aisza6 19.03.06, 13:09 czy ktos poleca jakas szkole we wroclawiu i od ktorego miesiaca warto do takiej szkoly chodzic Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kat251 Re: szkola rodzenia we wrocku 30.03.06, 17:17 Gorąco polecam szkołę rodzenia Joanny Syrek -Rawiak. Zajęcia odbywają się na Długosza. Położna, która prowadzi zajęcia konkretna, rzeczowa, wiadać, że profesjonalistka. Pediatra też ok. Zajęcia nieprzegadane, konkretne, przemiła atosfera, można zawsze i o wszystko pytać. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
agoclon Re: szkola rodzenia we wrocku 03.04.06, 19:06 Witam, bardzo polecam szkołę rodzenia dr Preeti Agrawal. Szczegóły i plan zajęć na www.szkolarodzenia.wroclaw.pl/ Pani doktor jest bardzo sympatyczną osobą znającą się na rzeczy, o wszystko można zapytać, w zajęciach także uczestniczy położna, masażystka oraz pani psycholog, są także zajęcia na sali gimnastycznej. Szkoła kładzie nacisk na naturalne metody rodzenia ale uczy także jak dbać o siebie i maleństwo po cc (neguje jednak tzw. "cesarkę na życzenie").Ja chodziłam od 4 m-ca ciąży i to był czas wystarczający, ponieważ po szkole można potem wiele rzeczy jeszcze ewentualnie doczytać samemu, co niezrozumiałe wyjaśnić, ma się czas na ćwiczenia ruchowe i oddechowe a przede wszystkim jest czas na poukładanie sobie wszystkiego w głowie i przygotowanie się jak najlepiej do porodu Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek7 Re: szkola rodzenia we wrocku 04.04.06, 20:52 tak jak kat251 polecam tą szkołę www.szkolarodzenia.net chodziłam od początku 7 miesiąca i miło wspominam , bardzo mi pomogły wszystkie spotkania Odpowiedz Link Zgłoś