Gość: Rebel Yell IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.08, 15:22 www.um.walbrzych.pl/strony/do_druku/aktualnosci/2008/10/056.php Jestem pod wrazeniem. Chcialbym poznac tych samorzadowcow, zeby pogratulowac. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radcom Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez 23.10.08, 16:13 Zatkało mnie! Pozdrawiam, radcom Odpowiedz Link Zgłoś
gnacy Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez 23.10.08, 16:47 Oniemiałem Odpowiedz Link Zgłoś
wladyslaw_grabski Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez 23.10.08, 16:45 Hej góralu hej ! A może ONI (czytaj: reszta świata) nie ma pojęcia zielonego co się tutaj tak naprawdę dzieje ? :) Ale ale. Generalnie należy go podziwiać. Sprawnie się ukrywa, lawiruje, unika ludzi i ma niesamowitego farta. W normalnym społeczeństwie obywatelskim już by został rozszarpany publicznie :) Eh. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1414 Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 17:00 to jakis kiepski zart ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta. Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez IP: *.wlb.vectranet.pl 23.10.08, 17:05 Tak samo jak Piotruś dostał nagrodę dla zasłużonego dla polskiej koszykówki. Roman wręczył. A Górnik sponsorowany przez Szczawno Zdrój, gra w Świebodzicach :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 18:22 No nie, to jest jakiś Matrix. Chyba trzeba się pakować z tego kraju. O co tu chodzi, ja tyle nie piję, żeby coś takiego wymyślić! To chyba jakieś jaja prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.10.08, 18:55 hehehe o kurcze to przeciez totalny nieudacznik ten Kruczkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmk Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 23.10.08, 20:09 O Jezu !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łomatko Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.08, 20:14 Tutaj jest link do konkursu: www.dnisamorzadu.pl/pl/pages/display/18 Można pisać i radzę się pospieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
v.2 Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez 23.10.08, 22:13 Dosłownie zatkało mnie. Jednak po chwili doszłam do wniosku, że podziw Kruczkowskiemu się należy, tylko pomylono konkursy. Może jego udział w konkursie pn. np "Bubel samorządowy" byłby jak najbardziej na miejscu??? Odpowiedz Link Zgłoś
element102 Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez 24.10.08, 22:01 i co się czepiacie.to nieznaczna pomyłka , nie chodzi o konkurs Najbardziej......, tylko o plebiscyt : jak oni robią z nas wała, a tu Piotr jest de-best Odpowiedz Link Zgłoś
yogi2008 Re: Piotr Kruczkowski Najbardziej Podziwiany Prez 17.12.08, 19:12 Albo tożart, albo autor jest chory! Kruczek to największy nieudacznik jaki przychodzi mi do głowy. Za jego kadencji Wałbrzych cofnął się w rozwoju o dekadę ... Odpowiedz Link Zgłoś