michiko 07.09.06, 11:08 wierzejski.blog.onet.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babka71 Re: na podniesienie ciśnienia... 07.09.06, 11:30 facet sie napił po programie i wywalił co mu lezy na wątrobie...he he blog jak blog czytałam lepsze.... Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: na podniesienie ciśnienia... 07.09.06, 12:04 forum kontrolowane, forum kontrolowane. Szanowne Panie powinny już się szykować na spotlanie z bojówkami... Odpowiedz Link Zgłoś
saskia123 Re: na podniesienie ciśnienia... 07.09.06, 13:22 Zdecydowanie podnoszącą na duchu jest lektura komentarzy pod blogiem (zerknęłam tylko na te pod Kuroniem) Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: na podniesienie ciśnienia... 07.09.06, 14:09 odrzuciło mnie to zdjęcie, bleee a już zdanie "Za to ochoczo, często wulgarnie i prymitywnie (co jest dowodem typowo „niewolniczej” bezsilności i słabości zdeprawowanego charakteru) odgrażają się na każdego, kto nieco wyżej podniesie sztandar jakichkolwiek pozytywnych wartości." (piąte z kolei), zawierające podstawowy błąd gramatyczny, utwierdziło mnie w przekonaniu, ze polityk powinien jednak umieć pisać poprawnie i te wielkie litery... chyba za dużo się facet naczytał reklam po angielsku a bzdury, które pisze, wywołują u mnie odruch wymiotny Michiko, rzuc dla odmiany czymś ciekawszym, plis Odpowiedz Link Zgłoś
liwilla1 Re: na podniesienie ciśnienia... 07.09.06, 14:19 nawet nie chce mi sie czytac. koles niewart obsikania, a co dopiero komentarza na forum emama Odpowiedz Link Zgłoś