elza78 03.02.07, 19:58 i tak ich rozniesiemy jeszcze wiekszy wstyd bedzie hehehe sport.onet.pl/0,1257854,1478791,wiadomosc.html niemieckie swinie ale bedzie obciach hehehe dostac przy pelnej sali swoich kibicow DDD Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elza78 Re: niemiecki fair play :) 03.02.07, 20:25 pokibicuj szkopom i tak jutro dostana DD to co myslisz o mnie mam w glebokim powazaniu mjego zdania to nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: niemiecki fair play :) 03.02.07, 20:27 a czy ja cos o tobie powiedzialam?? Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: niemiecki fair play :) 03.02.07, 20:30 piszę ogólnie,a ktoś kto wygłasza opinie typu "niemieckie świnie" jest dla mnie idiotą i ignorantem Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: niemiecki fair play :) 03.02.07, 20:36 i co jeszcze?? dla mnie idiotyzmem jest zaproszenie PIECIOOSOOWEJ reprezentacji polski na mecz i danie im 4 wejsciowek, sorry to nie idiotyzm, to zaplanowane CHAMSTWO narod niemiecki ma w dupie przedstawicieli polskiego rzadu, wiesz - zachowuja sie jak swinie = sa swiniami nie uwazam sie za idiotke i ignorantke, idiota dla mnie jest ten kogo jawnie obrazaja a on za to jeszcze przeprasza Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_ja Re: niemiecki fair play :) 04.02.07, 12:21 elza78 napisała: > i co jeszcze?? > dla mnie idiotyzmem jest zaproszenie PIECIOOSOOWEJ reprezentacji polski na mecz > i danie im 4 wejsciowek, sorry to nie idiotyzm, to zaplanowane CHAMSTWO > narod niemiecki ma w dupie przedstawicieli polskiego rzadu, wiesz - zachowuja > sie jak swinie = sa swiniami > nie uwazam sie za idiotke i ignorantke, idiota dla mnie jest ten kogo jawnie > obrazaja a on za to jeszcze przeprasza Dlaczego wywoluje to w Tobie takie nagatywne emocje? Mnie tez sie to caly "teatr" nie podoba i uwazam,ze jest nie w porzadku! Ale ton Twojej wypowiedzi tez nie jest w porzadku. Obrazanie calego narodu niemieckiego Ci nie pomoze.....ale moze poprawi Ci humor? Takie zachowanie.....no,calkiem w tym stylu jaki przyjeli Niemcy....obrazic przeciwnika ;-DD Sprobuj byc ponad to,he,he,he....ja staram sie tak prawie codziennie ;-P Wierze,ze polska druzyna wygra dzisiaj!!! Bede siedziec i trzymac kciuki....i wierzyc,ze to im pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
olinek11 Re: niemiecki fair play :) 03.02.07, 21:07 an_ia5 napisała: > piszę ogólnie,a ktoś kto wygłasza opinie typu "niemieckie świnie" jest dla mnie > > idiotą i ignorantem a kim Ty jestes skoro piszesz -nie ma to jak polska swinia tylko idiotką i ignorantką!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: niemiecki fair play :) 03.02.07, 21:20 dziadostwo i tyle.. tak sie szykowali na polskich kibiców jak były mistrzostwa w piłce noznej- uzbrojeni po zęby-a tu suprise. mogliby nasi dać wycisk, zycze im z całego serca. zasługują na to Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: niemiecki fair play :) 04.02.07, 11:26 Nie podoba mi się ton Twojej wypowiedzi, ale się zgadzam, że to, co teraz Niemcy odstawiają, jest żenujące. Podobno koledzy naszych piłkarzy z niemieckich klubów dzwonią do żon naszych reprezentantów i proszą, żeby dołożyli Niemcom, bo takiego chamstwa już dawno nie było. Mam nadzieję, że sędziowie staną na wysokości zadania. Odpowiedz Link Zgłoś
monia145 Re: niemiecki fair play :) 04.02.07, 11:36 No cóż strategia Niemców nowatorska nie jest......zniszczyć przciwnika psychologicznie, to podstawa sukcesu, podobnoP Kiedyś puszczano wieści o przerażającej liczbie armii wroga, o jego okrucieństwie, prowadzono nocne wypady mające za zadanie zasiać lęk i niepewność.......czasy sie zminiły, pola walk również, i teraz straszy się brakiem biletów dla kibiców....ale esencja takich poczynać jest jedna i ta sama...osłabić morale przeciwnika Zobaczymy... Odpowiedz Link Zgłoś
bernadetka23 Re: niemiecki fair play :) 04.02.07, 11:59 Niemcy boją się nas jak diabli, dladego szukają sposobu żeby (nas)naszych pogrążyć. Ale nie uda im się to. Bo zwyciężymy jak wczoraj Małysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet przy 20 tyś szwabów.Upsss niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: niemiecki fair play :) 04.02.07, 17:19 i tak ich rozniesiemy jeszcze wiekszy wstyd bedzie hehehe na razie się nie zapowiada.... Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: niemiecki fair play :) 04.02.07, 18:06 takciekawi mnie tylko dlaczego niemcy nie zgodzili sie na norweskich sedziow za to wzieli francuzow dziwnym trafem za ciagle faule szkopow tylko jeden dostal kare polakow dwoch siedzialo na lawce i to w sytuacjach gdzie faulu wcale nie bylo, nie odgwizdano tez karnego ) Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 a co do tonu mojej wypowiedzi :) 04.02.07, 18:09 szczerze - niemcy to jedyny narod ktorego nie trawie i mam na nich alergie... zwlaszcza jak kreca mi sie pod domem zagladajac w okna ktore uznaja za swoje a ktore ich juz dawno nie sa DD i nigdy nie byly Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a co do tonu mojej wypowiedzi :) 04.02.07, 18:35 Co do wyniku...złej baletnicy...Mieli szanse,nie wykorzystali. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: a co do tonu mojej wypowiedzi :) 04.02.07, 18:46 Jakiej złej? Po prostu Niemcy byli lepsi, a Polacy osiągnęli sukces, jakiego nikt się nie spodziewał. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a co do tonu mojej wypowiedzi :) 04.02.07, 18:54 Nie gre,ale komentarz elzy miałam na myśli.Bo czytając go miałam wrażenie,że sędziowie się sprzysięgli Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: a co do tonu mojej wypowiedzi :) 04.02.07, 18:56 No ale komentarzem niejako obraziłaś naszych. Inna sprawa, że chyba bojąc się reakcji publiki sędziowie reagowali na przewinienia naszych szybciej, niż na przewinienia Niemców. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a co do tonu mojej wypowiedzi :) 04.02.07, 18:58 Bo napisałam ze stracili szanse?To fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: a co do tonu mojej wypowiedzi :) 04.02.07, 18:59 Nie, bo napisałaś 'kiepskiej baletnicy'. A ja uważam, że ocenić trzeba cały turniej, a w nim na pewno szansę wykorzystali. Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a co do tonu mojej wypowiedzi :) 04.02.07, 19:03 Cóż,nie będe się powtarzac,co miałam na myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: a co do tonu mojej wypowiedzi :) 04.02.07, 19:18 ewidentnie sedziowali na korzysc niemcow, glupi by nie zauwazyl... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: a co do tonu mojej wypowiedzi :) 04.02.07, 19:21 glupi by nie zauwazyl... wow,nie za ostro? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: a co do tonu mojej wypowiedzi :) 04.02.07, 18:55 erin oni jednakowo kopali szanse, niemcy nie potrafili np nam strzelic zadnej bramki kiedy dwoch naszych siedzialo na lawc za kare... moim zdaniem polacy padli psychicznie - zbyt duza presja, to bylo widac w koncowce chocby... Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: a co do tonu mojej wypowiedzi :) 04.02.07, 18:57 Przecież piszę, że Niemcy byli lepsi, ale jednak srebro jest ogromnym sukcesem. Więc nie ma co narzekać. Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: niemiecki fair play :) 04.02.07, 18:56 skoro NIemcy to takie "swinie i chamy, " nie graja i nie postepuja fair dlaczego Polacy pchaja sie w paszcze lwa? gdzie nasza duma i honor? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: niemiecki fair play :) 04.02.07, 18:57 Ale że co? Powinni odmówić gry w finale z Niemcami? Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: niemiecki fair play :) 04.02.07, 19:17 ty wez dziewczyno pczytaj ze zrozumieniem co Odpowiedz Link Zgłoś