Forum Specjalne Publicystyka
ZMIEŃ
      1944

1944

(6 wyników)
    • Collateral Damage.. amerykańskie Spécialités de la Maison... "WZGLĘDNOŚĆ MA ZASTOSOWANIE W FIZYCE.... NIE W ETYCE.." "Relativity applies to physics, not ethics" Albert Einstein
    • To wszystko jest chore.
    • Polacy ukrywaj dowody zbrodni na Rosjanach. I tak jak zwykle prawda lezy posrodku.
    • “Dzien europejskiego pojednania” Prezydent Putin nie cieszy sie moja specjalna sympatia ani szacunkiem, czy zaufaniem. Niemniej godnym uznania i poparcia wydaje mi sie jego inicjatywa majowych moskiewskich obchodow rocznicowych pod haslem “dzien europejskiego pojednania”. Ta formula moskiewskich uroczystosci moze rowniez dosyc skutecznie odpowiadac na moje, i nie tylko moje poprzednie watpliwosci wyrazane w roznych publikacjach: “dlaczego akurat Moskwa...
    • Gen. Anders mial racje...
    • wymiana ciosów w wojnie propagandowej trwa. Łuka mógł uderzyć nawet mocniej i np. odkryć miejsce typu Jedwabne ze świadkami zbrodni Polaków na Żydach. I zaprosić Żydów na uroczystości o charakterze ekspiacyjnym... Po takim ciosie ten rząd już mógłby się nie podnieść. Nokaut po prostu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się