1998

(8 wyników)
  • Pozdrawiam i czekam .
  • Hej, gdzie jesteście? Moja córeczka Oliwia urodziła się 30.07.98 Jest bardzo sprytna, inteligentna, ale i uparta. Już rok chodzi do niemieckiego przedszkola i bardzo szybko nauczyła się mówić po niemiecku. Niestety życie jej utrudnia dwuletni braciszek, bo bardzo się jej psoci i wszystko jej zabiera.
  • cześć. jestem mamą trójki malców. chciałabym poznać inne mamy które mają dzieci w tym wieku. pozdrawiam. anka
  • No właśnie, wszystkie mamy piszące na forum mają takie maleństwa z 2002, 2003 roku.Rzadko pisze się o dzieciaczkach z 1998.Ja jestem mamą Idy, urodziła się 2-07-1998.Ciekawa jestem czy w porównaniu z innymi dzieciakami (oczywiście ten sam rocznik) jest chudsza, czy może wyższa, czy rozwija się tak samo jak większość dzieci w jej wieku.Bardzo mnie to ciekawi. Kurde, mam nadzieję, że odpisze jakaś mama, bo będzie mi smutno i poczuję się strasznie stara.....a mam 24 lata. Całuski d...
  • Witam:) Mam pytanie do mam dzieciaków z listopada/grudnia 1998 roku (moja 11 grudzień) - jak wasze dzieciaczki rozwojowo radzą sobie w przeszkolu z dziećmi z grupy - często starszymi o prawie rok? Ja widzę duże różnice w np rysowaniu - moja zasadniczo maze po kartkach jakby chciała jak najszybciej wymazać kredki kiedy np inne dzieci malują całe postacie... trochę mnie martwi ten antytalent w rysunkach.... ale np mowa i zasób słów- często dzieci z grupy Marty - nawet te starsze mówią dużo go...
  • Mam straszną prośbę do rodziców czterolatków i pięciolatków. Mój synek ma dopiero dwa lata, a wśród znajomych najstarsze ma 3,5, a przyszło mi pisać pracę dyplomową, w której badam upodobania czytelnicze czterolatków i pięciolatków. Na podstawie tych upodobań mam później zaproponować listę lektur dla takich maluchów. Jeżeli ktoś z was chciałby mi pomóc proszę o kontakt i wtedy prześlę ankietę. Ankieta składa się z tylko z sześciu pytań, starałam się nie zajmować wam zbyt dużo cza...
  • 1998(623)

Witam, Chociaż mam córeczkę urodzoną w czerwcu 2002, chciałabym założyć forum dla 6 latków, ponieważ mam również 2 córeczki urodzonych we wrześniu 1998, i największe moje martwienie, niepewności dotyczą one. Z małą wszystko tak proste jest. Bardzo chciałabym aby mamy 6 latków odpisały. pozdrawiam lujzi
  • Mam coreczke Oliwie z dnia 17.12.1998r.Jest bardzo zywa istotka,zawsze wszedzie jej pelno.Od wrzesnia chodzi do przedszkola i od tej pory choruje!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się