Forum Komputery Komputer
ZMIEŃ
      2001

2001

(6 wyników)
    • Witam, nie mogę sobie poradzić z napisaniem formuły dla obliczenia różnicy pomiędzy dwiema datami - ale nie wyrażonej tylko w dniach a konkretnie w latach, miesiącach i dniach - np.: data1 - 2001-01-01 data2 - 2002-05-15 wynik - 1 rok, 4 miesiące 15 dni Pomocy, bo ugrzęzłam
    • wykazało mi 2405 to mało czy dużo? moj komt to GF4mx440 procek 1ghz
    • Dostalem od wujka komputer HAL 9000 niestety nie wiem jak podlaczyc go do internetu. Druga sprawa to czy ktos ma jakis opis lub instrukcje dot. tego sprzetu. Pozdrawiam
    • Mam Athlona 1.6, 384mb ramu i geforce3 ti200 i wiecie jaki mialem wynik w 3dMARKu 2003?! Kuzwa 399 PUNKTOW!! Toz to sie tylko pochlastac! To nie byly animacje, tylko pokaz slajdow.... Polecam kazdemu, kto mysli, ze ma mocny sprzet... Pozdr!:)
    • Skarga - donos : do kogo ją napisać ? (PAJ-COMP - to jedna z firm komputerowych w Wołominie) Oto treść skargi - donosu, ale nie wiem do kogo ją napisać: ...............................Skarga Jestem byłym pracownikiem firmy PAJ-COMP, która nie zapłaciła mi ostatniej pensji za styczeń 2001. W dniu dzisiejszym (02-11-2006) byłam w Sądzie Pracy dla Warszawy Pragi Północ by przejrzeć akta sprawy (475/01, a obecnie 1025/06). Akta tej stanowią 2 grube tomy plus wiele załączników. Akta ...
    • Witam , problem polega na tym że po zainstalowaniu Norton AntiVirus 2003 Kazaa przestała działać nie pomaga reinstalacja nie działa i już . Wcześniej był NAV 2001 i wszystko grało , także po odinstalowaniu NAV 2003 działa . Być może jest coś w konfiguracji NAV może ktoś coś wie na ten temat . za wszelką pomoc z góry dziękuję .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Wersja mobilna