Dodaj do ulubionych

Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrady?

25.01.06, 13:21
Mam pytanie. Czy Tele 2 zamierza w przyszłości uruchomić usługę analogiczną
do Neostrady TP. A jeżeli tak, to czy już wiadomo, kiedy ten cudowny dzień
nastąpi?

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • karol.wieczorek Re: Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrad 25.01.06, 13:29
      W najbliższych miesiącach ma nastąpić liberalizacja rynku szerokopasmowego
      dostępu do Internetu, dzięku której będiemy mogli zaoferować usługi
      konkurencyjne wzgledem Neostrady. Wszystkim osobom rozważającym podłączenie lub
      przedłużenie Neostrady, polecałbym nie wiązanie się umową na zbyt długi okres,
      bo niebawem ceny mogą znacząco spaść.
      • rabit6 Re: Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrad 25.01.06, 13:36
        Dziękuję za radę i czekam w takim razie z niecierpliwością na ofertę Tele2!
      • adaptor1 Re: Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrad 29.01.06, 23:37
        Witam, a wiec ja rowniez czekam na lepsza /tansza/ oferte, mam nadzieje, ze
        bedzie ona nie tylka dostepna w duzych miastach, ale takze w malych
        miescowosciach.
        Pozdrawiam
        • karol.wieczorek Re: Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrad 30.01.06, 12:07
          Nasza oferta stałego, szerokopasmowego dostępu do Internetu będzie dostępna
          wszędzie tam gdzie Neostrada TP.
          • szeregowy87 Re: Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrad 27.04.06, 09:52
            A czy będzie miała limity ściąganych danych ?
            • karol.wieczorek Re: Czy Tele2 uruchomi usługę podobną do neostrad 27.04.06, 13:26
              Będzie pewnie i tak, i tak.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka