Dodaj do ulubionych

ZALEF i jego "Pistolet"

IP: 195.245.213.* 02.03.04, 13:37
Jak Wam się podoba płyta "Pistolet" Zalefa ?

Nie jest to debiut na miarę "Appetite For Destruction", ale słucha się z
przyjemnością. Największym atutem jest niewątpliwie wokal Krzycha
Zalewskiego, ale... No właśnie. Uważam, że płyta jest fatalnie wyprodukowana.
W pewnych momemntach w ogóle nie rozumiem co Zalef śpiewa. Czy polskie płyty
muszą tak chujowo brzmieć ?
Jeden z ciekawszych utworów to "Znikam" / gdzie co ciekawe Zalef śpiewa jak
Gadowski /. To jakiś przetłumaczony na polski cover, wiecie może czyj ?
Obserwuj wątek
    • Gość: KKK Re: ZALEF i jego "Pistolet" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.04, 11:28
      ...uwazam ze plyta Krzycha i zespołu LochNess jest zajebista..Trzeba sie w nią
      wsłuchac,aby poczuć..Niesamowite,mocne brzmienia wraz z rasowymi,swietnymi
      tekstami tworza naprawde zajebista całośc..Odnajduje w niej inspiracje z Alice
      In Chains..i cudownie bo ten zespol jest dla mnie wielkością... Krzychu
      uwidacznia ostre darcie ryja smile... w tej płycie jest głebia...wsłuchajcie sie w
      nia zanim cenicie...to tylle...a moje ulubione posenki to:prawo piesci,kiedy
      miasto spi,ciete drzewa, krzyk,pistolet i znikam..choc nie pozwol im i wyrok
      tez jest fajowne.. nie przypadło mi natomiast 'zmeczony snem'...zmutowany glos
      nieco...uncertain
      • Gość: doman Re: ZALEF i jego "Pistolet" IP: *.magma / *.magma-net.pl 28.03.04, 11:39
        Nie wiem czy mam rację, ale Zalef to nie to samo co Loch ness - byłem na koncercie i nie grali z Krzyskiem ludzie z Loch ness tylko Ci ktorzy z nim nagrywali płyte... Np gitarzysta z Tumbao... Mnie osobiście 2xbardziej podobała się muzyka Loch NESS mimo że od strony jakości brzmienia nie ma co porównywać... MAm nadzieje że 2 płyta wydana juz z zespolem bedzie lepsza... Ta jest troche nie spojna wg mnie
    • Gość: Gośka Re: ZALEF i jego "Pistolet" IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.04, 04:40
      Właśnie powstaje pierwszy FC Krzyśka Zalewskiego. Wszystkich zainteresowanych
      członkowstwem, prosze o kontakt pod adresem email: zalef_fanclub@o2.pl. W
      zgłoszeniu trzeba zamieścić imie, nazwisko, adres, wiek i ewentualne uwagi.
      Kiedy uzbieramy dość fanów, będziemy prosić o autoryzację BMG. Już teraz
      utrzymujemy kontakt.
    • Gość: Randall Re: ZALEF i jego "Pistolet" IP: 195.245.217.* 08.04.04, 20:46
      > Jak Wam się podoba płyta "Pistolet" Zalefa ?

Odpowiadam pełnym zdaniem, tak jak mnie pani od polskiego uczyła: "Pistolet"
      Zalefa to skończone gówno.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka