Dodaj do ulubionych

VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 14:06
Chciałem się dowiedzieć cos na temat, za co ja płace?
Co chwila macie usterki na przemian z jak nie jedno pada do 2 albo i 3
dodzwonić się do biura obsługi klienta to 3 dni zmarnowane?
Łącze miało być do 512kb/s a ja nigdy nie widziałem żeby tyle było nawet z
waszego serwera, już nie wspomnę o P2P jak nie blokujecie portów to np. teraz
od 2 dni nie mogę się z nikim połączyć, CO TO MA BYĆ?. Wysalanie załącznik do
maila sięga cudowi, bo jak zwykle serwer nie odpowiada. Pięknie pogratulować
Wydaje mi się ze firma Damiet po przejęciu przez Vectranet zeszła zasadniczo
na psy i jej głównym zadaniem jest jak najwięcej pieniędzy zciągnąć od
naiwnych urzytkowników. Wydaje wam się ze każdy jest początkujący i siedzi
tylko na WWW lub na czatach i nigdy Sie nie orjetuje ze jego transfer nie
osiąga nawet polowy z obiecanej w umowie??. Czy ktokolwiek z waszych
pracowników przegląda grupy dyskusyjne???, Nie jestem jedynym abonentem
niezadowolonym z waszych usług. Mana dzieje ze obecna sytuacja ulegnie
niezwłocznej poprawie w przeciwnym przypadku Bedze zmuszony zrezygnować z
waszych usług i nie Bedze jedyna osoba lub zgłośże Sie do Rzecznik Praw
Ochrony Konsumenta i zapytam Sie jaka jest jego opinia związana z tym tematem
i co ona mocze z tym problemem poradzić
Pozdrawiam

piszcie co sądzicie na ten temat
Obserwuj wątek
    • Gość: Supporter Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 14:08
      Ja sie zgadzam i popieram w 100% Podpisuje sie pod listem rękami i nogami!!
      • Gość: Predator Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.92.udn.pl 09.03.05, 14:10
        zgadzam sie i popieram wpieniaja i przekrecaja wszystkich
        • Gość: NoName Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 14:14
          Ach szkoda gadac Vectra to powinna klocki Lego ukladac a nie zajmowac sie
          dostarczaniem internetu...A wydaje mi sie ze z tym pierwszym tez by sobie nie
          poradzili...Pozdro :P
          • Gość: Południe I Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 16:23
            Zgadzam sie!! usługi Vectry to nieporozumienie!! internet chodzi coraz wolniej
            i wogle szkoda gadac!! pozdrawiam!!
            • Gość: Marlena Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 16:31
              A no co sie zmienilo od czasów vectra a nico pogorszyli nam transfery pocniesli
              ceny i zmienili stroe glowna ktora jest tak samo marna jak ta firma NIE POLECAM
              NIKOMU TEJ FIRMY !!!
              • Gość: tomek Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 16:35
                no brawo vectro juz cale mazowsze widzi jaka jestes niezetelna firma mam
                propozycje moze no fora ogolno-polskie poprzenosimy ta rozmowe przylaczam sie
                do przedmowcow KATEGORYCZNIE NIE POLECAM TEJ FIRMY , TO NIE JEST FIRMA TO JEST
                CHAMOWNIA JAKICH MALO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • northside Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE 10.03.05, 00:44
                  tomuś, jednym z przedmówców do których się przyłączasz jesteś Ty sam. I wieloma
                  następnymi mówcami... Cierpisz na gigantyczne zwielokrotnienie jaźni, czy co...?
                  • x_lukcio_x Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE 10.03.05, 12:40
                    a ty niby skad wiez ze to on????
              • Gość: kondi Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 21:31
          • Gość: Boro z borek Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 16:30
            Vectra SUX... odkad przejeli DAMI jest coraz gorzej... na dami narzekalem a
            teraz zaluje bo z DAMI bylo lepiej... :P :P VECTRA na sybir!! ;];]
          • Gość: Lord_Cox Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 17:43
            Vectra dobrze to tylko pieniążki od nas wyciąga a cała reszta to jedna wielka
            kicha. Zwłaszcza jeśli chodzi o internet, jeszcze tylko dc++ mi chodzi bo emule
            i kaza odmówiły już posłuszeństwa. I za co się tu płaci ja pytam? Pozdro dla
            wszystkich narzekających ;)
            • Gość: FanKiller Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 18:59
              ja tez rezygnuje z tego chlamu jakim jest vectranet w d***e mam was i wasz
              zapyzialy internet wy p@@@@@e z@@@@@e k@@@@y poprostu j@@@@@e sie prostowac
              banany chodz do tego tez trzeba miec pojecie zapyziala firmo
          • Gość: ceoef Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 10.03.05, 00:05
            oszusci i zdziercy!!!!!!!!
            • Gość: gregor13 Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 10.03.05, 21:57
              Wytrzymam jeszcze te trzy miesiące do końca umowy i... GOOD BYE, Vectro!!!
        • Gość: x Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 22.03.05, 11:11
          tez rezygnuje niebawem z ich uslug kazdego kreca ii tyle za neta sie placi -
          rezygnuje
    • Gość: Fuck vectra Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 14:10
      no pewnie za czasów d@miNet było all good od kąd weszła ta szmaciarska firma
      vectra z Rumunii wszystko chodzi jak bezpłatna prostytutka należy im sie kupa
      klopotow kazdy normalny provider jako ze ejstesmy w UE zmniejsza abonament i
      poprawia jakosc uslufg niestety vectra z Rumunii nie doszla do tegfo wniosku
      kill from vectra
      • Gość: czytelnik Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 11.03.05, 14:32
        Gdzieś ty tłumoku chodził do szkoły. Pisz po polsku lub wcale
    • Gość: Scarry Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 14:12
      I ja popieram to w 100% czas czekania na przyznanie IP zewnetrznego to niemalze
      od dziecka do okresu dojrzewania a wiec kochana vectro w****j z radomia bo nikt
      twojegu szajsu nie chce
    • Gość: Mastaha Fak Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 14:18
      Popieram mamy XXI wiek firma vectra zamiast zaczac sie rozwijac chowa sie
      najlepsza jest ich reklama vectranet twoje okno na swiat - gdyb tak otwieral
      okno jak net z vectry chodzi to nie wiem czy 366 dni by mi wystarczylo na
      otwieranie tego okna gratuluje wam vectro glupoty . Moze bierzecie przyklad z
      providera chello na ktorego tak radom czeka albo ghnet . Po 2 wiem juz czemu
      gartisowo dajecie plecaczki po zamontowaniu poprostu chowamy modem idziemy do
      siedziby bo dodzwonic sie nie mozna i modemem rzucamy tym modemem w ryj
      adminowi . Gratuluje
    • Gość: BartekBrat Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 14:21
      no dokladnie vectro zrob siedzibe poza maistem moze dostaniecie dotacje na
      rozkrecene wiejskiej firmy nie bojcie sie kontroli jak was sprawdza to naprawde
      was uznaja za wiesniakow
      • Gość: Maly Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 10.03.05, 00:14
        no ja tez sie przylanczam .......zrywka z tego miasta......loncze
        ograniczone.........nikt nie informowal o ty,.........vectra przewala
        nieinformuje itd .........VECTRTA=KUPAAAAAAAA
    • Gość: Karnets Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.10.udn.pl 09.03.05, 14:28
      W całości zgadzam się z tym ,że Vectra nas przewala jak było Dami to wtedy dało
      się wytrzymać a teraz to poprostu koszmar !!! N i e p o l e c a m !!! tej
      vectry nikomu !!! :[
      • Gość: Suriv Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.internet.radom.pl 10.03.05, 00:09
        Zawsze mozna zerwac umowe i sie przeniesc do innego operatora :) w Radomiu jest
        dosc duzo ich.. tylko wystarczy poszukac dobrze! Jest jeszcze taka alternatywa
        aby wziac DSLa z tepsy i samemu NET rozprowadzac! Zawsze jest jakies wyjscie z
        tej chorej sytuacji i firmy!

Pozdrawiam
        Suriv
        www.smsy.kulak.pl
    • Gość: KingRadomUstronie Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.110.udn.pl 09.03.05, 14:37
      Tak Zgadzam Sie Vectra Straszna Lipa Od Kiedy Niema Dami Mam Lacze 512 A cW
      Rzeczywistosci Niewiem Czy Jest Ze 200, Wiec Niewiem Za Co Place I Niedlugo
      Likwiduje I Przechodze Na Ghnet Tylko Ta Firma Jest Dopiero Kilka Miechow W
      Radomiu I Narazie Dostepne Sa Osiedla Michalow Poludnie XV Lecie, Malo Tego Od
      2-3 Dni Regularnie Nie Mam Neta 3-4 godziny a Raz Nie Mialem Od 18-04 Rano, To
      Wielka Porazka Byla I Ludzie Byli Na Mnie Zli, Ci Co Mnie Znaja To Wiedza
      Czemu, W Vectrze Co Chwila Jakas Awaria, Raz Im Sie Serwer Spalil Na Ustroniu,
      Raz Co Innego, A I Co Najwazniejsze Jako Jedyna Firma Internetowa W Polsce
      Sprzedaje Ludzi, O czym Sie Przekonalem Sam Na Wlasnej Skurze Kiedy W
      Listopadzie 2004 O Godz 6 Rano Wpadli Mi Panowie Do chacjenty I Zabrali Kompa,
      To Chyba Tyle,Pozdrawiam Wszystkich I Proponuje Jak Najszybciej Zmienic Siec,
      Dosyc Oszukiwania Od Marca 22% Vat Ktory Bedzie Juz Doliczony W Kwietniu Do
      Rachunku I Problemow Z Dzwonieniem Do Biura Obslugi Vectra, Wczoraj Dzwonilem 7
      Razy I Za 8 Razem Auto Sekretarka, Trza Sie Za To Wziasc I Skonczyc Z Tymi
      Frajeramincje.

Z Powazaniem I Wyrazami Wspolczucia Dla Uzytkownikow Vectra Net Radom
      King Radom Osiedle Ustronie:]
      • Gość: Seth(RadomZamlynie Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.202.udn.pl 09.03.05, 16:18
        Witam
        Co tu duzo mowic jak bylo Dami internet byl cacy ale kiedy zostal przejety przez
        firme Vectra zaczely sie problemy zganiali na rozne problemy techniczne i inne
        tam gdy zglaszalo sie im problemy nie bylo zadnej reakcji z ich strony. Wydaje
        mi sie ze oni tylko czekaja na nasze pieniadze poniewaz nie mozna zerwac umowy
        nawet jesli nie wypelniaja swoich zobowiazan grozi to kara finansowa.
        Konkurencja w Radomiu prawie nie istnieje dlatego Vectra nie dba o klientow bo
        przejda do innych firm oferujacych internet. :(

Pozdrawiam
        Seth
    • Gość: Zolw Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 14:41
      Jestem za, jawne walki. co to ma byc w ogole?? vectra zablokujcie sobie konta a
      nie hajc sciagacie od urzytkownikow. wtedy przynajmniej bedzie sprawiedliwie wy
      nic my tez nic. wybitka z Radomia!!!!!!!!1
    • Gość: email Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 14:45
      Cała prawda.vectra to porazka, oszukuja nas i wciskaja kity przy podpisywaniu
      umowy a teraz nawet strony nie otwieraja sie ! ! !
      • Gość: JackassRadom Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 14:49
        heh cala prawda moze cytacik : vectro mila tys nam internet sp*****a i
        wywalacie cartoon network a zostawiacie reomantice no tak rpacownicy musze miec
        co do ogladania w biurze jakies telenowelki vectro won z radomia bo cuchnie od
        was konskim g***m
    • Gość: Bioly Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 14:47
      Vectra robi co chce i nie liczy sie z wlasnymi klientami nawet w polowie nie
      wywiązuje sie ze swoich uslug. Strony otwieraja sie bardzo dlugo, transfery sa
      bardzo slabe, blokuja porty, nigdy nie bylo 512 kbps po co oni wogole tak
      napisali.
      • Gość: M4V! Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 15:12
        blah! jak miałem D@mi.net to 50kb to było MINIMUM! a teraz to sie ciesze jak mam
        15-20!! I o zew ip jak widze tez niema sie co starac, bo jesli sie tyle czeka...
        ;/ kiedyś było lepiej ;/ ;/ ;/
        • Gość: XV-LECIE Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 16:01
          jak mielismy dami.net to firma wiadomo szla do przodu i troszczyli sie o swoich
          klientow a vectra , a vectra jest jak tytanic czekac kiedy poleci na dno wiec
          kochana vectro my uzytkownicy za to co robicie wyrobimy wam opinie juz macie
          opinie niezletelnej firmy i przewalaczy postaramy sie za to co wy nam robicie
          odplacic sie wam za to badziew co sprzedajecie nam ;-)
          • Gość: mafia z radomia Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 16:22
            Takiej chałtury jaką sprzedaje nam vectra to jeszcze nie było płacic 80 zł za taki przesył to skandal swoje usługi powinni oferować w mongolii a nie w kraju unii europejskiej ale jest z tego wyjscie drodzy użytkownicy weszła na rynek firma ghnet jest o wiele taniej i szybciej i jest gwarancja transferu więc jeśli skończy sie wam umowa to zachęcam bo sam sie tam przenosze
            • Gość: BuBu Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 16:29
              vectro przypominam ze to nie wy tworzycie firme tylko my uzytkownicty tworzymy
              ja bez nas bedziecie niczym wzasadzie macie nas i tak jestecie mniej niz zerem
              co nie zmienia faktu ze moze pomyslycie gorna glowa i zmuscie nas do napisania
              czegos dobrego o was bo jak narazie to ja mam was w d**e I NIE POLECAM
              NIKOMU !!!! TAK IEZETELENJ I OLEWAJACEJ FIRMY JAKA JEST VECTRA !!!!!
          • Gość: nowy Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 13.03.05, 21:37
            ta te qur..wy nic nie rpbia tylko zarabiaja chaj i łagopdzna nas swym słodkim
            pierdzeniem vectra do domu
      • unc Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE 13.03.05, 22:41
        Gość portalu: Bioly napisał(a):

> Vectra robi co chce i nie liczy sie z wlasnymi klientami nawet w polowie nie
        > wywiązuje sie ze swoich uslug. Strony otwieraja sie bardzo dlugo, transfery
        > sa
        > bardzo slabe, blokuja porty, nigdy nie bylo 512 kbps po co oni wogole tak
        > napisali.

Ja mam takie pytanie bo widze ze narzekacie na transfer, nie znam umowy bo jej
        nie widzialem ale czy jest tam napisane ze gwarantuja transfer ? a moze
        napisane jest na umowie do 512 ?
        Ogolnie nie korzystam z uslug tej firmy ale od znajomych ciagle slysze ze
        beznadzieja
    • Gość: klient vectry Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 16:44
      Gdzie się przenieść, proszę podać namiary
      • Gość: NescaFe Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 16:50
        hmm alternatywa to :

www.ghnet.pl narazie osiedle poludnie tylko
        www.radom.algo.pl kilka osiedli ale tzreba skontaktowac sie z nimi
        jeszcze ejst TronicNet na poludniu
        niestety chwilowo jedyna firma co oferuje nam szajs !! w calym radomiu to
        vectra ale warto dzwonic do providerow zostawic dane oni oddzwonia juz dostali
        stosowne e:maile z wyrazami symptaii do vectry z prosba o rozszezenie
        dzialanosci a wiec vectro zaczynasz upadac a my cie bedziemy na lezaco kopac
      • Gość: Zuma Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 16:54
        No brawo wreszcie ktoś wyniósł inicjatywe i napisał co wyprawia firma vectra
        jedyny plus waszej firmy jest tak że potrafi połączyć użytkowników jestem razem
        z wami VECTRA NET NIE POLECAM !!!!!!
        • Gość: [psv]eskobar Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 17:05
          Heh no widac widac vectra laczy pokolenia co nie zmienia faktu że vectra
          zaslużyła sobie na to co teraz jest wypisywane przylaczam sie do WAS
          uzytkownicy PRECZ Z TA FIRMĄ TO JEST LICHWIARSTWO
        • Gość: MiSiA Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 09.03.05, 17:09
          Vectra = cytat z filmu " Burdello Millitare " Burdello Bom Bom "
          i ja przyznaje racje NIE POLECAM !!!!
        • Gość: Paul Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 17:52
          tak mysla ze c bedziemy im placic a oni beda sobie jaja robic jak z tym nic nie
          zrobia to mam ich w 4 literach napiszmy my wszyscy internauci do nich podanie
          podpiszmy sie wszystcy pod tym emailami i im to wylijmy :)
      • Gość: Aloha Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 17:07
        Ja to niewiem place 89 zł chyba i cały czas sa przerwy w działaniu internetu
        tyle to bym był 2 razy publicznym Hause albo w jakies melinie bym przeciedzial
        caly tydzien za to. Niepolecam wogule tej vectry nikomu lepiej było jak było
        dami chociaz i tak zle! to jest chamstwo! jak to możliwe wogule dostje szalu
        jakiegos jak widze jak net chodzi a oni przez telefon mowia ze chwilowa usterka
        a 2 dni netu niema!
      • Gość: Misio Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.05, 19:20
        A Neostrada to w Radomiu nie działa? Ludzie, olejcie tą całą Vectrę!!!
    • Gość: AntyVectra Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 17:35
      Co ta vectra z nami wyprawia !? :(
      Transfer bliski 0 kB/s
      Czy to było w umowie ?
      Pora żeby ktoś sie tym zainteresował !!!

Dami please come back ! ;)
    • Gość: .::mpm@sternet::. Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 17:54
      w 200% sie zgadzam ze Vectra olewa rowno wszystkich co potwierdza nie jeden
      fakt!!! czekam na inna firme ktora przejmie Radom w sesnsie dostarczania netu i
      Vectra padnie ale czy tak bedzie miejmy nadzieje :D a co do tego mysle juz o neo :)
      pozdrawim wszystkich wyzyskiwanych przez Vectre . . .

pozdro @ll
    • Gość: Bartek Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 18:04
      To co się dzieje z VECTRA NET to skandal,transfery tragiczne,wszystko się
      tnie,co chwila nie może znależć serwera,strony wczytują się ślamazarnie.Gdzie
      szukać pomocy.Transfer 512 to fikcja,banał i totalna bzdura.Jak było DAMI to
      było o niebo lepiej.Ludzie my płacimy kupe kasy,a oni nabijają nas w
      butelke.Gdzie można interweniowac.Vectra zachowuje sie jak monopolista,a tak
      nie jest.Neostrada jest kiepska i droga.Czekam na CHELLO.Prawda jest taka ze
      Vectra jest TRAGICZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
    • dreamerxv Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE 09.03.05, 18:07
      szkoda slow na to gowno VECTRANET,ciagle problemy, slabe transfery, blokada
      portow a tak naprade nigdy nic sie nie dzieje i zawsze jest ok, pozdrawiam
      informatyka ktory 2 dni temu mi powiedzial ze sciagam w ciagu godziny 150Mb
      buahaha(przy transferze 300b/s- 2kb/s).Osmieszasz sie kur.... tak samo jak cale
      to gowno VECTRANET w ktorym pracujesz.Rzygam na was do sierpnia.
    • Gość: internauta Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 18:27
      brakuje mi slow aby opisac to co dizeje sie z tym interenetem. jakosc uslub pogarsza sie z dnia na dzien- ciekawe co bedzie sie dzialo za kilka dni
      • Gość: Kuba Na Michałowie to samo IP: *.udn.pl 09.03.05, 20:59
        Na Michałowie to samo. Za czasów Dami nie było źle, teraz transfer spadł do
        minimum, nie mogę odebrać poczty ani połączyć się z wieloma stronami www.
        Wydaje mi się, że należy wystąpić do UOK i ukarać Vectramet karą 2 mln PLN to
        splajtują, kupi ich kto inny i może będzie lepiej
    • Gość: Sir_DeL Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 18:31
      Racja myślałem, że coś się poprawi po przejęciu daminetu przez vectre, a tu
      klapa. Sieć gubi pakiety !!!! pingowanie serwerów w vecrtanecie daje tak
      rozbieżne wyniki, że można się załamać. Blokowane są porty (to akurat da się
      przeboleć), ale nigdy nie miałem takiego transferu, który widnieje w umowie.
      Zlitujcie się nie każdy tylko odbiera pocztę i siedzi na czacie!!! Wasza wola.
      Nie będzie poprawy, ludzie odejdą, ludzie odejdą to nie będą płacić - proste!
      • Gość: bob Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 18:42
        Ja już zrywam umowę, dłużej nie mogę. To tempo nie na moje nerwy. A było
        dobrze, to ktoś "naprawił".
        • Gość: Tomek Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.internet.radom.pl 09.03.05, 19:09
          Niech żyje ATS !!! ja jestem bardzo zadowolony ;-)
          • Gość: as Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.209.udn.pl 09.03.05, 20:46
            Szkoda tylko, że w atsie sam muszę znaleźć jeszcze cztery osoby w bloku chętne
            na internet od nich, a nie mam na to czasu. Pilicka też ma podobno niezłe
            transfery, tylko te ceny...

Vectra powinna być przykładem jak nie należy postępować z klientem, ale skoro to
            lubią...Polsat cyfrowy ma zdaje się lepszą ofertę programową, a cenowo jest
            zbliżony do vectry.
      • Gość: wer Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 19:21
        My sobie....Vectra sobie.
        Tak dluzej nie moze byc.
        To jest lekcewazenie klienta...i do tego z premedytacja.
        Ja wychodze z zalozenia "Jesli nie potrafisz- nie pchaj sie na afisz, albo sie
        naucz!".W tym wypadku na nauke chyba juz za pozno.

VECTRO! nagrabilas sobie.
        • Gość: atomowa Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 21:30
          Ja to bym tylko chciała mieć taki transfer za jaki płace ! Nie większy , nie
          mniejszy ...tylko taki jaki widnieje w umowie ! Zróbcie cos z tym do cholry bo
          założe jakas partje albo klub pokrzywdzonech przez Vectre i zaczniemy wysypywac
          zboże na droge...:P:P:D
          • Gość: atomowa Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 21:31
            ...a partie to przez i...:D
    • Gość: Poludniowiec Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.216.udn.pl 09.03.05, 19:41
      Witam i tez mam coś do zarzucenia firmie Vectra , zmalały predkoscii i to duzoo
      umowa byla podpisywana i były inne warunki a teraz bez naszej zgody ani
      poinformowania nas zostały zmienione !! Predkosci spadły nie mozna sie połaczyć
      z innym urzytkownikami , oraz abonament pozostał ten sam (a powinien zmalec tak
      jak predkosci). Jedynym wyjsciem jest chyba znajsc jak najwiecej osób którzy sa
      niezadowoleni z usług Vectry i Zadziałać im wiecej osób to zrobi tym wieksze
      szanse ze sie to uda !! Gdyz jak sie samemu pujdzie to oni muwia ze jak sie
      jest niezadowolonym to mozna zmniec sobie i zerwac umowe !! jak narazie to
      chyba najleprze wyjscie !!Wiecc nabijaja jak chcą!!! Czas To Zmienic!!
      • Gość: davis Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 20:28
        Mam umowę okresową na 12 miesięcy. Jeśli chciałbym ją zerwać to ile bym musiał zapłacić "kary"? Jakoś nie mogę nigdzie w regulaminie znaleźć informacji na ten temat.
        • Gość: 3 kropki Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 17.03.05, 13:32
          przyłączam sie do apelu!!
      • Gość: Fritz Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 20:41
        Witam!firma Vectra net liczy chyba że jej klienci to przypadkowa banda
        ignorantów,którzy nie potrafią odróżnić 50kb/s od 50 bajek/ sekundę w biurze
        obsługi klienta!!!!!!!!!!!!!(do którego i tak trudno sie
        dodzwonic!!!!!)działania vectra net przypominają działania innego bandyckiego
        monopolisty-t.p.s.a.-tyle że ta ogranizacja bandycka ma lepsze plecy i lepszych
        kiciarzy.przepraszam,oczywiście miałem na myśli rzeczników prasowych;)i druga
        sprawa:kiedy będą nowe umowy?!firma zmienia właściciela i cisza czyżby znowu
        machloje?!dla ich własnego dobra:im szybciej tym lepiej bo ludzie się przekonuję
        jakim chłamem jest ta firemka.dno!!!!!!!!!!!!TA SPRAWA NADAJE SIĘ DLA RZECZNIKA
        PRAW KONSUMENCKICH -PŁACIMY ZA USŁUGĘ KTÓRĄ FIRMA WYPEŁNIA TYLKO W 5(SŁOWNIE
        :PIĘCIU!!!!!!!!!!!!!!PROCENTACH!!!!!!!!CHODZI O TRASFERY DANYCH UJĘTE W
        UMOWIE.NA POHYBEL BADZIEWIU.......................NAJPRAWDOPODOBNIEJ ZMIENIĘ
        OPERATORA I WAM RADZĘ TO SAMO.PZDR!
        P.S.
        OD MAJA VECRA ZAMIERZA WPROWADZIĆ 22% PODWYŻKĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!SIC!
        NO COMMENTS
    • Gość: mastamat xvlecie Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 20:43
      tez jestem uzytkownikiem vectry i moje zdanie o tej usludze nie rozni sie od
      twojego. przeklinam ile sie da bo obiecanych 512kb/s nie ma, nie bylo i sadze
      nie bedzie. odnosze takie samo wrazenie, ze po przejeciu dami przez vectre
      transfer spadl do minimum, a firma zdziera tylko kase z uzytkownikow i traktuje
      jak amatorow siedzacych na czatach i www. dzwonic do nich nie ma co, telefonow
      nie odbieraja, a jak ktos truje dupe do konca to podnosza sluchawke i odrazu
      odkladaja. vectra schodzi na psy i zacznie tracic klientow, jest coraz wiecej
      atrakcyjniejszych mozliwosci polaczenia z netem. jezelinic z tym nie zrobia to
      rzycze powodzenia!
      • Gość: rp Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 09.03.05, 21:04
        Mam dosyć chamów.Rozwiązuje umowę.
    • Gość: Quba Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 09.03.05, 21:17
      ODRADZAM firmę Vectra z całego serca. Na USTRONIU internet z kablówki chodzi
      beznadziejnie, fatalnie! Za czasów Dami było w miarę ok. Teraz to dno. Wszyscy
      wahający się czy założyć net z kablówki - NIEEE VECTRA!
      • Gość: lepperino Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.247.udn.pl 10.03.05, 00:02
        no ba ja tez odradzam vectre ta zapyziala wiesniacka firme ps moze
        kompromitacja vectry na szersze grono internetu VECTRRO W*****J Z RADOMIA !@!!!!
    • Gość: Placido Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.13.udn.pl 09.03.05, 21:52
      Nie wiem, czy wiecie ale od 1 marca Vectra ograniczyła transfery i tak z 512
      wstawili ograniczenie do 400 kbps!!!!!!!!!! Umowę mam na 512 kbps, wiec taki
      proceder to zwykłe złodziejstwo. Teraz można powiedziec otwarcie: Vectra to
      złodziejska firma. Ale GHNET tez nie jest lepszy. Oferuje 1024 a obcina do 196
      na każdą usługę (WWW, FTP, MAIL itd.) Tłumacza sie ze razem to daje 1024 :-)
      Ciekawe co teraz bedzie jak wzrosnie cena ze wzgledu na wzrost VAT? Dami
      wróć!!!!!
      • Gość: lukas Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.radman.pl 09.03.05, 22:12
        Ja korzystam z Algo i nie narzekam, kilku znjaomych z Atsu i tez sobie chwala a ci co maja Vectre badz Tpsa to juz baaardzo roznie bywa.
        Dla osob szukajacych alternatywy polecam:
        www.algo.radom.pl
        www.ats.net.pl/cennik.html
    • Gość: jako-wlew Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 10.03.05, 00:08
      oddajcie DAMINET!!!!!!!!!!!!! dranie kto was do radomia wposcil !!!!! WON MI I
      TO JUZ !!!!!! chamstwo w biurze to norma jestem juz ustatkowanym osobnikiem i
      nik mnie tak nie potraktowal od wielu lat jak osatnio w vectrze !!!!! gosciu mi
      powiedzial najpierw ze vectra net to nie to samo co vectra ?!?!?!?! a
      uzasadnienie faktu ze nie mam 512 KiB/s bylo oto takie NIE BEDZIE BO NIE MA OD
      KOGA SCIAGAC Z TA PREDKOSCIA BO WSZYSTKIM ZMNIEJSZYLI WYSYLANIE DO 256KiB/s no
      ludzie rany boskie potem sie pytam czy moge zrezygnowac z tv i zostac tylko
      przy necie gosciu mi mowi ze tak no to ja se mysle oki jakos bedzie zaczynam
      zmierzac do celu i chce sie umowic a on nagle ze dobra tylko ze musze zaplacic
      490zl (okolo) zeby miec tylko net przeciez to kpina nie cierpie ich i powaznie
      rozwazam przejscie do innego operatora VECTRA WON Z RADOMIA !!!!!!!!!
    • northside Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE 10.03.05, 00:10
      Ludzie, jeśli tak dobrze wspominacie DAMI to znaczy, że umowy terminowe juz się
      Wam dawno pokończyły. Co Was więc jeszcze trzyma przy Vectrze? Tepsa ma od nich
      dużo większy zasięg. Każdy kto ma Vectre może tam przejśc. I są przecież
      jeszcze inni dostawcy, których nazwy już padły w tym wątku. InterNeo Pilickiej
      jest np. znacznie lepiej rozreklamowane w Radomiu. A może jednak Vectra jest
      najlepszym dostawcą na jakiego możecie sobie pozwolić....., lub spełnia
      najwięcej z waszych oczekiwań. A tak BTW - jakie są Wasze oczekiwania? Bo może
      wkurza was to że nie możecie ściągnąć w ciągu miesiąca
      31 dni x 24 godz. x 3600s x 512kb/s / 8 /1024/1024 = 163 GB danych (mogłem sie
      pomylic w obliczeniach).
      • Gość: jako-wlew Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 10.03.05, 08:51
        witam otoz zasadniczo wyglada to tak 1. wspominam milo dami poniewaz za
        pieniadze jakie obecnie placa vectrze ( nie takie znowu male = 80zl ) nie mam
        nic w zamian za te pieniadze tzn prawie nic ( nie mozna sciagnac z netu pliku
        wiekszego niz 5mb ) a i caly inter chodzi bardzo duzo wolniej od tego do czego
        przyzwyczaila mnie daminet wiec reasumujac place tyle samo co w daminet i nie
        mam z tego nic w przeciwienstwie do tego co mi oferowala dami( tam pliki
        sciagalem z netu 50 MB i nie stanowilo to problemu ) 2. nie wiem jakim dla
        ciebie argumentem jest wysokosc ceny - czy sadzisz ze im wieksze pieniadze
        placisz to zaraz wszystko co mniej kosztuje musi byc do du.... sorki
        beznadziejne ?? nnie rozumie dla czego mam cos zmieniac i przechodzic do tepsyi
        tam placic wiecej skoro to nie ja zmienilem sprzetu itp tylko przyszla jakas
        szmaciana firma do radomia i wywiozla caly porzadny sprzet a wstawila badziewie
        z poprzedniej epoki ( to ja mam ponosic za to koszty ??? )3. ponadto dokladnie
        tak zamierzam zrezygnowac z vectry i tak tez uczynie jesli nic sie nie zmieni
        4. na koniec dodam tylko ze czuje sie nabity w butelke ano dla tego ze
        decydujac sie na daminet glowna uwage kierowalem na komfort pracy z netem.
        Wtedy ponioslem koszty zwiazane z zalozeniem wspomnianego lacza wiec teraz przy
        przejsciu do innego uslugodawcy bede zmuszony zapolacic ponownie pytam wiec w
        IMIE CZEGO ??? 5. mozesz przeliczac ile chcesz i tak to nic nie zmienia bo
        vectra to szlam 6. czołgiem
      • x_lukcio_x Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE 10.03.05, 12:44
        a ty skoro niewiesz o co chodzi to po co sie wtracasz???? czy zle to obliczyłem??
    • Gość: gość Re: VECTRANET NABIJA NAS W BUTELKE IP: *.udn.pl 10.03.05, 00:13
      Mam takie samo zdanie o VECTRANET i zgadzam sie z kolegami, Do tego niemoge
      czasami wejśc na zadna stronę bo mi server nieodpowiada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka