Dodaj do ulubionych

Konkurs w taxi

IP: *.ols.vectranet.pl 02.07.06, 16:11
Hej dostalem wczoraj ulotke jednej z firm taxi. Dokladnie 9191. Spam o jakims
konkursie. Na ulotce widnieje info, ze wiecej informacji znajde na ich
stronie. Ze sie nudzilem przy kawie, wszedlem sobie tam i niestety brak tych
szczegolow. Dlaczego nas Internautow ciagle sie lekcewazy?
Andy
Obserwuj wątek
    • Gość: Marcin Re: Konkurs w taxi IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.07.06, 16:44
      I Ty w to wierzysz? Ludzie, taki bajer a dajecie sobie wciskać. Myślmy i nie
      dajmy się nabijać. Eh... Smutne to, że firmy traktują nas jak debili. A jeszcze
      większa sprawa jest w tym, że ogólnie sprzedawcy nas oszukują. Organizują niby
      konkursy a robią loterię. Tu tak samo. Poważni "sponsorzy", Radio WaMa! i
      organizują loterię pod przykrywką konkursu.
      Widziałem te ulotkę i postaram się coś napisać na forum, gdy znajdę czas.
      • Gość: Gość Re: Konkurs w taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:30
        Nie jest to żadna loteria ,a najzwyklejszy konkurs dla stałych klientów naszej
        firmy (tak zwana lojalka),jeżdzisz i wygrywasz,a Radio-Wama nie jest sponsorem
        tylko objęła Patronat Medialny ,żeby było wiadomo że wszystko jest uczciwe i
        bez żadnej zciemy,aby na koniec trwania Konkursu podać do wiadomości kto wygrał
        nagrody w naszym konkursie.
        Pozdrawiam i życzę miłej zabawy.
        • Gość: SIMi Re: Konkurs w taxi IP: *.ds.pg.gda.pl 06.07.06, 15:19
          Sorry ale dla mnie wyjaśnienia Marcina na
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=64&w=44561549&a=44561549 są jasne.
          Jednak loteria. Jasno piszą w słowniku języka polskieg: «impreza,
          przedsięwzięcie o charakterze artystycznym, rozrywkowym, sportowym mające
          określony program i dające możność wyboru przez eliminację najlepszych
          wykonawców, autorów danych prac itp. zwykle wyróżnianych nagrodami».
          Państwa działanie pod 'najzwyklejszy konkurs' nijak nie podpada. A dla WaMy
          wstyd, że się dała włączyć w taki prosty chwyt.
          Życzę jednak powodzenia. Żal mi Olsztyniaków :-(

SIMi
          • Gość: gosc Re: Konkurs w taxi IP: *.olsztyn.mm.pl 09.07.06, 22:49
            sory ale dla mnie ta dyskusja jest troszke smieszna-przeciez nikt was nie
            zmusza do jazdy z ta korporacja i do udzialu w tym "konkursie"...a mysle ze
            jest to z jednej strony podziekowanie ich stalym klientom za wiernosc...
            Robi sie takie akcje-zle, nie robi-tez zle...!!!
    • Gość: Gość Re: Konkurs w taxi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:41
      Własnie sprawdzałem strone i wiadomości o konkursie już są....grafik sie lekko
      spoznił :),jeszcze bedzie troszkę uzupełniania, ale pamiętamy jak najbardziej o
      internautach.
      Pozdrawiam.
      • Gość: Andy Re: Konkurs w taxi IP: *.ols.vectranet.pl 08.07.06, 12:50
        :) milo ze cos robicie:) W koncu. Dziekuje. Myslalem ze postyt na gazeta.pl zyja
        same dla siebie. Ale na WWW nie ma nic wiecej niz na Waszej ulotce. Papierek na
        mojej wycieraczce obiecywał wiecej info w sieci. Tymczasem wierna kopia kartki z
        klatki. Po co wiec zagladac do sieci? Dla mulacej prezentacji?
        Andy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka