Forum Auto-Moto Prawo jazdy
ZMIEŃ
      1998

1998

(6 wyników)
    • Witam moja zona robila kurs prawa jazdy w 1995 roku , mam pytanko czy teraz ten kurs jest wazny?
    • Witam, Czy wie może ktoś ile jest ważny kurs na prawo jazdy?
    • Witam! Tyle slyszalam o oczekiwaniu na egzamin i mam teraz pewien problem. Niedlugo po zakonczeniu kursu planuje wyjazd na pare miesiecy i mozliwe, ze nie dostane tak szybko terminu na egzamin, zeby zdac (???) go jeszcze przed wyjazdem. Czy istnieja jakies przepisy mowiace o tym w jakim czasie od zakonczenia kursu nalezy przystapic do egzaminu? a moze sami macie podobne doswiadczenia?
    • dostalem zaswiadczenie o ukonczeniu kursu kat b 25.02.10. czy jesli nie zapisalem sie do tej pory kurs przepada!?
    • pytanie(5)

zrobiłam kurs jakieś 10 lat temu. czy jest nadal ważny? czy muszę wykupić cały jeszcze raz?? proszę o odpowiedż.
    • Witam, ukończyłam kurs prawa jazdy ok. 5 lat temu, tzn. przerobiłam odpowiednią ilość zajęć teoretycznych i praktycznych. Czy po takim czasie kurs jest jeszcze ważny i czy mogę dopiero teraz podchodzić do egzaminu państwowego ? Jeśli tak to jak mam to załatwić ? Mam pobrać jakieś zaświadczenie ze szkoły do której chodziłam, czy zgłosić się bezpośrednio do ośrodka egzaminacyjnego ? Bardzo proszę o info !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się