demira 25.05.07, 11:22 Dziewczyny, poradzcie co zrobic. Mam podejrzenei,z e zdradza mnie chlopak. Cala historie opisalam tutaj: forum.polki.pl/showthread.php?p=2416#post2416 za wszystkei rady bede bardzo wdzieczna. A Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
butterflymk Re: zdradza mnie chlopak.. 25.05.07, 15:16 Nie wiadomo czy cie zdradza... skoro masz watpliwości to dlaczego w ogóle nie zaproponowałaś aby ta dziewczyna osprzedała swoje miejsce Tobie. Dla mnie ten chłopak jakis lewy że sam nie wpadł na to żeby to zmienić.. zastanów sie czy wart jest Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniiatka Re: zdradza mnie chlopak.. 25.05.07, 17:25 to jakas kpina jest! twój chlopak jedzie ze swoją "byłą" na wakacje, no dajze spokoj. A zachowanie jego to juz w ogóle! zostaw go w cholere. Nawina jestes potwornie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi_43 Re: zdradza mnie chlopak.. 25.05.07, 17:35 Nie dzwoń do niego. Może on "wypad" z byłą dziewczyna traktuje poważnie i ma zamiar Ciebie opuścić ? Nie musiał z nią wyjeżdżać - zawsze można załatwić zamianę w biurze podróży. Przygotuj się na rozstanie - jest nieuczciwy - tak uważam - Odpowiedz Link Zgłoś
lilusia177 Re: zdradza mnie chlopak.. 26.05.07, 10:33 Na Twoim miejscu od razu olałabym go...Jak możesz pozwolić sobie na takie traktowanie!!Pokarz mu na co Cię stać...Zrób sie niezależna...Nie dzwoń do niego...Po prostu nic sie nie odzywaj...Jeśli się sam odezwie tzn. że jeszcze mu zależy na Tobie...a jeśli nie to radze to zakończyć...Gdyż wg mnie on jest z Tobą tylko po to by dogryźć swojej byłej... Odpowiedz Link Zgłoś
laura812 Re: zdradza mnie chlopak.. 27.05.07, 08:26 Wiem,że moze byc Ci przykro ale moim zdaniem z tym kolesiem jest cos nie oki od byłych raczej trzymamy sie z daleka a nie jezdzimy na wspolne wakacje no chyba ze...cos ich jescze łaczy,daj sobie z nim spokój bo skoro juz teraz tak sie zachowuje to zastanów sie czy to ma sens i jak bedzie za kilka lat,niewarto marnowac dla niego czsu.pozdrawiam i trzymaj sie ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
mala_duza Re: zdradza mnie chlopak.. 01.07.07, 20:34 tu nie ma o czym mówić, kopnij go w d*** i tyle. Już samo to że pojechał przekreśla go i nie ma co się zastanawiać.. Odpowiedz Link Zgłoś