Dodaj do ulubionych

Restauracja oryginalna?????? Gdzie??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 17:29
Hej,
Czy w Warszawie jest jakaś super oryginalna restauracja, dobra na walentynki?
Np: restauracja na 20 pietrze z widokiem na całe miasto...znacie coś takiego?

Proszę o pomoc.
Mika
Obserwuj wątek
    • radiomis Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? 09.01.07, 20:40
      jest w hotelu Marriott, okna wychodza na polnoc i na wschod
    • mama.restauracyjna Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? 10.01.07, 10:54
      Gość portalu: mika napisał(a):
      Np: restauracja na 20 pietrze z widokiem na całe miasto...

Polecam restauracje z pieknym widokiem na miasto -Valencie na ostatnim pietrze
      Intraco. Jest dobra na walentynki-swietne afrodyzjaki -mi.in. ryby, krewetki,
      BTW swietne gazpacho i jedne z najlepszych "czekadelek" w miescie..
      • radiomis Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? 10.01.07, 15:44
        gdyby to nie mialobyc "romantyczne" to zaproponowalbym Karczme w Parku Saskim,
        vis a vis Wedla. Dla "starszych" walentynkowiczow jest hotelik, a dla ....
        bardziej "wyzwolonych" mozna sie pokusic o dostep do piwniczki wylozonej
        skorami zwierzat, bez wstepu dla obslugi...
        • Gość: mika Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:01
          Super, dzięki za odpowiedzi, Nadal szukam. Mariott nie ma strony więc nic nie
          można zobaczyć, o knajpie w Intraco słyszałam słabe opinie...
        • Gość: mika Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:02
          A możesz podać jakąś nazwę tej karczmy? albo stronę www? bo nie mogę znaleźć...:(
          • radiomis Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? 10.01.07, 18:57
            ehh.... zeby bylo wiadomo czego szukasz :)
            karczmaudedka.pl/index1.html
            a co do Marriotta - widok na wschod i na polnoc. wieczorem to i tak wszystko
            jedno :)
    • Gość: mika Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:58
      Znacie jeszcze tego typu knajpy w wawie??
      • Gość: BUC Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:23
        wymienimy Ci 10 albo 20 knajp.
        co to - konkurs na najwiecej wpisow?
        • empi64 Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? 11.01.07, 16:43
          Polecam Bar LOTOS na Chełmskiej przy Belwederskiej. Zwykle w środku trochę
          oryginałów.
          • ivi21 Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? 12.01.07, 10:06
            W Barze LOTOS mój wujek jest szefem kuchni więc doskonale wiem jak ta
            restauracja wygląda. BUC nie chcesz nie odpowiadaj. Wydawało mi się, że właśnie
            po to jest tutaj to forum. Jak widać niektórzy zamiast mózgu mają orzeszek. Pa.
            • Gość: BUC Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:08
              up!
              > Mariott nie ma strony więc nic nie można zobaczyć, o knajpie w Intraco
              słyszałam słabe opinie...
              Karczma u Dedka - za malo.....
              rzeczywiscie w ten sposob mozemy "podpowiadac" ad mortem de fecato

dbam o swojego orzeszka. moze kiedys urosnie do rozmiarow orzecha wloskiego i
              sie pofalduje :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka