Dodaj do ulubionych

???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...tanie.

14.06.05, 20:44
Czy ktos zna coz to za firma?
Widzialam ich wyroby- wygladaja niezle, przynajmniej na obrazku...
A jak to sie ma rzeczywistosci? Ktos pomoze?
Bo cena wyglada zachecajaco- tyle ze boje sie rozczarowania, a chcialabym
konkretnie lozeczko ichnie kupic...
Pozdrawiam
mama M
Obserwuj wątek
    • jania22 Re: ???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...t 14.06.05, 22:50
      ja sie dolaczam do pytania, bo maja super wygladajace lozeczka turystyczne. Czy
      ktos je ma i moze cos o nich powiedziec???
    • amwaw Re: ???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...t 14.06.05, 23:02
      A przepraszam,gdzie widzialas te lozeczka-maja jakas strone?
      Bylabym wdzieczna za odpowiedz, bo planuje kupic lozeczko turystyczne, ale albo
      brzydkie, albo drogie.
      Dziekuje z gory
      Ola
      • jania22 Re: ???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...t 14.06.05, 23:06
        na allegro i jeszcze w dwoch sklepach internetowych: rampers i benbaby
        • antank Re: ???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...t 15.06.05, 08:47
          Hej
          fakt sa i na allegro i w tych dwoch sklepach.
          Wypatrzylam jeszczze jakies niedrogie firmy Sun- tez wyglada fajnie i BabyMIX-
          co to za cuda?
          Boje sie ze tylko wygladaja fajnie a w rzeczywistosci bubel...
          Mam juz jedno bardzo super porzadne turystyczne ABC DEsign i teraz musze to
          drugie kupic zeby bylo u rodziców, jak przyjezdzamy. Nie bedzie zbyt czesto
          uzywane, wiec szkoda mi dawac 500 i wiecej zlotych.
          Nie wiem czy warto, bo jak nie to juz wole wybrac Haucka tyle ze te tanssze nie
          maja podwieszanego dna...
          Pomocy, kto cos wie???
          mama M
          • jania22 Re: ???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...t 15.06.05, 10:29
            Drogie kolezanki,
            Mam dla Was dobra wiadomosc. Wlasnie dokonalam zakupu tego cudownego lozeczka w
            sklepie internetowym. Nie oparlam sie urokowi bezowo-szarego, a w sobote
            wyjezdzam. Pani w sklepie przekonywala mnie ze bede zadowolona, no ale szczerze
            mowiac nie spodziewalam sie niczego innego. Jednym slowem podjelam ryzyko i juz
            jutro bede mogla Wam napisac co to za cudo. Poczekajcie wiec spokojnie na
            mojego posta. Licze ze mnie wesprzecie na duchu jak sie okaze nie takie cudowne.
            Pozdrawiam,
            • amwaw Re: ???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...t 15.06.05, 23:15
              Liczymy na Ciebie!!!!
    • jania22 Re: ???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...t 17.06.05, 20:36
      Zgodnie z obietnica pare slow o lozeczku Eurobaby. Jest super!!!! Wyglada tak
      ladnie jak na zdjeciu. Jest stabilne. Mechanizm skladania i rozkldania
      identyczny jak w innych modelach.(czyli prosty, ale nam sie udalo go
      rozszyfrowac dopiero po paru probach) Materac jest bardzo ciezki przez co
      ladnie plasko sie rozklada, na wierzu przyjemny material - nie ortalion. No i
      bajerki:moskitiera, kieszen i baldachimek z misiami. Misie mozna zdjac i
      zaczepic inne zabawki, bo wszystko jest na rzepy. Koleczka z hamulcem tez sie
      pewnie przydadza. Minusów na razie nie widze. Ciesze sie z zakupu i wyjezdzam
      na tydzien. Jak cos sie zmieni w mojej ocenie to znowu napisze. Pozdrawiam
      Jania i Mikolaj (10 tygodni)
      • amwaw Re: ???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...t 18.06.05, 00:11
        Oj, tak patrze i patrze i chyba sie skusze. Ty kupilas niebieskie?
        Acha- nie wiesz ile wazy?Kurcze! Roznica w cenie z graco jest kolosalna!
        Dziekujemy Ci bardzo
        Pozdrawiam
      • kontoani Re: ???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...t 24.06.05, 12:19
        jania,
        wrociłaś juz? smile Jak tam sprawowalo sie lozeczko w praktyce? Tez mi sie podoba
        i mam ochote kupic, a nie mam zamiaru wyrzucic pieniedzy...

z gory dzieki,
        Ania
    • mamciat Re: ???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...t 18.06.05, 10:40
      Podajcie link bo ja tez szukam dobrego łóżeczka turystycznego.
      Pozdrawiam.
      • jania22 Re: ???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...t 25.06.05, 12:33
        Czesc
        Wrocilam wiec pisze dalej. Nasz niebieski mebelek spisal sie bez zarzutu.
        Maluch spal tak samo dobrze jak w domu. Teraz sie ciesze ze kupilam z
        podwieszanym dnem, bo to duza wygoda, a rozklada sie minutke (choc oczywiscie
        przeklada sie to na dodatkowa mase). Gdzies czytalam ze lozeczko wazy 14kg.
        Jesli moge cos doradzic, to kupcie lozeczka troche wczesniej niz tak jak ja na
        ostatnia chwile, bo warto je troche przewietrzyc. No i jeszcze cos o super
        baldachimie: w ciagu dnia odwracalam go przodem do dziecka (robilam taki luk
        nad lozeczkiem),potem wieszalam zabawki i .... bylo troche wolnego dla mamy.
        Pozdrawiam,
        • kontoani Re: ???Eurobaby- wózki, łóżeczka turystyczne ...t 29.06.05, 19:40
          dzieki za info
          Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka