Dodaj do ulubionych

Szukam Dobrego Ginekologa w Świdnicy!!!!!!!!!

13.06.06, 00:12
Cześć!!! Jeżeli masz kogoś godnego polecenia który prowadził twoją ciąże i
sie sprawdził daj znać, o lek. med. Mari Kwiatkowskiej
ktoś słyszał...
Obserwuj wątek
    • miyoki Re: Szukam Dobrego Ginekologa w Świdnicy!!!!!!!!! 13.06.06, 08:04
      Cóż dobrego ginekologa w świdnicy chyba nie znajdziesz. Moje koleżanki miały
      przeboje z różnymi, i chyba nawet z Kwiatkowską ale tu nie jestem pewna, czy to
      na pewno ona, ale jeśli tak to odradzam ją. Ponoć Wróbel jest jeszcze w miarę,
      choć tez słyszałam o rzeczach dziwnynych, które robi. Nie wiem czy nie lepiej
      dojechać do Wrocławia do kogoś dobrego. Tutaj ci mogę kilku polecić i jest duży
      wybór. Zresztą wizyty raz w miesiącu a Wrocław nie jest daleko. Moje koleżanki
      tak robią. Poszukaj na forum dobrych ginekologów tam był wątek o Świdnicy i
      kilku polecanych. Ale ja bym się zdecydowała na Wrocław. Jak ostatnio od
      jednego świdnickiego usłyszałam, że usg genetyczne i połówkowe 3/e/4d (które
      sprawdza rozwój maluszka, serca, płóc, mózgu itp.) nie robi się w normalnej
      ciąży tylko jak sa wskazania, to aż chciało mi się śmiać. Skąd może wiedzieć,
      czy są wskazania, czy np. płuca czy serce jest dobrze zbudowane. Ach facet był
      zupełnie zdziwiony, a to najważniejsze badanie moim zdaniem, jak jest coś nie
      tak to można dziecko leczyć już w brzuszku, albo przygotować odpowiednio poród,
      wielu maluszkom to badanie uratowało zdrowie i życie.
      • qwerba Re: Szukam Dobrego Ginekologa w Świdnicy!!!!!!!!! 24.06.06, 15:30
        a ja polecam pana Mierzejewskiego. napisalam juz o nic co nieco na bialej liście
        ginekologów. POLECAM!!!
    • b.bujak Re: Szukam Dobrego Ginekologa w Świdnicy!!!!!!!!! 13.06.06, 09:15
      moje świdnickie koleżanki jeżdżą do lekarzy wałbrzyskich, do szkoły rodzenia w
      wałbrzyskim szpitalu tez chodzilo ze mna kilka par ze Swidnicy
      moją ciążą opiekowal sie dr Łuczyński, z czystym sumieniem moge go polecić jako
      super fachowca i dobrego, miłego człowieka; ogromna w tym jego zasługa, że moją
      ciążę, jak i sam poród (sn) przeżyłam jako coś cudownego; czułam się
      bezpiecznie i spokojnie pod opieką tego lekarza
    • kubiaczka007 Re: Szukam Dobrego Ginekologa w Świdnicy!!!!!!!!! 27.06.06, 23:17
      Ja polecam dr Wróbla. chodzę do niego od 3 lat i jestem bardxzo zadowolona. Do
      rozwiązania mam 4 tygodnie i z prowadzenia całej ciąży jestem zadowolona. miałam
      krwiakai wykazał wtedy dużą troskę o dzidzie. Teraz jest wszystko oki. Będę
      miała cesarkę, ale ze wskazań i dba o to żeby było wszystko jak należy. W 37 tc
      mam wizytę i ma zadzwonić wtedy do szpitala w Wałbrzychu aby mnie umówić na cesarkę.
      • kutikula11 Re: Szukam Dobrego Ginekologa w Świdnicy!!!!!!!!! 28.06.06, 12:50
        Witam, też jestem ze Świdnicy..i też zależy mi na dobrym ginekologu...to już
        moja 2 ciąża ..pierwszą straciłam w październiku-samoistne poronienie...teraz
        chodze do dr Kwiatkowskiej słyszałm o niej wiele dobrego!ponadto też mam namiar
        do dobrego lekarza we Wrocławiu- dr Fuchs nr tel.501739839 -podobno bardzo
        dobry specjalista i niedrogi...jutro włąsnie idę na wizyte i mam nadzieję,że
        dowiem się dobrych rzeczy....trzymajcie kciuki-pozdrawiam ze Świdnicy ;o)))
    • kamka-l Re: Szukam Dobrego Ginekologa w Świdnicy!!!!!!!!! 28.06.06, 19:23
      Ja Ci mogę polecić bardzo dobrego gina we Wałbrzychu! Dr Arkadiusz Jastrzębski
      przyjmuje codziennie w Sallusie na Podzamczu!
      • dyzia81 Re: Szukam Dobrego Ginekologa w Świdnicy!!!!!!!!! 12.07.06, 09:50
        ja podobnie jak kubiaczka polecam dra Wróbla, jestem w 39tc i nie mam mu nic do
        zarzucenia. Kupił ostatnio nowe usg i ogólnie sprzet w gabinecie ma ok,
        odpowiada zawsze rzeczowo na wszystkie pytania, zażartuje jak trzeba, ogólnie
        ludzki lekarz i dobry człowiek. Polecam !
        • georgusia Re: Szukam Dobrego Ginekologa w Świdnicy!!!!!!!!! 17.07.06, 13:25
          Jeżeli chodzi o dr Wróbla, to faktycznie jest niezłym ginekologiem, jak na
          Świdnicę. Ale jeżeli chodzi o ciążę - prowadził moją siostrę i wszystko było
          ok, było jedno ale - mimo trzech powodów wskazań na cc (problemy z wcześniejszą
          ciążą, wiek i ułożenie pośladkowe) odmówił jej skierowania na cc. Siostra i tak
          się uparła i urodziła bez jakichkolwiek problemów w Wałbrzychu (polecam ten
          szpital! Nie rodźcie w Świdnicy!)
          • kubiaczka007 Re: Szukam Dobrego Ginekologa w Świdnicy!!!!!!!!! 05.08.06, 14:46
            Wyjaśnię Ci dlaczego odmówił siostrze skierowania na cesarkę. W moim przypadku
            było podobnie. Miałam wskazanie wypisane od neurologa, bo sam mi nie wypisał. Dr
            Wróbel jest biegłym sądowym i wielokrotnie spotkał się z lekarzami, którzy z
            tego tytułu mieli póxniej problemy tzn, wypisywali takie skierowania które albo
            były podważane, albo w ogóle nie miały racji bytu. Powiedział mi, że lekarz
            prowadzący ciąży nie może wypisać wskazania do cesarskiego cięcia, bo to jest
            podejrzane dla szpitala. Może chodzi o podejrzenie o łapówkarstwo? Mimo mojego
            ewidentnego wskazania do cięcia (uszkodzenie rdzenia kręgowego) dostałam
            skierowanie od neurologa i dopiero wszystko było oki, w szpitalu nie mieli prawa
            niczego zakwestionować i nic nie mówili, pojawiłam sie z zaświadczeniem
            ustaliłam z docentm Suchockim termin kiedy mam się stawił na cesarkę i prxyszłam
            dzień wcześniej a teraz juz od tygodnia ciesze się córeczka w domu!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka