monik38 05.04.05, 10:07 cześć może ktoś wie gdzie w Łodzi można tanio kupić wyprawkę dla dziecka, byłam w hurtowni SŁOŃ, ale tam wcale nie jest tanio, ceny są wyższe niż w niektórych sklepach. Może ktoś coś mi doradzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monik38 Re: GDZIE NAJTANIEJ W ŁODZI KUPIĆ WYPRAWKĘ 05.04.05, 18:04 może jest tu ktoś z Łodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
ania69x2 Re: GDZIE NAJTANIEJ W ŁODZI KUPIĆ WYPRAWKĘ 05.04.05, 18:32 ja jestem z lodzi, ale jeszcze nie rozgladalam sie za wyprawka.tez bardzo chetnie sie dowiem gdzie najlepiej ja skompletowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ewusia8 Re: GDZIE NAJTANIEJ W ŁODZI KUPIĆ WYPRAWKĘ 05.04.05, 19:11 ja tez jestem z lodzi słyszałam ze najtaniej jest w słoniu ale widocznie cos sie zmieniło ??nie mam pojecia gdzie mozna dostac cos taniego w zgierzu sa 3 sklepy z ciuszkami ale czy tam jest taniej tego nie wiem jest uva,babyland Odpowiedz Link Zgłoś
basia741 Re: GDZIE NAJTANIEJ W ŁODZI KUPIĆ WYPRAWKĘ 05.04.05, 19:27 Ja będę robić zakupy chyba w Słoniu, ale najpierw porównam ceny między Słoniem, Sklepem Panda w Zgierzu i Dino na Piotrkowskiej. W Słoniu jest duży wybór i dobra obsługa. W Zgierzu jest chyba jeszcze większy wybór (przynajmniej w odniesieniu do wózków) i bardzo profesjonalna obsługa. Nie polecam Babylandu na Piotrkowskiej, bo tam jest drogo, a obsługa nie potrafi odpowiedzieć na najprostsze pytanie. Wyprawkę będę kupować w najbliższym czasie więc może za tydzień podzielę się swoim doświadczeniem. Wybiorę się chyba również do Pabianic, bo tam podobno też jest ciekawy sklep. Chętnie bym się dowiedziała czy w Łodzi są jeszcze inne miejsca gdzie można zrobić zakupy dla maluszka. pozdrawiam basia Odpowiedz Link Zgłoś
magda270519761 Re: GDZIE NAJTANIEJ W ŁODZI KUPIĆ WYPRAWKĘ 05.04.05, 20:33 a pomyślałyście o tuszynie albo głuchowie , tam są ceny hurtowe , pakowane sa np. koszulki po5 szt. , a śpiochy i pajacyki osobno , pieluchy płaciłam po 1.60 ( wpaczce 20 szt) , tanie kocyki , zawsze jeżdze tam na większe zakupy magda i 6 tg róża Odpowiedz Link Zgłoś
gosiagen Re: GDZIE NAJTANIEJ W ŁODZI KUPIĆ WYPRAWKĘ 05.04.05, 20:42 Ja kupowalam wyprawke w ubieglym tygodniu. Wybralam sie do Slonia. Co prawda nie mam porownania cenowego, jak jest w innych sklepach, ale moge smialo powiedziec, ze jestem zadowolona. Wybor jest bardzo duzy, wszystko mozna kupic w jednym miejscu. A do tego obsluga jest naprawde OK! Dla mnie byly to pierwsze tego typu zakupy, Pani doradzala mi, mowila, zeby za duzo nie kupowac malych ubranek bo i tak szybko stana sie za male. Nie kupowalam tam tylko wozka. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
married Re: GDZIE NAJTANIEJ W ŁODZI KUPIĆ WYPRAWKĘ 06.04.05, 17:07 Ja mam dwoje dzieci i dla każdego wyprawkę kupowałam w Słoniu. Ale ceny ubranek są raczej wszędzie takie same, więc to chyba nie ma znaczenia gdzie kupisz ciuchy. Jeśli chodzi o wózki, łóżeczka i przewijaki to Słoń jest chyba na dobrym poziomie cenowym. Dla porównania: w listopadzie kupowałam przewijak na łóżeczko o szerokości 70 cm w Tesco kosztował 80 zł, w Słoniu niecałe 60. Odpowiedz Link Zgłoś
lesia28 Re: GDZIE NAJTANIEJ W ŁODZI KUPIĆ WYPRAWKĘ 06.04.05, 20:59 A w jakie dni i w jakich godzinach jest rynek w Gluchowie Odpowiedz Link Zgłoś
camina Re: GDZIE NAJTANIEJ W ŁODZI KUPIĆ WYPRAWKĘ 07.04.05, 09:06 Ja myślę o Ptaku, bo w Tuszynie teraz to chyba kiepski wybór. Nie wiem jakie są tam ceny, ale myślę ze zawsze trochę taniej niż w sklepie. Na wielu rzeczach się uzbiera niezła sumka. Dla zainteresowanych Ptak jest otwarty od 9 do 14 codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannap3 Re: GDZIE NAJTANIEJ W ŁODZI KUPIĆ WYPRAWKĘ 07.04.05, 09:53 czesc! Podajcie mi adres tej hurtowni SŁOŃ w Łodzi! Z góry dziekuje i pozdrawiam! Zuzka Odpowiedz Link Zgłoś
madziki Re: GDZIE NAJTANIEJ W ŁODZI KUPIĆ WYPRAWKĘ 07.04.05, 12:47 Słoń jest na Brukowej 8, jest oznaczone wejście. Ja też tam sporo rzeczy kupowałam. W Pandzie w Zgierzu jest mnóstwo rzeczy, ale ciężko się ogląda i wybiera. Cenowo nie pamiętam różnicy, bo byłam tam jakiś rok temu. Jest jeszcze hurtownia na Zbąszyńskiej (obok Brukowej), ale nie wiem czy tam są też ubranka. W Rzgowie z kolei ubranka wcale nie są tańsze, przynajmniej dla maluchów. Może w Tuszynie tak, ale tam trzeba jechać o świcie. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzannap3 Re: GDZIE NAJTANIEJ W ŁODZI KUPIĆ WYPRAWKĘ 09.04.05, 10:25 czesc! Dzieki bardzo, napisz mi jeszcze gdzie mniej więcej jest ulica Brukowa. Nie jestem z Łodzi i dośc słabo znam Łódz pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś