Dodaj do ulubionych

Plastry testowe na owsiki-jaka nazwa handlowa?.

12.01.07, 13:22
Witam,

Poszłam do apteki dopytać się o te testy plastrowe na owsiki.
Aptekarka chciała mi pomóc, dzwoniła do hurtowni farmaceutycznej i jakoś nie
orientują się w tym temacie.
Potrzebna jest NAZWA HANDLOWA tego produktu.

Bardzo prosze-jeśli ktoś wie niech poda.
Moze innym ta innformacja też się przyda.
Obserwuj wątek
    • kara13 Re: Plastry testowe na owsiki-jaka nazwa handlowa 12.01.07, 13:26
      mi powiedziano ze zwykla tasma klejaca i ja naklejam potem na szkielko
      • moyyra Re: Plastry testowe na owsiki-jaka nazwa handlowa 12.01.07, 13:40
        Hmm..dziwne to,
        jaka to taśma, biurowa ?
        Na jaką szerokość
        I skąd szkiełko masz ?
      • asia_k2 Re: Plastry testowe na owsiki-jaka nazwa handlowa 12.01.07, 13:43
        ja też używam zwykłej taśmy klejącej, a szkiełka dostałam z laboratorium
        • moyyra Re: Plastry testowe na owsiki-jaka nazwa handlowa 12.01.07, 13:52
          A te szkiełka można kupić w aptece? bo chciałabym je wyslać do p. Kamirskiej

I na jaką szerokość ta taśma ?
          • asia_k2 Re: Plastry testowe na owsiki-jaka nazwa handlowa 12.01.07, 14:34
            ja dostałam właśnie od dr. Kamirskiej. może do niej zadzwoń i spytaj gdzie można
            je kupić
            • moyyra Re: Plastry testowe na owsiki-jaka nazwa handlowa 12.01.07, 15:18
              Akurat telefon nie jest dla mnie sad- jestem osobą niesłyszącą.
              MOge @ napisać.

A moge np taśme do taśmy przykleić ?
              • moyyra Re: Plastry testowe na owsiki-jaka nazwa handlowa 12.01.07, 20:31
                Hmm...mam nadzieję, ze ktoś potwierdzi, ze taśma do taśmy się nada.
                • b.bujak Re: Plastry testowe na owsiki-jaka nazwa handlowa 13.01.07, 11:05
                  forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=578&w=53999696&a=54030342
              • kruffa Re: Plastry testowe na owsiki-jaka nazwa handlowa 13.01.07, 11:18
                Ja z Kamirską rozmawiałam na ten temat. Ona daje płytki do badania owsików.

Kruffa
                • moyyra Re: Plastry testowe na owsiki-jaka nazwa handlowa 16.01.07, 22:03
                  Hmm.... a jak ja kupie te plytki pod mikroskop to one nadadzą się ?
                  • b.bujak Re: Plastry testowe na owsiki-jaka nazwa handlowa 17.01.07, 09:56
                    no pewnie, ze tak - te plasterki sa wlasnie pod mikroskopem oglądane smile

właśnie sie zastanawiam, czy nie zbadam swojego dziecka sama na owsiki smile
                    mikroskop mam, płytki mam, plasterki mam.... to po co wysyłać próbki na drugi
                    koniec kraju...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka