1983

(8 wyników)
  • Dobrywieczor Panie Januszu, Bardzo prosze o pomoc w ustaleniu naszej daty slubu. Ja 9.06.1983 On 24.11.1983 i data naszego slubu to 10 sierpien godz 11:00. Nigdy wczesniej nie interesowalam sie numerologia i przyznam szczerze ze nie orientuje sie w tym temacie kompletnie. Jedna ktos kto zaczyna sie w moim otoczeniu uczyc w tym kierunku zwrocil mi uwage ze ta data i ta konkretna godzina nie wrozy dobrze zwiazkowi poniewaz bedzie to malzenstwo zawarte przy pustym ksiezycu. ALe zupelnie nie...
  • Jeśli ktoś może coś powiedzieć to super może być jedno zdanie bo ogólnie wiem co i jak z moją datą ale interesuje mnie najbliższy czas pozdrawiam wszystkich
  • Mam pytanie do kaszki24 czy mogła bys mi coś powiedzieć, bo muwiłaś że mam ciekawą datę urodziń. I jeszcze jedno urodziłam sięo 12 w nocy czy to ma jakieś znaczenie bo nikt dokładnie nie wie czy 30.czy31 ale ustalono i podaje 30 marca Jestem też ciekawa czemu jestem numerologiczną1 myslałam że 9 Może ty Janus50 mugłbyś mi to wyjaśnić A mam problemy z tym że ulegam ludziąjestem za miła dla nich zapominam o sobie a patrze tak aby było im dobrze czy można coś jak to wyrzucić wiem że mil...
  • Chciałbym aby zinterpretował pan daty 18.02.1983 i mojej dziewczyny 20.06.1983,czy to sie moze udac?bardzo prosze o pomoc
  • urodzilam sie 04.10.1983 , on 20.10.1983 , bardzo proszę o zinterpretowanie nas pod wzgledem numerologicznym, w sensie jakie relacje moze to tworzyc , co laczy co dzieli, szanse, albo ich brak. bardzo prosze :) pozdrawiam serdecznie
  • Moja data urodzenia 28.02.1983 - w tej chwili na roztraju życiowym i dręczy mnie wiele wątpliwości w sferze miłosnej i dużo decyzji do podjęcia w sferze zadowowej. Tak więc proszę o interpretację
  • Prosze o zinterpretowanie mojej daty urodzenia 17.06.1978 Dziekuje bardzo i pozdrawiam
  • Szanowny Panie Januszu, prosilbym bardzo o interpretacje 3.11.1983 przy okazji lacze wyrazy szacunku i podziw za WIELKA BEZINTERESOWNA POMOC.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się