Forum Praca Praca
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Nie zapłace zadnego podatku!!!! Koniec kropka!!

IP: 83.14.114.* 22.04.06, 10:36
    Witam, niedlugo wracam do kraju i poniewaz pracowalem legalnie w anglii a
    zameldowany jestem w Polsce mam obowiazek zaplaty podatku polskiemu
    fiskusowi. Niech mnie pocaluja w 4 litery, nawet jak przyjdzie jakis papier
    wzywajacy do zaplaty to i tak nie zaplace , pieniadza ktore zarobilem sa na
    studia i inne cele a nie na utrzymywanie bandy nierobow, niech mnie strasza
    karami itd, moga mnie nawet wsadzic do paki- nie zaplace tej bandzie
    Obserwuj wątek
      • Gość: Golo rodzina bedzie miala za co Ci slac paczki do ciupy IP: *.b-ras1.srl.dublin.eircom.net 22.04.06, 13:41
        ..gorzej z grzywna ktora Ci dopierdziela...no ale coz, zycie to nie bajka
        • anna-dark Nawiedzony, czy co ??? 22.04.06, 22:06
          Nawiedzony, czy co ???

Gość portalu: Golo napisał(a):

> ..gorzej z grzywna ktora Ci dopierdziela...no ale coz, zycie to nie bajka
      • 00norbi00 Re: Nie zapłace zadnego podatku!!!! Koniec kropka 22.04.06, 14:20
        nie powielaj głupot , ktore wszyscy powtarzaja.
        To nie ma nic wspolego z tym gdzie jestes zameldowany.
        Masz zaplacic podaetk , bo takie jest prawo panstwa , ktorego jestes obywatelem.
      • randybvain Kolejny polski szlachetka wymachuje szabelka... 22.04.06, 15:35
        Zobaczymy jak ci ta szabelka zwiednie, jak przyjdzie do tlumaczenia sie US... A
        dojdzie do tego szybciej niz myslisz, bo pewnie chcialbys wliczyc sobie lata
        pracy w UK do stazu pracy, urlopu i emerytury, nieprawdaz?
        • axx61 Re: Kolejny polski szlachetka wymachuje szabelka. 22.04.06, 15:45
          Jestes kolejnym naiwnym mlodym czlowiekiem. Zapamietaj wiec ze musisz zaplacic
          podatek. Czy tu czy tam. Mozesz go ograniczyc tylko do jednego podatku ale nie
          mozesz go nie zapalcic. To tak samo jakbys twierdzil ze nie umrzesz.
          • Gość: barnum Re: Kolejny polski szlachetka wymachuje szabelka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 16:06
            Ustawa o podwójnym opodatkowaniu obowiązuje od 76 roku,od tego czasu bardzo
            wiele osób pracowało w UK,na pewno nie wszyscy się rozliczali,czy ktoś słyszał
            aby mieli z tego powodu problemy z polskim fiskusem?dlaczego dopiero w tym roku
            ten temat jest tak popularny?
          • anna-dark No przecież już płacą raz w GB, no nie ? 22.04.06, 22:12
            No przecież już płacą raz w GB, no nie ? A jak pierniczone państwo polskie nie potrafi dostosować komunistycznej umowy o podwójnym opodatkowaniu do realiów XXI wieku, i tego, że człowiek może mieć więcej niż tylko jedno mieszkanie, ba - nawet więcej niż jeden dom, i mieszkać w wielu miejscach jak mu się zapragnie (zwłaszcza, że jest już obywatelem EU, i korzysta z jej swobód...) to się nie dziw, że ci co ciężko pracują w GB na swój dobrobyt (państwo polskie nic im w tym nie pomogło), i płacą tam podatki - mają w dupce bredzenie polskiego fiskusa, a zwłaszcza ministerstwa finansów.

axx61 napisał:

> Jestes kolejnym naiwnym mlodym czlowiekiem. Zapamietaj wiec ze musisz zaplacic
            > podatek. Czy tu czy tam. Mozesz go ograniczyc tylko do jednego podatku ale nie
            > mozesz go nie zapalcic. To tak samo jakbys twierdzil ze nie umrzesz.
        • Gość: gosc Re: Kolejny polski szlachetka wymachuje szabelka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 17:25
          za przeproszeniem p.....sz jak poparzony. Co ma podatek dochodowy do emerytury ??? i od kiedy to U Skarbowy dokumentuje staż pracy ?? pogieło cie czy co???
      • Gość: south clif slusznie IP: *.plus.com 22.04.06, 16:14
        ja rowniez nie zaplace

a wy szczekacze jak chcecie placcie i nie starszcie chlopaka to faunta klakow
        warte
      • anna-dark Kto powiedział, że zamieszkanie = zameldowanie ??? 22.04.06, 17:12
        Kto powiedział, że zamieszkanie = zameldowanie ??? I po sprawie.

Gość portalu: Kamil napisał(a):

> Witam, niedlugo wracam do kraju i poniewaz pracowalem legalnie w anglii a
        > zameldowany jestem w Polsce mam obowiazek zaplaty podatku polskiemu
        > fiskusowi. Niech mnie pocaluja w 4 litery, nawet jak przyjdzie jakis papier
        > wzywajacy do zaplaty to i tak nie zaplace , pieniadza ktore zarobilem sa na
        > studia i inne cele a nie na utrzymywanie bandy nierobow, niech mnie strasza
        > karami itd, moga mnie nawet wsadzic do paki- nie zaplace tej bandzie
      • Gość: Olo Re: Nie zapłace zadnego podatku!!!! Koniec kropka IP: *.chello.pl 22.04.06, 18:31
        ja też nie płace i dodam, ze jak vediz takij jak my wiecej tym lepiej.
        może w końcu ta banda złodzii przejrzy na oczy!
        w końcu w UK pracowało jakie 500tys Polaków po 1.05.04 i co wszystkich by
        ścigali? zastanówcie się!!!
        a jeszcze wielu tam pracowało już wcześniej , niekoniecznie na czarno i też ten
        problem był aktualny.
        Ci którzy chcą płacić bo takie jest prawo zachowują się jak barany, bo we
        Francji studenci pokazali co znaczy siła wielu. było prawo i nie ma prawa. i
        co ? a my mamy czekać i łożyć na nierobów? ktoś ma wątpliwości?
        • Gość: xx Re: Nie zapłace zadnego podatku!!!! Koniec kropka IP: *.range86-135.btcentralplus.com 22.04.06, 18:44
          Popieram Nieplace i koniec moga mie ciagac nawet po sadach.
          Ludzie ktorzy placa sa naiwniakami ktorzy zostali zastraszeni przez ludzi
          rzadzacych naszym panstwem to za wasze pieniazki zyja te darmozjady he he
          Powodzenia placie dalaej frajerzy
          • Gość: Autor Re: Nie zapłace zadnego podatku!!!! Koniec kropka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.04.06, 13:46
            Chyba nie wiesz ile donosów co miesiac wpływa do US. Znajomy ktory pracuje w US
            w jednym z miast wojewodzkich w płd.-wsch. Polsce ,powiedził mi ze własnie
            zaczeli u nich przyjmowac dodatkowych ludzi do rozliczania własnie podatków z
            zagranicy.Napewno jeszcze jest kwestia komunikacji np. Uk Inland Revenue -
            polski US ale napewno sie tym zajma -bo to z duzy grosz dla panstwa zeby
            poprostu tak to zostawili - i smieszą mnie ci co mysla ze dzieki "burdelowi" w
            US im sie upiecze !!!
            • anna-dark GB nie jest taka skora do ujawniania danych... 23.04.06, 14:08
              GB nie jest taka skora do ujawniania danych...

Gość portalu: Autor napisał(a):

> Chyba nie wiesz ile donosów co miesiac wpływa do US. Znajomy ktory pracuje w US
              >
              > w jednym z miast wojewodzkich w płd.-wsch. Polsce ,powiedził mi ze własnie
              > zaczeli u nich przyjmowac dodatkowych ludzi do rozliczania własnie podatków z
              > zagranicy.Napewno jeszcze jest kwestia komunikacji np. Uk Inland Revenue -
              > polski US ale napewno sie tym zajma -bo to z duzy grosz dla panstwa zeby
              > poprostu tak to zostawili - i smieszą mnie ci co mysla ze dzieki "burdelowi" w
              > US im sie upiecze !!!
            • Gość: xx Re: Nie zapłace zadnego podatku!!!! Koniec kropka IP: *.range86-135.btcentralplus.com 23.04.06, 23:11
              Nastepny naiwniak
      • Gość: Kamil Re: Nie zapłace zadnego podatku!!!! Koniec kropka IP: 83.14.114.* 23.04.06, 19:23
        Zobaczymy czy sie upomna, mam ich w nosie, trzeba byc debilem by placic podatek
        fiskusowi za kase zarobiona w UK, po co tam jechaliscie- po to zeby placic
        zlodziejom polskim?-zastanowcie sie, boicie sie ze kare dostaniecie?-nic nie
        dostaniecie bo jak ich olejecie nic wam nie zrobia, rzad polski ma was w nosie
        wiec wy miejcie w nosie polskie glupie przepisy, przeciez nie wsadza nas do
        paki jak nie zaplacimy
        • Gość: Lolo Re: Nie zapłace zadnego podatku!!!! Koniec kropka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.06, 19:30
          nie wsadzą, ale ci nerwy zniszcza sprawami karnymi, grzywnami itd.
          • Gość: Autor Re: Nie zapłace zadnego podatku!!!! Koniec kropka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 00:04
            i w końcu i tak zapłacisz
            • anna-dark Rzeczywiście prowokacja służb... 24.04.06, 11:59
              Rzeczywiście prowokacja służb...

Gość portalu: Autor napisał(a):

> i w końcu i tak zapłacisz
      • walesa4 zaplacisz peat-owi, temu cenzorowi 24.04.06, 15:07

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka