Dodaj do ulubionych

BAR - Częstochowa może być dumna

IP: *.zgora.dialog.net.pl 20.09.03, 22:03
Nie ma to jak dziewczyny z Częstochowy. Agnieszka Tomala jest świetna. Chyba
zostanie moją żona. O terminie ślubu jeszcze powiadomię .Możecie czuć sie
zaproszeni Szanowni Forumowicze
Obserwuj wątek
    • mmaly Re: BAR - Częstochowa może być dumna 20.09.03, 22:54
      Hm.
      Muszę powiedzieć ojcu Agnieszki, że ma kolejnego kandydata na zięcia.
      Bo Ty chyba mu jeszcze o tym nie powiedziałeś.
      Ani samej Agnieszce ;-)
    • Gość: ribbchaka Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.03, 23:00
      rzeczywiscie jest sie czym chwalic - sex, dykta, ruski telewizor.
      • Gość: Filip Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.look.ca 21.09.03, 04:03
        Niestety panowie: Agnieszka zostanie moja zona. Zona czcigodnego Filipa z
        Canady ! O ile wczesniej nie dala dupy innemu. Tak sobie zastrzegam swoja
        godnosc. Ja wiem ze to pospulstwo rodzi piekne dziewice i coz mi z tego kiedy
        zyciorys sie liczy jak sylwetka wyscigowego rumaka. Nie moze mnie milionera,
        Polaka,l reprezentowac jakas zdira. To by zachwialo moja pozycja !
        • Gość: Lotnik Re: BAR jest do kitu IP: *.premex.pl 21.09.03, 09:00
          Pieprzę ten cały wasz bar i całe to żenujące widowisko!! Telewizja schizowizja,
          psychopaci i zboczeńcy... Wolę obejrzeć sobie balet w magazyne kulturalnym niż
          wysłuchiwać tych bzdur. Aha i jeszcze obejrzyjcie sobie to:
          free.of.pl/d/dolina_vlepek/bar7.jpg
          • Gość: Alfa Re: BAR jest do kitu !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:21
            Gość portalu: Lotnik napisał(a):

> Pieprzę ten cały wasz bar i całe to żenujące widowisko!! Telewizja
            schizowizja,
            >
            > psychopaci i zboczeńcy... Wolę obejrzeć sobie balet w magazyne kulturalnym
            niż
            > wysłuchiwać tych bzdur.

Całkowicie się zgadzam! Ja już od blisko 1,5 roku nie oglądam TV, bo bardziej
            interesuje mnie moje własne życie niż jakieś komercyjne bzdury!
            A BAR to mi się kojarzy z miejscem gdzie mogę spotkać się ze znajomymi przy
            piwku! :-)
        • Gość: noname Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: 213.199.197.* 21.09.03, 22:34
          Twoja pozycja zachwiać Twoja znajomość polskiego. Czy każdy tępy drwal
          z "Canada" określa się mianem "czcigodnego"? Walnij się w łeb obuchem siekiery
          i wróć na ziemię "canadyjską" oczywiście.
        • Gość: Darek Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 08:58
          Filipie, Filipie
          podrap się po cipie
    • Gość: Pikador Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.03, 23:00
      Pewnie w Kanadzie myjesz gary w spelunach Czcigodny Filipie .Wielki szacunek
      kanadyjski milionerze.
      • Gość: ciekawski Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: frodo:* / 192.168.0.* 21.09.03, 23:07
        Ponieważ nie oglądam tego cudownego programu,
        czy są w sieci zdjęcia tej przemiłej panny ??
      • Gość: mial Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.03, 19:22
        wiecie co wam powiem uwazam ze ta agniesz ka zachowuje sie strasznie zachowuje
        sie jak najgorsza................... nieche jej obrazac ale tak naprawde jest
        spolczuje temu chlopakowi co mial byc jej mezem bo ona napewno przespala sie
        juz niejednym (ona ma barzo fajny zawod~!!!!!!!!!!!!)
    • Gość: Pikador Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.zgora.dialog.net.pl 25.09.03, 09:41
      W sieci ich nie ma, ale będą w najnowszym CKM-ie.
      • Gość: O Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: 2.3.STABLE* / *.energetyka.czest.pl 25.09.03, 14:40
        Dumna??!! Z kogo??!! Z tej dziewczyny??
        Gdy Agnieszka T. wchodzi na wizje - wyłącz głos (żeby nie słuchać jej mało
        inteligentnych wywodów).
        To jest tylko piękne ciałko nic więcej.
        • Gość: tkos Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.03, 20:06
          cialo!!!!!!!!!!!!!! to nie jest cialo tylko jakis flak tak wam powiem po
          przyjacielsku--znam ja troche i wiem co mowie
          • wujtarabuk Re: BAR - Częstochowa może być dumna 27.09.03, 21:50
            members.tripod.com/bozenal/artykuly/05.htm
            • Gość: xxx Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.03, 21:31
              ja bym był duny jak by ktos z czestochowy wynalazłe lekarstwo na raka albo
              poleciał w kosmos. nigdy nie bede dumny z tyłeczka(całkiem niezłego co prawda)
              który słuzy do zarabiania pieniędzy producentom programu. nie zakładajcie
              wogóle wątków tego typu bo mi się głupio robi. ja nawet tej kupy nie bede
              ogladał - i wam tez to radze bo skończymy jak amerykanie(lub nie którzy
              kanadyjczycy :) ), bedziemy mieli swoją Ophre albo Springera J(dż)errego, a
              nasze życie ograniczy sie do nie naszych problemów. pozdrawiam myslących
              przynajniej troszeczke!
      • Gość: jaco Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 30.09.03, 14:31
        znam jej mejla. jak ktos chce napisac to prosze
        agnieszka.tomala@barpolsat.interia.pl
        • Gość: Pawel Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.03, 11:09
          a z jakiej ona jest dzielnicy i w jakich lokalach mozna ja spotkac? aha i jaka
          pozycjelubi najbardziej
          • Gość: jaa Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 09:57
            jasne ze Ci powiem Agnieszka jeszcze będąc w liceum dobrze zarabiała....tańcząc
            na rurce....która to rurka ?....która to knajpa..pomysl ..przecież rurek w
            naszym miescie nie jest tak duzo....pozdro...
    • Gość: Noah Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.zgora.dialog.net.pl 04.10.03, 20:32
      SORRY, ŚLUB ODWOŁANY.tO JEST JEDNAK STRASZNA KURWA
    • Gość: lucia Re: BAR - Częstochowa może być dumna IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.10.03, 08:30
      chyba tylko wstydu możemy się najeść za taką przedstawicielkę . Takiej pustej ,
      głupiej i wyrafinowanej dziewuchy trzeba było ze świecą szukać. Ona na widok
      każdych spodni aż się trzęsie. A w stosunku do Krzysia , to nie przyjazń tylko
      wyrafinowana gra, która miała przynieść określony skutek np. zniszczenie
      czyichś uczuć, związku itd. Wszystkie jej zachowania są wyreżyserowane przez nią
      wlącznie z jej niewinnymi minami.
      • Gość: Pustak Wyrafinowana? hę??? IP: 213.77.4.* 08.10.03, 09:40
        Gość portalu: lucia napisał(a):
        Takiej pustej ,głupiej i wyrafinowanej dziewuchy trzeba było ze świecą szukać.

- się lucia zdecyduj ;)) można być pustą,głupią i wyrafinowaną
        jednocześnie??? :)))))))
        - proszę nie używajcie zwrotu "ze świecą szukać" - a co to , u Nas prądu ni ma,
        czy siakoś tak?? ;))))))))toż dopiero byłby Ciemnogród.

Nie oglądanie tego typu reality show jest wg. mnie oznaką zdrowia psychicznego.
        Sądząc po wałkowaniu tego tematu -na forum zapanowało jesienne
        przeziębionko ;))))

Pozdrawiam z szalikiem na szyi

Pustak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka