mmmal 24.06.05, 10:15 co słów giętkich rym leją strug ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 10:25 śpią qwa śniąc o ufach eeeech... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 11:13 azaliż wżdy wszakowoż li i jedynie aczkolwiek skoro "się", to skąd smutek? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal pośmiertnie ;) 24.06.05, 11:47 żal sięga od głów do nóg znikł Tempe i suodki Mrug ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 12:40 Ty sie nie martw o mruga i tempego Bo im nic nie może stać się złego! Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 12:52 ciiiiiii... o tempe nie mówcie nic, przecie struł się i dzień spędzi w toalecie! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 12:55 Biedny miś...Znaczy tempe... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 12:57 kurka a miałam nikomu nie mówić sory tępe Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 13:01 Tempe złożon leży w domu Nie odgryzie się nikomu Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 13:24 lecz sobie coś odgryźć może skoro tak leży, niebożę... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 15:00 odgryźć sobie może li tylko czubek od butów Ryłko... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 15:49 czubków odgryzać nie radzę! choć sajzu mieć na uwadze nie radzą władze. Lecz cóż wówczas pogładzę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:20 czubek, ważna to rzecz lecz my mówimy czubkom - precz! nie będzie czubek nam posłował inaczej naród będzie - womitował...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rene22 Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 15:36 może ma od Lasockiego - nikomu nic do tego :) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 15:45 nikomu nic do tego jakiej firmy są kapcie Tempego Jakem Kinia, taka moja opinia Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:20 Hey, Kinia, co z butem owym? Z buciskiem tępoTempe'owym? Kapeć to był li pantofel? Z rozterki połknę kartofel... Powiedz mi, Kiniu droga, co dźwiga Tempego noga? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:23 Tempego noga? pytać nie radzę kto ma nogę - ten ma władzę! Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:28 Czy chodzi o nogę Tempego, by władać wszystkim... ten tego...? Urwać mu nózkę chcesz? Mrug, zwiesz się zwierz! Mrug, nie bądź Tempego wróg! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:34 wlazł kotek na płotek i Mruga... Tempego nóżka za długa... obciachać mu nóżkę wypada... to moja dobra jest rada... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:40 zabraniam ci tego co żywo! w czym trzymałby wtedy piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:42 Piwo zalecam w brzuchu. W nerce. I w trzewiach. I w uchu. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:42 tempowie to taka rodzina co piwo stopami trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:44 Tempe to jutro obaczy i przeklnie nasz ród sobaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 17:00 chwytne są jego stopy a duże zostawiają tropy... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:33 Powiedział mi mój kolega, że but ten to nic innego jak sandał - tyle że z futra. ech, trza poczekać do jutra aż tempe wyjaśni sprawę. "ale jesteście głupawe", rzeknie nam rżąc do rozpuku. "On nie z futra, lecz z nubuku" Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:35 ja gupia? to on ma qq! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:44 badajcie ta sprawę czujnie a ja się do pracy bujnę Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 16:49 ja się zaś bujnę odwrotnie za pracę dziękuję stokrotnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia jestem zachwycona 24.06.05, 16:48 nad Waszymi zdolnosciami pewnie... w kompleksy mnie wprawi nieznajomosc tempego mowcie...gdziez ja moge spotkac tego wytrawnego tempego? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: jestem zachwycona 24.06.05, 16:51 prawie codziennie bywa tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24573 Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ha! Zdradziłaś mi kryjoovkę... ;) 24.06.05, 16:54 eeeee tam i tak go dzisiaj nie było Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia Re: Ha! Zdradziłaś mi kryjoovkę... ;) 24.06.05, 16:56 no pisalas chory biedak :( Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ha! Zdradziłaś mi kryjoovkę... ;) 24.06.05, 17:08 czy chory to nie wiem bo przyznam że to tajemniczy mężczyzna lecz wiem że lubi czasami balować z pięknymi psami Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia Re: Ha! Zdradziłaś mi kryjoovkę... ;) 24.06.05, 17:19 mow, mow wiecej? a oczy jakiego koloru? jakiej postury? czy modzieniec to? czy staruch? mow do mnie jeszcze... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Ha! Zdradziłaś mi kryjoovkę... ;) 24.06.05, 19:51 nie widziałam go nigdy spytaj columbię - ona wie.... Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia Re: jestem zachwycona...to za malo 24.06.05, 16:55 za malo za malo.... live real gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: jestem zachwycona...to za malo 24.06.05, 16:56 w sklepie z obuwiem z nubuka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia Re: jestem zachwycona...to za malo 24.06.05, 17:00 wiecej namiary, namiary, namiary... prosze blagam tempe tylko tempe Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: jestem zachwycona 24.06.05, 16:52 Ja jestem tabula rasa zaś Mrug i Tempe to skaza na mym surfejsie najpierwsza ;) Tempe i Mrug rymy krzeszą wraz z nimi i inni grzeszą zabawa to najprzedniejsza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 24.06.05, 17:05 Tempego tudzież Mruga nieobecność tak długa stworzyły taki dług że tylko Tempe i Mrug odkupią dług rzeką buk Tak im dopomóż buk! bóg! Bók! Fak! ;) O Boshe, boshe... znikam :) Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia no ludzie!!! 24.06.05, 17:42 ja tu czekam, marze, teskniepragne wiadomosci o tempe a Wy co? nic? jak ja to przezyje? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 25.06.05, 18:37 W głowie mej ścieżka druga Ścieżka Tempego i Mruga. W głowie wciąż siedzą mi Jeden co noc się śni Z drugim gadam na jawie Ze snem i jawą się bawię :) Niestety to rymów the end Na ten upalny łikend ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 25.06.05, 20:35 Edward Lear Akond ze Skwak w tłum. Andrzeja Nowickiego CO TO CZY KTO TO? SKĄD, GDZIE I JAK? WZIĄŁ SIĘ AKOND ZE SKWAK? CZY JEST WYSOKI, RUDY, CHUDY? CZY LUBI LEŻEĆ W CHWILACH NUDY NA WZNAK? AKOND ZE SKWAK CZY MYŚLI, A GDY MYŚLI - O CZYM? CZY ZAWSZE, GDZIE UTARTY - KROCZY - JEST SZLAK AKOND ZE SKWAK? (...) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: gdzież Tempe i drug jego Mrug? ;P 27.06.05, 09:22 Któż ten Akond ze Skwak? Skądże mam wiedzieć? I jak odpowiedzieć, gdy wiedzy mi brak, a umysł mój wrak? ;) Pewnie poznać trza bliżej, by stwierdzić, czy list liże? Czy lak ceni najwyżej? Cóż, gdy w mej głowie niże? Dlaczego pytań tych moc dręczy mnie co noc, więc skopuję koc miażdżący pierś niczym kloc? ;) Skąd Tempe ciekawski tak? I kim dlań Akond ze Skwak? Czy wie on, że Mmmal też ruda? I że męczy ją nuda? :) Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia Akond Tempe of Swat 27.06.05, 11:13 wole w oryginale :) The Akond of Swat WHO or why, or which, or what, Is the Akond of SWAT? Is he tall or short, or dark or fair? Does he sit on a stool or a sofa or chair, or SQUAT, The Akond of Swat? Is he wise or foolish, young or old? Does he drink his soup and his coffee cold, or HOT, The Akond of Swat? Does he sing or whistle, jabber or talk, And when riding abroad does he gallop or walk, or TROT, The Akond of Swat? Does he wear a turban, a fez, or a hat? Does he sleep on a mattress, a bed, or a mat, or a COT, The Akond of Swat? When he writes a copy in round-hand size, Does he cross his T's and finish his I's with a DOT, The Akond of Swat? Can he write a letter concisely clear Without a speck or a smudge or smear or BLOT, The Akond of Swat! Do his people like him extremely well? Or do they, whenever they can, rebel, or PLOT, At the Akond of Swat? If he catches them then, either old or young, Does he have them chopped in pieces or hung, or SHOT, The Akond of Swat? Do his people prig in the lanes or park? Or even at times, when days are dark, GAROTTE? O the Akond of Swat! Does he study the wants of his own dominion? Or doesn't he care for public opinion a JOT, The Akond of Swat? To amuse his mind do his people show him Pictures, or any one's last new poem, or WHAT, For the Akond of Swat? At night if he suddenly screams and wakes, Do they bring him only a few small cakes, or a LOT, For the Akond of Swat? Does he live on turnips, tea, or tripe? Does he like his shawl to be marked with a stripe, or a DOT, The Akond of Swat? Do he like to lie on his back in a boat Like the lady who lived in that isle remote, SHALLOTT, The Akond of Swat? Is he quiet, or always making a fuss? Is his steward a Swiss or a Swede or a Russ, or a SCOT, The Akond of Swat? Does he like to sit by the calm blue wave? Or to sleep and snore in a dark green cave, or a GROTT, The Akond of Swat? Does he drink small beer from a silver jug? Or a bowl? or a glass? or a cup? or a mug? or a POT, The Akond of Swat? Does he beat his wife with a gold-topped pipe, When she lets the gooseberries grow too ripe, or ROT, The Akond of Swat? Does he wear a white tie when he dines with friends, And tie it neat in a bow with ends, or a KNOT, The Akond of Swat? Does he like new cream, and hate mince-pies? When he looks at the sun does he wink his eyes or NOT, The Akond of Swat. Does he teach his subjects to roast and bake? Does he sail about on an inland lake, in a YACHT, The Akond of Swat? Some one, or nobody, knows, I wot, Who or which or why or what Is the Akond of Swat! Edward Lear Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Akond Tempe of Swat 27.06.05, 11:59 Hm, długie takie i nie po naszemu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Akond Tempe of Swat 27.06.05, 13:46 My - z Boshej łaski - mówimy po rusq angielsq, łacinie, francusq lecz w rozmowie z Mrugiem-chłopcem nie wklejam rymów w brzmieniu obcem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia Re: Akond Tempe of Swat 27.06.05, 14:08 jestem zdruzgotana znam(?) tylko dwa i wklejam :( blagam o przebaczenie wiecej nie bede Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Akond Tempe of Swat 27.06.05, 14:11 Cammelio moja miła :) Złośliwam niby piła z zawiści i tęsknoty cechującymi miernoty ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Akond Tempe of Swat 27.06.05, 12:45 jesteśmy zachwyceni emaliowa camelia erudytka emablować emablować Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia Re: Akond Tempe of Swat 27.06.05, 13:13 "Nie smiem przerywać, nie smiem, nie smiem odpowiadac I tylko chcial(a)bym sluchać, sluchać, sluchać" Tys mistrzem panie slowa Ty i Mrug i tak niech zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Akond Tempe of Swat 27.06.05, 13:26 Emalia? Schindler? Spielberg? Oscar? E.T.? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Akond Tempe of Swat 27.06.05, 15:43 Cammelia... Emalia... Australia... Mrugalia... O JezusMmmalia... Który z RYMarzy największa kanalia? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 15:54 a ze baba prozna byla myslala ze z rymu sie zrodzila wszystko by chetnie oddala byle tylko rymowala bye a rivederci adios saluto hej czesc Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 16:03 choć jak wszystkim wiadomo zrodziła się z piany, tylko jej ręce po drodze urwało, ale nadal ją bije (pianę znaczy) ;) zupełnie nie do rymu, ale ze słownikiem sprawdzam te wszystkie dziwne suowa: bye i adiosy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 16:30 wole wpieprzac osci niz silic sie na zlosliwosci :) Ni hao! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 16:34 lepiej pieprzyć niźli wieprzyć forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24573&w=25567741&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 16:47 lepiej pieprzyc niz wpieprzac? ej wszystko ma swoj czas :) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 16:53 Ni Ha O! Wu Ha O! Tak! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 16:50 Biały wiersz... A jaka głębia?! Niczym Rów Mariański!;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 16:56 głębia jak dziób gołębia lub wysokość głąba w kłębie... ;) a propos, gołębie mnożą sie u mnie na balkonie ale gałązki oliwnej ani widu... Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 16:59 Rozumiem, że chciałbyś ową gałązką rzeczone gołąbki popędzić gdzie pieprz rośnie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 17:03 Nieeee, ja je pobłogosławic chciałam ;) Cóż kiedy moje serce niemal gołębie hamuje niecne zapędy ręki karząco- świerzbiącej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 17:07 Zawsze możesz udawać głos polującego sokoła.;) W tych warunkach raczej nie zbierałoby im się na amory... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 17:10 Falcon na balkon? ;) Rzeź niewiniątek? Jajecznica? Sama nie wiem, od czego zacząć... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 17:12 Gołąbki w sosie pomidorowym... Albo grzybowym, jak kto woli. Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 17:15 Do cholery! Ale ja mięsa nie jadam! Chętnie uśmiercam (gołębie tudzież co znakomitszych interlokutorów), ale nie zjadam ;) Kocham zwierzęta i dlatego je zabijam! (Monty Python) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 17:20 Znaczy mam się nie obawiać, że kiedyś mnie pożresz?;) To może sojowe gołąbki z sosem? A na balkon kukła Andrzeja Leppera? W kategorii strach na wróble, oczywiście...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 17:27 Qkła owa wyludniłaby miasto całe, nie tylko z gołębi ;) O pożarciu zaś marzyć co najwyżej pozwalam, ale nie za często, o zdrowie Waćpan zadbaj i serca nie nadwerężaj imaginacji pracą ;) A szkoda by było Waćpana, bo któż te liczne wątki obskoczyć tak zgrabnie by potrafił? Nikt, Mrug jedynie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 27.06.05, 19:49 Obskoczyć staram się wszystkich, po równo i sprawiedliwie!;) Serca, jak na razie, do tych co bardziej przyjemnych rzeczy używam, także na długie, długie lata powinno jeszcze wystarczyć...;) A do kukły, to rzutkami można sobie porzucać... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 08:58 Tak równo Waćpan wszystkich umie obdarzyć - jak w komunie? ;) Wrażenie to mocne buduje, choć źle się asocjuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 09:10 komuno wróć /to o resentymencie ukój młódź /to o wiankach odnów starczą chuć /to o Nowej Huci Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 09:46 Nowa Huć to mniut istny nad Wisłą cud ;) Nikt tutaj* nie rozumie że własnie dzięki komunie powstała narośl taka na biodrze grodu Kraka ;) * mieszkam teraz z dala od Krakowa, za którym tęsknie szaleńczo i szlocham po nocach, wszsyscy się qrcze śmieją, że wychodzę "na pole" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 12:48 Wyrazy współczucia...;) PS To istna też jest w to zamieszana? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 12:55 tak! była prowodyrem a potem ktoś usunął pomnik nie pamiętam czyj Odpowiedz Link Zgłoś
cammelia Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 14:22 zginal pomnik? to tylko nowy watek napisac na fk wszyscy tu cos szukaja Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 14:42 Porzućcie zatem mmmal niebożę wpakujcie na wóz z łajnem i w z zboże! niech kaprawymi rymami tajnego miejsca nie plami... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 15:05 tempe napisał: > tak! > była prowodyrem > a potem ktoś usunął pomnik > nie pamiętam czyj Na końcu Alei Róż pomnik stał a na nim - straszny wał... Wybaczcie ubogość intelektualną mojego przekazu...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 15:25 raz pewnien wał nad Wisłą stał baby nie miał lecz w głos się śmiał: "życie wała to nie chwała lecz choć chała nie dam ciała" .. lecz tu się myśl jego urwała Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 15:28 pinkpanther napisała: > raz pewnien wał > nad Wisłą stał > baby nie miał > lecz w głos się śmiał: > "życie wała > to nie chwała > lecz choć chała > nie dam ciała" > .. lecz tu się myśl jego urwała A wiesz, że to ma głębię. Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 15:29 a wiesz że nie wiedziałam? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 15:33 Tak żyć w nieświadomości...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 18:40 albo i skromności Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 18:57 ciało Kinii zanurzone głęboko wyparło tyle wody ile waży jej ogromna skromność wieloryby wyrzucone na plask miejscowa ludność latami wydłubywała na objadł Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 19:03 Skromność wprostproporcjonalna do głębokości. Im głębiej ciało jest zanurzone, tym skromność osobnika jest większa! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 19:05 sądzisz? ona skromność wielka czasza przytwierdzona do osobnika czy wręcz z drugiej strony gigawór ciągnący w dół i co sądzisz o skromnościach odwrotnie proporcjonalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 28.06.05, 20:08 A jeśliby dołączyć skromność wprost proporcjonalną do odwrotnie proporcjonalnej skromności wprost proporcjonalnej? I to wszystko jeszcze zlogarytmizować? I czy skromność waży 21 gramów, czy może nie? A jeśli nie, to ile waży kinia? A jeśli kinia nic nie waży to po co ta woda? Tyle pytań...Tyle pytań... Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: tere fere kuku strzela baba z luku 29.06.05, 07:13 co do wagi kinii ti kinia to przemilczy ale dużo się kąpię i czasami zdarza mi się przez przypadek utopić trochę skromności w wannie wanna jest nowa i piękna i chętnie zabiera sobie trochę skromności aby zbytnio nie błyszczeć Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 29.06.05, 08:08 Mam nadzieję, że skromność jest zasobem odnawialnym, bo jak tak się ciągle jej trochę topi, to po jakimś czasie może jej zostać niewiele. A szkoda byłoby takiej fajnej skromności! Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: tere fere kuku strzela baba z luku 29.06.05, 09:09 skromność Kinii pączkuje na wiosnę i rozkwita w pełni lata nie wiadomo tylko kiedy Kinia zbiera owoce owej skromności czy aby nie przez cały sezon? Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: tere fere kuku strzela baba z luku 29.06.05, 09:57 tak, ja ja sobie porcjuje i zamrażam na zime Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 29.06.05, 10:12 A czy aby na zimę ta skromność już troszeczkę nieświeża nie jest? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: tere fere kuku strzela baba z luku 29.06.05, 11:31 zmrożona nie trąci myszką mikrofala przywraca naturalny neutralny aromat mikro bo to o skromność chodzi! Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: tere fere kuku strzela baba z luku 29.06.05, 11:44 Ale czy da się zachować skromność w skromności? Bo nieumiarkowanie w skromności byłoby czystą nieskromnością właśnie... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: tere fere kuku strzela baba z luku 29.06.05, 11:49 to właśnie byłaby skromność odwrotnie proporcjonalna Odpowiedz Link Zgłoś
tempe podoba misie 29.06.05, 11:34 tytuł tego wątka po początkowym skłopotaniu z całą skromnością o! Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: podoba misie 29.06.05, 11:46 po postach stu misie podoba tu - tempe rzekł. Zaś miś się wściekł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: podoba misie 29.06.05, 11:53 ach zarezerwowałem sobie zachwyty nad Mrugiem i Tempe na post setny dziwne że misie wściek napisał oglądając sobie wydepilowane paznogcie /czyli powoli dziękuję Ci Mmmal za taki piękny interesujący wątek Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: podoba misie 29.06.05, 12:14 biały miś... a smutny bo jego pazurki nie wydepilowane... (wydepilowane pazurki?! auauauaua!;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: podoba misie 29.06.05, 12:29 Teraz takie czasy nastały, że już misie muszą się depilować... Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: podoba misie 29.06.05, 12:41 Choć jeśli będziem w tem tempie zarastać, może lepiej inwestować w zgrzebła niźli w depilatory... Do diaska, Jerry w rosnącą grzywkę mi się zaplątał, kiedym pogowała... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: podoba misie 29.06.05, 13:18 Racja. Jak w tym Tempie będzie nam czółko zarastać, to Mrugać nie nadążymy i tak nic nie będziemy widzieć. Co najwyżej Mmmale, różowe Pantherki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: podoba misie 29.06.05, 13:32 Hmmm... w życiu mmmala nie widziałam, pewnie to jakowyś dziwoląg ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Nie milczcież moi mili... :) 29.06.05, 13:03 Samotność w brzuchu motyli rój budzi. Trzepoczą skrzydełkami za Mruga i Tempe'a rymami ;) Tęsknię, ach tęsknię za Wami! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nie milczcież moi mili... :) 29.06.05, 14:29 a gdzież sie oni podziali? czyżby poszli na bób do mmmali? Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Nie milczcież moi mili... :) 29.06.05, 14:44 U mmmal bób nie ma bytu racji :-((((( mmmal dzieckiej jest korporacji w kieracie aż do kolacji czas bobu adoracji nastąpi może kiedy ranne wstają zorze Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nie milczcież moi mili... :) 29.06.05, 14:56 ano masz mmmalu rację nie kazdy ma wszak wakacje Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Nie milczcież moi mili... :) 29.06.05, 15:20 Wszak jakoś radę dam Nocą z bobem pójdę w tan Pląsać będziem jak wariaty do tchu utraty Gdy nieco się przyduszę Bob do bliskości zmuszę Rozłożę materace I w bobie się zatracę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Nie milczcież moi mili... :) 29.06.05, 15:25 twórczość twa rubaszna taka że az kinia spiekła raka Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Nie milczcież moi mili... :) 29.06.05, 15:30 Ech tam, ja mu tyłko skórkę złupię i powieszę na słupie. Niechaj się męczy, zapłacze, zajęczy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś