1998

(11 wyników)
  • Witam! Oglądałem dziś samochodzik (jak w temacie) i bardzo mi się spodobał! Niestety nie wiem zupełnie nic o tej marce więc chciałbym abyście poradzili mi na co zwrócić uwagę podczas zakupu tego auta i czy cena jest ok? ALFA 145 1.4 TS rocznik 1998 Przebieg: 88000 Cena: 13900 Z góry dziękuję i pozdrawiam wszystkich miłośników ALFY!
  • Witam, mam możliwość kupna AR 146 TS rocznik 1998, przebieg 120 tysi, hatchback. Czy ktos mi może doradzić ile jest taka Alfa warta?
  • sprzedam alfe 146 ts 1998 przebieg 145000 srebrny metalik,wspomaganie centralny zamek el szyby imobilaizer w kluczyku regulacja kierownicy i regulacja fotela kierowcy zadbana właściciel nie palący cena 10800- do negocjacji o 605 103 453
  • Witam Znalazłem samochód ( oczywiście Alfę ) 156 3.0 w automacie z 1998 roku. Pełna opcja i naprawdę bardzo zadbana. Mam pytanie do kolegów Alfistów czy warto się na takie autko skusić. Ktoś je użytkował i powiem więcej nawet jest sekwencyjny gaz. Proszę was o opinię pozdrawiam Bartek
  • potrzebuję osłonę jak w temacie. Obdzwoniłem już wszystkich allegrowiczów sprzedających alfy "na kawałki" i nic. Może ktoś ma namiary na kogoś, kto może mieć taką osłonę.
  • Cześć Podejrzewam, ze podła mi uszczelka pod głowicą. Objawy mam następujące: - znika płyn ze zbiorniczka wyrównawczego - samochód delikatnie dymi na biało. - z rury wydechowej kapie woda. - pod samochodem nie widzę plam. - poziom oleju jest w normie (nie ubywa i nie przybywa). - w zbiorniczku wyrównawczym nie widać śladów oleju. Jak mogę upewnić się na 100%, że problem dotyczy uszczelki pod głowicą? Co jest potrzebne do wymiany uszczelki pod głowicą. Mam na myśli czy przy ...
  • No właśnie chcę wymienić mojej "błękitnej" olej w skrzyni biegów ale nie mogłem poszukać wlewu do oleju. Korek spustowy znalazłem bez problemu :) ( każdy by znalazł) ale proszę o wskazanie miejsca którędy uzupełniam olej w skrzyni. A może sugestie w jaki sposób ułatwić sobie wymianę ( przy 2,5V6 w komorze jest baaaardzo ciasno) Dziękuję i pozdrawiam
  • Jestem tu całkiem nowa i jestem od dziś zwiazana z alfą :-) otóż nasza alfa wymaga naprawy i jeszcze dokładnie nie wiadomo czego dokładnie. Przy starcie nie ma odpowiedniego przyspieszenia, długo kręci zamim odpali/przypomina mi starego forda przy odpalaniu/. Zdaża sie tak ze nie chce zapalić po dłuższej jeździe. Co to moze być? W serwisie za podłączenie do komputera chcą 2000pln. Czy to normalna cena za diagnostykę ? To pełna wersja ze skóra włacznie i ma sportowe zawieszenie po re...
  • Mam pytanko: gdzie w alfie 145 1.4 TS jest filtr paliwa? Niektórzy mówią, że go w ogóle nie ma lub że jest w baku. Moja czasami nie chce palić - może to filtr się zapycha? Przecież to niemożliwe żeby nie było filtra. W każdym samochodzie są!! Pomożcie!!!
  • witam moja 166 JTD (1998) spala w mieście przy BARDZO spokojnej jaździe okolo 11,5- 12 litrów osiagi tez jakies takie marne ? Gdzie szukać przyczyny ? pzdr Krzysiek
  • Witam, czy wie ktos moze jaka sprezarke da sie zalozyc do AR 156 2.0 TS ( rocznik 1998 ) Bo mam taki maly zamiar :) Prosze o konkretne informacje...producent, nazwa, oznaczenie, po prostu to co jest potrzebny zeby dokonac odpowiedniego wyboru :) Pozdrawiam Dudix83

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się