rabit6 25.01.06, 13:21 Mam pytanie. Czy Tele 2 zamierza w przyszłości uruchomić usługę analogiczną do Neostrady TP. A jeżeli tak, to czy już wiadomo, kiedy ten cudowny dzień nastąpi? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karol.wieczorek Re: Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrad 25.01.06, 13:29 W najbliższych miesiącach ma nastąpić liberalizacja rynku szerokopasmowego dostępu do Internetu, dzięku której będiemy mogli zaoferować usługi konkurencyjne wzgledem Neostrady. Wszystkim osobom rozważającym podłączenie lub przedłużenie Neostrady, polecałbym nie wiązanie się umową na zbyt długi okres, bo niebawem ceny mogą znacząco spaść. Odpowiedz Link Zgłoś
rabit6 Re: Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrad 25.01.06, 13:36 Dziękuję za radę i czekam w takim razie z niecierpliwością na ofertę Tele2! Odpowiedz Link Zgłoś
adaptor1 Re: Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrad 29.01.06, 23:37 Witam, a wiec ja rowniez czekam na lepsza /tansza/ oferte, mam nadzieje, ze bedzie ona nie tylka dostepna w duzych miastach, ale takze w malych miescowosciach. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrad 30.01.06, 12:07 Nasza oferta stałego, szerokopasmowego dostępu do Internetu będzie dostępna wszędzie tam gdzie Neostrada TP. Odpowiedz Link Zgłoś
szeregowy87 Re: Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrad 27.04.06, 09:52 A czy będzie miała limity ściąganych danych ? Odpowiedz Link Zgłoś
karol.wieczorek Re: Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrad 27.04.06, 13:26 Będzie pewnie i tak, i tak. Odpowiedz Link Zgłoś