Gość: qqq IP: 213.77.21.* 14.04.03, 19:51 Czy oni wiedzą, że tam się mówi po angielsku??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: BBB Nasza Ambasada IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.03, 20:55 Można zatrudnić tłumacza albo i dwóch. Jaka będzie obsada Ambasady Regionu Świętokrzyskiego? Ambasador - Pan Robert Siejka? Charge d'affaires - ? Sekretarka - ? Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARSZAŁEK Re: Nasza Ambasada IP: *.complex.com.pl 15.04.03, 10:16 O widzisz BBB nareszcie jakaś sensowna propozycja z Twej strony! Zawsze to paru bezrobotnych mniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BBB Re: Nasza Ambasada IP: *.kielce.sdi.tpnet.pl 15.04.03, 10:42 Gość portalu: MARSZAŁEK napisał(a): > O widzisz BBB nareszcie jakaś sensowna propozycja z Twej strony! > Zawsze to paru bezrobotnych mniej! Panie Marszałku, Pan mnie ... zawstydza :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiskus Re: Nasza Ambasada IP: *.look.ca 16.04.03, 06:56 "Po powrocie zmienił zdanie.".....musial sie niezle nachlac ! Jakzesz to wszystko jest skrzetnie ukrywane ! Czy wiecie jakie Polska ma obecnie dochody z eksportu do Kanady i USA i A.Pol.? Czy zdajecie sobie sprawe z tego, ze w momencie przystapienia Polski do UE straci ona sile wytworcza i straci dotad zdobyte rynki, przy rownoczesnym blokowaniu jej eksportu na rynki Zachodnie Europy. Tu wlasnie jest owe finito, kaput ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ART Re: Świętokrzyskie otworzy biuro w Brukseli IP: proxy:* / 10.100.5.* 16.04.03, 13:02 o ile się dobrze orientuję to pierwszym gorącym zwolennikiem powstania biura w Brukseli był właśnie były wojewoda Wojciech Lubawski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iii Re: Świętokrzyskie otworzy biuro w Brukseli IP: *.uc.nombres.ttd.es 16.04.03, 13:28 A kto bedzie pracowal w tym biurze, ktos znajomy Pana Marszalka??? Odpowiedz Link Zgłoś
sowizdzal6 Re: Świętokrzyskie otworzy biuro w Brukseli 16.04.03, 21:05 Gość portalu: iii napisał(a): > A kto bedzie pracowal w tym biurze, ktos znajomy Pana > Marszalka??? Czy inne regiony też otwieraja biura w Brukseli? Nie doczytałem chyba do końca, bo nie wiem kiedy Region Świetokrzyski podpisze traktat akcesyjny. Kto wie? Nic mi tez nie wiadomo o pertraktacjach przedstawicieli Naszego Regionu z Unią? Gdzie można o tym przeczytać? Odpowiedz Link Zgłoś