                    samolot 1,5 h ale dojdą mnie koszta czyli razem najtaniej 600 zł albo 700 i
                    wiecej wrrr
                    • Gość: rotfl Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 05:32
                      Autkarem to mordęga, odradzam.
                      • Gość: krystian Re: Lotnisko Pyrzowice POMOCY !!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.07.06, 12:11
                        Najprościej czymś do Katowic, a z tamtąd kursuje linia do Pyrzowic.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka