Gość: mika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.07, 17:29 Hej, Czy w Warszawie jest jakaś super oryginalna restauracja, dobra na walentynki? Np: restauracja na 20 pietrze z widokiem na całe miasto...znacie coś takiego? Proszę o pomoc. Mika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radiomis Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? 09.01.07, 20:40 jest w hotelu Marriott, okna wychodza na polnoc i na wschod Odpowiedz Link Zgłoś
mama.restauracyjna Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? 10.01.07, 10:54 Gość portalu: mika napisał(a): Np: restauracja na 20 pietrze z widokiem na całe miasto... Polecam restauracje z pieknym widokiem na miasto -Valencie na ostatnim pietrze Intraco. Jest dobra na walentynki-swietne afrodyzjaki -mi.in. ryby, krewetki, BTW swietne gazpacho i jedne z najlepszych "czekadelek" w miescie.. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? 10.01.07, 15:44 gdyby to nie mialobyc "romantyczne" to zaproponowalbym Karczme w Parku Saskim, vis a vis Wedla. Dla "starszych" walentynkowiczow jest hotelik, a dla .... bardziej "wyzwolonych" mozna sie pokusic o dostep do piwniczki wylozonej skorami zwierzat, bez wstepu dla obslugi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:01 Super, dzięki za odpowiedzi, Nadal szukam. Mariott nie ma strony więc nic nie można zobaczyć, o knajpie w Intraco słyszałam słabe opinie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.07, 18:02 A możesz podać jakąś nazwę tej karczmy? albo stronę www? bo nie mogę znaleźć...:( Odpowiedz Link Zgłoś
radiomis Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? 10.01.07, 18:57 ehh.... zeby bylo wiadomo czego szukasz :) karczmaudedka.pl/index1.html a co do Marriotta - widok na wschod i na polnoc. wieczorem to i tak wszystko jedno :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 11:58 Znacie jeszcze tego typu knajpy w wawie?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 16:23 wymienimy Ci 10 albo 20 knajp. co to - konkurs na najwiecej wpisow? Odpowiedz Link Zgłoś
empi64 Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? 11.01.07, 16:43 Polecam Bar LOTOS na Chełmskiej przy Belwederskiej. Zwykle w środku trochę oryginałów. Odpowiedz Link Zgłoś
ivi21 Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? 12.01.07, 10:06 W Barze LOTOS mój wujek jest szefem kuchni więc doskonale wiem jak ta restauracja wygląda. BUC nie chcesz nie odpowiadaj. Wydawało mi się, że właśnie po to jest tutaj to forum. Jak widać niektórzy zamiast mózgu mają orzeszek. Pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Restauracja oryginalna?????? Gdzie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.01.07, 19:08 up! > Mariott nie ma strony więc nic nie można zobaczyć, o knajpie w Intraco słyszałam słabe opinie... Karczma u Dedka - za malo..... rzeczywiscie w ten sposob mozemy "podpowiadac" ad mortem de fecato dbam o swojego orzeszka. moze kiedys urosnie do rozmiarow orzecha wloskiego i sie pofalduje :) Odpowiedz Link Zgłoś