Forum Auto-Moto Motocykle
ZMIEŃ
      1998

1998

(5 wyników)
    • Kupiłem taką MZ tkę w stanie skrajnego rozpadu za 400 zeta i okazało się że motorek nie jest wyrejestrowany a ostatnie ubezpieczenie płacone w 1998 r. Prosze powiedzcie mi czy ten motor mogę przerejestrować na siebie bez konsekwencji płacenia ubezpieczenia OC za minione lata. Jaką procedurę przyjąć aby nie zapłacić za te lata?? czy wogóle bawić się w przerejestrowanie
    • Czy może mi ktoś podpowiedzieć jak oddławić SUZUKI GSX 600 F '1998 sprowadzone z niemiec. Oni tam z 86 KM dławili je do 77 KM z jakiś ubezpieczeniowo-rejestracyjnych powodów. Motorek fajnie lata, ale pewnie mógłby polatać lepiej, gdybym go odblokował. Będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam
    • Witam, mam zamiar kupić CBR. Pewien gość proponuje mi model F3 z 1998r. Problem w tym, że szukając zdjęć w necie, zauważyłem że wszystkie modele z tego roku mają jedna dużą lampe z przodu, natomiast motocykl tego pana posiada dwa okrągłe reflektory. Stąd moje pytanie, czy były w tym roku wydane takie modele, czy gość coś kręci. Ewentualnie prosze o linki do zdjęć takiego modelu. Chyba, że po prostu została przerobiona. Proszę o odpowiedź
    • Poszukiwany nowy własciciel na CBR 600 - nigdy niebita, przebieg 7000 km, wszystkie dokumenty, stan - jak nowa. Stoi u niemca - okolice Braunschweigu - 200 km za Berlinem - jednodniowy wyjazd. Cena 11.000 zł. Ja jej nie chcę - bo nie chcę kisić kasy przez zimę, ale jak się ktoś chętny znajdzie to mozna jechać i kupic. Pozdrawiam
    • jak w pytaniu; chodzi mi o motor do 10 tys; głównie do ruchu w mieście i na niedużych trasach; www.motorrado.pl/ Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się