Gość: jaaaa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 21:44 Pierd..ic stodentow!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pimpirimpi Pierd...lić tych, którzy pierd...lą IP: *.magma / *.magma-net.pl 20.05.04, 22:16 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kASIORA Re: Koniec juwenaliów we Wrocławiu IP: *.os.kn.pl 21.05.04, 00:13 No Majocha - wielki rzeczniku Juwenaliów ! Ile kasiory dla siebie znich tym razem wyciągnąłeś ? Kto wie - niech pisze ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: breslauer NOWI LUDZIE DO SAMORZADOW IP: *.provider.pl 21.05.04, 17:07 studenci niech zdecyduja kto ma ich i jak reprezentowac ... wybierzcie nowych ludzi nie zwiazanych ze starymi wyjadaczami jak K.MAJ, planeta mlodych-starych oraz fundacja uniwersitas Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca after ART.PIKNIK.2004 21.05.04, 17:18 impreza art.piknik byla impreza zamknieta ze wzgledu na bezpieczenstwo, bylo okolo 1500 osob, studentow, profesorw szkol artystycznych, zaproszonych gosci bylo spokojnie, przestrzen wypelnilismy maksymalnie, byl koncert big.bandu pod wodza p. aleksandra mazura, pokazy mody studentow ASP i zaproszonych gosci, koncerty PINK IN MOTEL oraz OSZIBARACK, teatr KLINIKA LALEK oraz LABORATORIUM RUCHU, pokazy fireshow, performance z aukcji prac profesoroe ASP na rzecz WROCLAWSKIEGO HOSPICJUM DLA DZIECI uzyskalismy 3400 pln, to bardzo duzo.... czemu nie ma zadnej wzmianki o imprezie w GAZECIE czujemy sie pokrzywdzeni przez was i to bardzo. to byly juwenalia szkol artystycznych wolicie pisac o konflikcie miedzy uczelniami niz o pozytywnych dzialaniach na rzecz integracji www.asp.wroc.pl/samorzond/artpiknik2004.html smutne to. organizator ART.PIKNIK.2004 tomasz jakub sysło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Halo Re: after ART.PIKNIK.2004 IP: *.airlan.pl / *.uni.opole.pl 21.05.04, 17:33 Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga!!! Re IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:38 szkoda ze koniec 3 tygodnie sper zabawy kto nie umial tego wykozystac to jego strata jak dla mnie zawsze moze byc tak choc moze id dobrze ze sie skonczylo bo mozna juz nie wyrabiac :) a sesja tuz tuz...:( ci co p***dolą poprostu zazdroszczą :P hehe pozdrawiam kf Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majki Re: after ART.PIKNIK.2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.04, 17:40 zaiste jest to smutne tomaszu, ale czy nie widzisz swojej winy w konflikcie ktory niby probowales pogodzic. Kazdą ze stron poklepywales bo jestes ponad podzialami. W momencie gdy zabrakło argumentów za naszym "wspólnym" zdaniem zrezygnowałeś z Samorządu bo tak jest łatwiej. Nie zawsze jest łatwo często Cię opluwają (poczytaj komentarze), ale takie jest życie. Robisz Tomaszu imprezę ponad podziałami, deklarujesz udział we wspólnym pochodzie juwenaliowym i .... Przykro, że tak się na wszystko wypiąłeś i uwierzyłeś w bujdy "kolegów" i innych życzliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frodo Re: after ART.PIKNIK.2004 IP: *.t17.ds.pwr.wroc.pl 21.05.04, 19:00 krzysiu, mam nadzieje ze dobrze bawiles sie na tych juvenaliach, bo juz naprawde powinny byc twoje ostatnie. koniec pieśni. czas odejsc. nie probuj obwiniac o cokolwiek tomka, bo to ty jestes w centrum konfliktu, a ludzie opluwaja podobno wlasnie ciebie. poczytaj swoje maile. Odpowiedz Link Zgłoś
tfurca hmmm krzysztofie ... 21.05.04, 19:51 jaka jest moja wina w tym konflikcie krzysztofie naprawde probowalem pogodzic wszystkie sklocone samorzady nie bylo moja inicjatywa deklaracja anty-planeta mlodych ja po prostu ja podpisalem, tak jak kilkanascie uczelni z WRO wynikala ona z niewyjasnionych spraw zwiazanych z poprzednimi juwenaliami, wydaje mi sie, ze dzieki niej udalo sie czesc z nich wyjasnic ... uczelnie te zorganizowaly wlasne juwenalia i z tego powinnismy sie cieszyc ze byl PLURALIZM i nie bylo monopolu studenci na tym skorzystali, mieli juwenalia od 6 do 20 maja a moze tez pomysl [paradoksalnie] z pochodem otwierajacym juwenalia dnia 6 maja gdy dostalismy klucz od prezydenta i wczorajszym zamykajacy juwenalia gdy klucz ten zwrocilismy byl dobrym pomyslem ... miasto mialo to szczescie dwa razy doswiadczyc ze brac studencka jest liczaca sie sila ... na spotkaniach na ASP gdy probowalismy sie porozumiec przy okraglym stole w auli, wybralismy nowego krola i krolowa oraz kolejnosc w pochodzie, dwa lata temu z tym byl najwiekszy problem... pragne cie tez poinformowac, ze moje podanie o rezygnacje do JM REKTORA ASP z dzialalnosci w samorzadzie ASP gdzie bylem wiceprzewodniczacym wynikalo z niemoznosci realizowania pomyslow w ramach samorzadu studenckiego oraz przez klopoty z moim zdrowiem i nie mialo to zadnego zwiazku z dzialalnoscia w Porozumieniu Uczelni Wroclawia [PUWR], a nie jak napisales dlatego, ze sie wycofalem, bo zrobilem swoje i ucieklem ... hmmm bynajmniej, nic zrobilem, nie udalo mi sie, do czego sie pare razy przyznalem, ERRARE HUMANUM EST co do 'poklepywania', ktorego nie uprawiam przeciez, bo jestem sam na tym placu boju bez poplecznikow, zawsze z boku nigdy w srodku, ponad, to moge uczyc sie tego od mistrzow gier politycznych, gierek i zagrywek, patrzec co to sie dzieje dookola w parlamencie, w PUWRze... nigdy taki nie bylem. tego nie mozesz powiedziec. nie jestem typem polityka. niestety nie moglem wziac udzialu w zadnym pochodzie juwenaliowym poniewaz jak wiesz organizacja imprezy ART.PIKNIK i kazdej innej jest czasochlonna... od trzech tygodni malo sypiam i energie swa spalam by bylo wszystko okiej, robie ta z moja doris ... przez to wszystko schudlem, co mnie cieszy z drugiej strony :) hmmmm na nikogo sie nie wypialem, dzialam dalej ... teraz moze nawet bardziej efektywnie ... bedzie dobrze tak jak ktos tam napisal moze nowa krew i energia nowych twarzy zrobi to wszystko lepiej niz my probowalismy, jest takie powiedzenie francuskie: 'trzeba wiedziec kiedy przestac" z powazaniem tomasz jakub syslo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: Koniec juwenaliów we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 00:23 Kretynie, chyba się pisze stUdentów jak już... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student to jakis gej napisal ... IP: *.provider.pl 24.05.04, 10:03 lubi fresh meet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tfurca BRAWO SPAF wystawa fotek na swidnickiej IP: 156.17.106.* 26.05.04, 12:41 widac na nich cudowne swieto studentow i tak to wszystko bylo ... nie bylo zadnych KONFLIKTOW Odpowiedz Link Zgłoś