Forum Komputery Komputer
ZMIEŃ
      1998

1998

(3 wyniki)
    • jest tak: mój "zakład pracy" przechodzi z GroupWise`a (6.0) na Lotus`a (Lotus Notes 6.5), przyczyny przesiadki są dość zawiłe i znają je tylko wtajemniczeni, no i jest problem z przeniesieniem poczty, o ile książki adresowe da się normalnie zaimportować o tyle nie ma sposobu na wiadomości, tak więc jedynym rozwiązaniem, jak na razie, jest przesłanie wiadomość po wiadomości wszystkiego z groupwise`a do lotusa, masssakra! i teraz pytanie: czy ktoś z szanownych forumowiczów ma dośw...
    • instalując Paint Shop'a 5, czyli program z 1998 roku. Boje sie czy nie pozamienia mi jakiś plików na starsze wersje i nie spowoduje jakichś komplikacji. Oczywiscie są wersje nowsze ale tą wersje mam pełną i legalną. Pilnie prosze o radę.
    • log bedzie w czesciach bo nie moge od razu wkleic calosci;)prosze,zeby ktos go sprawdzil i powiedzial co jest nie tak,ze nie moge wchodzic na niektore strony w necie,cos mi blokuje dostep do neta i spowalnia chodzenie po internecie. Z gory dzieki;) Running Processes: ----------------- #1: [KERNEL32.DLL] File Path: C:\WINDOWS\SYSTEM\KERNEL32.DLL ProcessID: 4293910251 Priority: High File Size: 464 KB Version: 4.10.0.2222 File Version: 4.10.2222 Product Version: 4.10.22...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się