Gość: marco polo IP: *.in-addr.btopenworld.com 14.10.06, 00:46 prosze o podpowiedz czy to jest dobry termin, chodzi mi o temperatury? i jeszcze jedno, czy ktos juz jechal koleja z pekinu do lhasy? dzieki z gory! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paweł Z. Re: chiny w czerwcu? IP: *.os1.kn.pl 15.10.06, 22:01 A jakie mają być?:-) W czerwcu tego roku w Pekinie były potworne upały. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrUby Re: chiny w czerwcu? IP: *.spray.net.pl 21.10.06, 18:47 W tym roku w czercu bylem zarowno w Pekinie jak i w Tybedzie i bylo super. Akurat w Lhasie byl to jeden z najcieplejszych i najpiekniejszych czerwcow jaki pamietali ale w gorach spadl tez snieg :) i tu moze padac. W pekinie bylo cieplo ale do upalow brakowala bardzo duzo. Chyba u nas bylo gorzej. Pytania na prv. pozdrawiam szczegoly na stronie www.angorka.republika.pl gruby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Z. Re: chiny w czerwcu? IP: *.dint.wroc.pl 23.10.06, 09:50 Hmmm, po połowie miesiąca temperatury były w granicach 30-40. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GrUbY Re: chiny w czerwcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.06, 14:36 W polowie czerwca bylem 2 godziny rano na lotnisku wiec nie wiem ale pod koniec nie bylo tak dramatycznie czasem lalo fakt duchota byla ale dla mnie spokojnie do wytrzymania pozdrawiam Gruby Odpowiedz Link Zgłoś
jetlag1 Re: chiny w czerwcu? 25.10.06, 15:53 Gość portalu: marco polo napisał(a): , czy ktos juz jechal koleja z pekinu do lhasy? ..tak, zerknij na "Tybet-pozwolenie na wyjazd" jetlag Odpowiedz Link Zgłoś