Dodaj do ulubionych

Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prezydent

IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.08, 15:22
www.um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2008/10/056.php

Jestem pod wrazeniem. Chcialbym poznac tych samorzadowcow, zeby
pogratulowac.
Obserwuj wątek
    • radcom Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez 23.10.08, 16:13
      Zatkało mnie!

Pozdrawiam, radcom
      • gnacy Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez 23.10.08, 16:47
        Oniemiałem
    • wladyslaw_grabski Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez 23.10.08, 16:45
      Hej góralu hej !

A może ONI (czytaj: reszta świata) nie ma pojęcia zielonego co się tutaj tak naprawdę dzieje ? :)

Ale ale. Generalnie należy go podziwiać. Sprawnie się ukrywa, lawiruje, unika ludzi i ma niesamowitego farta. W normalnym społeczeństwie obywatelskim już by został rozszarpany publicznie :)

Eh.
      • Gość: 1414 Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 17:00
        to jakis kiepski zart ...
    • Gość: marta. Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez IP: *.wlb.vectranet.pl 23.10.08, 17:05
      Tak samo jak Piotruś dostał nagrodę dla zasłużonego dla polskiej koszykówki.
      Roman wręczył. A Górnik sponsorowany przez Szczawno Zdrój, gra w Świebodzicach :D

• Gość: look Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 18:22
      No nie, to jest jakiś Matrix. Chyba trzeba się pakować z tego kraju. O co tu
      chodzi, ja tyle nie piję, żeby coś takiego wymyślić! To chyba jakieś jaja prawda?
    • Gość: iza Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.08, 18:55
      hehehe o kurcze to przeciez totalny nieudacznik ten Kruczkowski
      • Gość: kmk Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.08, 20:09
        O Jezu !!!!!!!!!!!
    • Gość: Łomatko Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 20:14
      Tutaj jest link do konkursu:
      www.dnisamorzadu.pl/pl/pages/display/18
      Można pisać i radzę się pospieszyć.
      • v.2 Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez 23.10.08, 22:13
        Dosłownie zatkało mnie. Jednak po chwili doszłam do wniosku, że podziw Kruczkowskiemu się należy, tylko pomylono konkursy. Może jego udział w konkursie pn. np "Bubel samorządowy" byłby jak najbardziej na miejscu???
        • element102 Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez 24.10.08, 22:01
          i co się czepiacie.to nieznaczna pomyłka , nie chodzi o konkurs
          Najbardziej......, tylko o plebiscyt : jak oni robią z nas wała, a
          tu Piotr jest de-best
    • yogi2008 Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez 17.12.08, 19:12
      Albo tożart, albo autor jest chory! Kruczek to największy
      nieudacznik jaki przychodzi mi do głowy. Za jego kadencji Wałbrzych
      cofnął się w rozwoju o dekadę ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka