Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      1994

1994

(5 wyników)
    • mając do wyboru ten motocykl link.marktplaats.nl/160788203 lub nowego rometa, co byście wybrali?
    • witam wszystkich zamierzam kupic taki motocykl i chce sie dowiedziec cos o tym sprzecie moze ktos z was ma taki moze cos powiedziec o nim dobrego i zlego.
    • Widziałem kawasaki z 1994 roku za 8 koła ale przebieg troche mały bo 19tys czy motocykle z tym przebiegiem spotyka sie cześciej?
    • Witam. Chciałem prosić wszystkich forumowiczów o wypowiedzi na temat motocykli Ducati (wrażenia, awaryjność, opinie, stabilność, spalanie itp). Mam zamiar nabyć motocykl o pojemności od 500 do 750 cm (myślałem o Suzuki gsx-r 750 )i właśnie napotkałem na Ducati monster 600 z 1994 roku. Co o tym sądzicie ? Jakimiś bliższymi danymi technicznymi o tym motocyklu też bym nie pogardził. Pozdrawiam wszystkich i proszę o rozpisywanie się.
    • Szukam jakiejs dobrej ksiazki na temat CBR 600 F2 (1991-1994). Moze ktos ma jakies namiary, adresy, albo zna nazwe wydawnictwa...ewentualnie chce odsprzedac. Byle byla porzadna i bylo w niej wszystko na temat tego motocykla...co i jak itp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna