agata7712 17.11.07, 16:37 nigdzie nie moge znależź tamtego wątku, więc pisze w nowym, zdecydowałam sie na tą kiecke, musze tylko zamOwić, małżonkowi się podoba img222.imageshack.us/img222/663/270891456ox3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hellious Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 16:42 Bez obrazy, ale Ty chyba zartujesz??? Ta kiecka na plaze jest ok, ale nie na sylwestra... Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 16:43 może to ma być bal przebierańców Odpowiedz Link Zgłoś
tyssia wiesz co 17.11.07, 22:40 normalnie jestem w szoku przeciez ta kiecka jest na Hawaje!!!!!!!!!!!!! ty chyba serio masz coś nie tak z głową?? Miałam inne zdanie o tobie ale teraz to normalnieeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
morgen_stern Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 16:44 Oj, dajcie jej spokój, niech się ubiera jak chce, widać niereformowalny przypadek. A przynajmniej inne laski na imprezie będą miały kogo poobgadywać Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 16:46 "inne laski" - to sugeruje jakoby i ona była laską. Myślę, że jakby sobie jedną wiejską chustkę zawiązała w pasie,a drugą na szyi, to wyglądałaby tak, jak będzie wyglądała w tej "sukni" A jak pyta, to jej mówimy szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 16:49 Mam cicha nadzieje ze pomylila link... Odpowiedz Link Zgłoś
mma_ramotswe tu jest lepsza: 17.11.07, 16:51 blog.acrochet.com/wp-content/uploads/2007/01/pareoamarillo.jpg i małżonkowi też się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
deela niezla 17.11.07, 16:56 i mozna samemu zrobic, albo gipiurę pociąć taniutka sprawa a jakie dodatki do tego proponujesz????????? Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 16:55 buhahahahahahahhaha hahahahah o jesu uuaaaaaaa am hawajan łomen uouołaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
kali_pso Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 17:00 Deelo...czy można było przypuszczać, że Agata, którą znamy, przepuściłaby okazję, aby potwierdzić swój forumowy wizerunek?PPPP Myślę jednak, że nas wkręca....P I zaraz napisze:"Takie mądre a na prowokacji się nie poznały" Odpowiedz Link Zgłoś
deela Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 19:32 oj kalipso..... tak czy owak bylo zabawnie a hmmm ja sie za madra nie uwazam, za to z cala pewnoscia mam sie za madrzejsza od panny a. Odpowiedz Link Zgłoś
mathiola Mi się podoba 17.11.07, 16:57 Bardzo ładna. Ja bym jeszcze dodała do tego kwietny wianek na głowę (na szyję też, ale koniecznie z innych kwiatów). Zrobisz furorę. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 wianek to nie 17.11.07, 17:03 takie kolorowe kwiatkiznajoma, z którą idziemy na ten bal ma odobną, tylko inny krój, ale ona w ciąży nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
hellious Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 16:57 Moglo by byc nawet cos w tym kroju, ale na boga! nie hawajskie motywy i material jak chusteczka Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a skąd wiesz, jaki materiał?dotykałaś? 17.11.07, 17:04 Może bardziej o kolorystyke chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 Re: a skąd wiesz, jaki materiał?dotykałaś? 17.11.07, 17:23 rozumiem, ale ta znajoma, z która idziemy też ma kwiecista, wsyłała mi zdjęcie na maila Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a skąd wiesz, jaki materiał?dotykałaś? 17.11.07, 17:39 Agato,nie ma nic gorszego niz takie same lub bardzo podobne kiecki przy jednym stole. Odpowiedz Link Zgłoś
bsl Re: a skąd wiesz, jaki materiał?dotykałaś? 17.11.07, 17:40 oj tam , bedzie przy stole wiosennie w mroźną zimę Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 17:20 Na tej stronie są czaderskie różowe sweterki. A może tak się wystroić na sylwka? www.fryzjer.net/viewtopic.php?p=401865 Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 pytalam powaznie 17.11.07, 17:24 jak masz sobie jaja robić, to daj spokój Odpowiedz Link Zgłoś
reteczu zatem tym razem odpowiadam powaznie 17.11.07, 17:27 baw się dobrze ja bym takiej sukienki nigdy z żadnej okazji na siebie nie założyła nie mój styl Odpowiedz Link Zgłoś
travka1 Re: pytalam powaznie 17.11.07, 17:32 sliczna, Agata wszystkie kobitki beda Ci zazdroscily ;p , tylko szkoda ,ze ta kolezanka ma podobna...ludzie moga tego nie wytrzymac Odpowiedz Link Zgłoś
malgra Re:na sylwestra na sali -fatalna, 17.11.07, 17:35 na sylwestra na plaży-może być. Odpowiedz Link Zgłoś
agata7712 poddaje się! 17.11.07, 17:44 poszukam innej, wszystkie jesteście na nie, więc tam byłaby reakcja podobna ;P Odpowiedz Link Zgłoś
syriana Re: poddaje się! 17.11.07, 20:25 oj dziewczyno, dziewczyno chcę wierzyć, że to tylko taka kreacja osobowości na potrzeby forum.. masz zdjęcia, zobaczyłam wczoraj i o Tobie pomyślałam kozaczek.pl/plotka.php?id=5324 też w ciąży dziewucha więc akurat dla Ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
e-milia1 Re: ktos sie dobrze bawi 18.11.07, 09:25 moim zdaniem to jedna wielka sciema. mam wrazenie, ze ktos probuje sie dobrze bawic czyims kosztem. agata w lutym rodzi dziecko. kilka tygodni pozniej zachodzi w ciaze. moznaby powiedziec, ze podczas pierwszego razu od porodu sie im "udalo". agata chodzi na imprezy, pije piwko, popala i zastanawia sie czy piwko zaszkodzi nienarodzonemu? agata nagle poronila... nie minelo nawet kilka tygodni a nasza bochaterka znow jest w ciazy. kazdy glupi wie, ze po poronieniu powinno sie przynajmniej 3 miesiace wstrzymac z kolejna ciaza...malo tego, agata raz pisue, jaka to ma wstretno tesciowa a potem znow, ze to jej najlepsza przyjaciolka. wszytsko to wyglada podejrzanie i jest naciagne...chyba, ze mamy tu do czynienia z osoba o rozdwojonej jazni... Odpowiedz Link Zgłoś
setia Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 20:13 no proszę; jednak Agata ma poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
mikolla Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 20:38 Oj Agata, daruj sobie kupowanie teraz sukienki!! Nie wiadomo ile jeszcze przytyjesz. Pisalas ze masz super kontakt z tesciowa , to wez ja na zakupy . Przeciez w Łodzi są chyba jakies centra handlowe? Najlepiej przymierzyc. Ps- Mnie sie wydaje, że sobie jaja z nas wszystkich robisz? Tak? Napisz może od razu, co ? Wiesz, bo kiedys to i może mi się ciebie szkoda robilo, jak niektore forumki na ciebie naskakiwaly... Ale ty się jawnie o to prosisz. Pisalas kiedys, ześ samotna jesteś- zrobilo mi sie ciebie szkoda , podalam ci numer gg, ale ty nie dalas znaku zycia. Więc tym bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze twoje watki to jedna wielka ściema)) Nie powinnam moze pisac tego, ale podobno poronilaś ostatnio , a gdzie żal po stracie dziecka? I takie kolorowe kiecki... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_sphinx Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 20:55 Zgadzam się z przedmówczynią Też mam przedziwne wrażenie, że to wszystko ściema, i zaczynam, nie, nie ja już żałuję czasu poświęconego przy twoim poprzednim poście odnośnie sukienki, tym którego rzekomo nie możesz znaleźć. Wiesz Agata, Ty lepiej już nie szukaj i błagam jak chcesz wzbudzać sensację na forum to przynajmniej zrób to w choć troszkę leszym stylu. Drugi temat z wyborem sukni, jest jak dla mnie żenujący, mało że już nawet nie można sie pośmiać z braku gustu to po prostu tylko ręce można nad Tobą i Twoim małżonkiem załamać. Okaż trochę serca, lub pokaż troszkę więcej wyobraźni przy konstruowaniu kolejnego posta. Mam nadzieję, że nie będzie to prośba o pomoc w wybraniu butów, czy też mebli. Moje oczy chyba nie wytrzymają tego widoku. Żenada żenada żenada żenada żenada żenada i jeszcze raz żenada - oto mój komentarz do Twojego wyboru sukni. Odpowiedz Link Zgłoś
luxure Re: wybrałam taką :) 17.11.07, 20:59 Fason fajny (biała lub czarna byłaby naprawdę ciekawa) ale w tej wersji kolorystyka przesadzona na maxa, chyba ze na Sylwka lecisz na Dominikanę? I bawić sie będziesz na plaży? Odpowiedz Link Zgłoś
dzyndzolka Re: wybrałam taką :) 18.11.07, 17:06 A mi sie ta sukienka bardzo podoba i wcale nie uważam, że zupełnie nie nadaje się na imprezę sylwestrową. Ja bym w takiej sukience poszła. Trochę fantazji i humoru dziewczyny! Gdzie można taką sukienkę zamówić? Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: wybrałam taką :) 18.11.07, 18:09 całkiem całkiem tylko trochę za cygańska. Wymaga idealnej figury. Typowa kiecka która idealnie uwypukli kazda jej niedoskonałość. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: wybrałam taką :) 18.11.07, 18:17 Nie kazdą.Nogi nie musza być naj. Odpowiedz Link Zgłoś
adellante1 Re: wybrałam taką :) 18.11.07, 18:40 nogi nie??? Wyobrazasz sobie kobiete w takiej kiecce na kaczych łapkach albo na ułańskich pałąkach? Nie daj Boże jeszcze na przytłustawych grubych nóżkach... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: wybrałam taką :) 18.11.07, 18:42 Sukienka ta jak i inne ma jedna zaletę,mozna regulowac jej długośc. Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: wybrałam taką :) 18.11.07, 19:11 sukienka z regulatorem długości, powiadasz, ciekawe..... P Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: wybrałam taką :) 18.11.07, 19:12 A są takie z regulatorem długości nóg? Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: wybrałam taką :) 18.11.07, 19:20 dlania napisała: > A są takie z regulatorem długości nóg? nie, tylko szerokość regulują ) Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: wybrałam taką :) 18.11.07, 19:16 Regulowac dł oznacza,ze można wybrać bądź uszyć dłuzszą,zasłaniającą np brzydkie kolana. A regulatorem dł może być np pasek Odpowiedz Link Zgłoś
demarta Re: wybrałam taką :) 18.11.07, 19:21 gryzelda71 napisała: > Regulowac dł oznacza,ze można wybrać bądź uszyć dłuzszą,zasłaniającą np brzydki > e kolana. > A regulatorem dł może być np pasek że niby pasek od pasa do kostek, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
aska2000 ..a ten Sylwester to na Bali? Czy na inkszej gorąc 18.11.07, 19:17 ej wyspie..? Tak czy owak- zazdraszczam! Ba, zawiszczam nawet, zważywszy na temperaturę za oknem, heheheh ;P Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka25 Re: ..a ten Sylwester to na Bali? Czy na inkszej 18.11.07, 23:03 jak to sylwester na cieplej plazy, to ja tez zazdraszczam. Odpowiedz Link Zgłoś
ircias Re: ..a ten Sylwester to na Bali? Czy na inkszej 19.11.07, 08:48 Ja znalazłam dla Ciebie coś takiego - nie wiem co inne mamy na to (a moze i ja też nie mam gustu) www.allegro.pl/item266173503__blask_zieleni_rozmiar_l.html Odpowiedz Link Zgłoś