Forum Towarzyskie Towarzyskie
ZMIEŃ
      2001

2001

(12 wyniki)
    • pamietacie? przybylo nam kilka kilo, kilka siwych wlosow, ogrom doswiadczen, i wielu znajomych, przyjaciol wrecz. pzrychodzili, odchodzili - niewielu zostalo. tym, co zostali serdeczny usmiech sle :)))) pamietam pierwsze obserwacje forum, obawe przed napisaniem pierwszego postu, czekanie na odpowiedzi. a potem glupawki forumowe, gdy bawilismy sie jak dzieci. i pierwsze spotkanie - slynny sw pamieci Viking, na ktorym to sie okazalo, ze w wiekszosci, znacznej wiekszosci wyglupia...
    • forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=45&w=249600&v=2&s=0
    • 2001 jestem dzis w zgryźliwym nastroju może sobie porozmawiamy?:)))))))
    • 2001!!!(27)

mam mało czasu, mój serwer ledwie dyszy, pisz prędko czy jedziesz ze mną na grzyby?!
    • men - decyduj!!!!!!!!
    • tylko gdzie i o ktorej, do kurwy nedzy!!! piwa nie lubie, chyba ze ???
    • Dziewczyno w czerwonej puchowej kurtce z pięknym uśmiechem odezwij się.
    • przygotowac sie wszyscy chcacy sie spotkac. 21 grudnia tego roku w warszawie miedzy 20 a 30 kwietnia w moim piekle serdecznie zapraszam i przyjmuje zgloszenia zubrowka bedzie i psy wsciekle tyz, obiecuje czort
    • no własnie--mało czasu zostało...ja kompletuje muzyczke..mam sporo ciekawych utworkow,ale chetnie przyjme jakies ciekawe propozycje:D--utworkow-rzecz jasna:D pozdro
    • 2001, Woland gdzie jeste�cie?! żyjecie? nie mam czasu przeszukiwać innych wštków, bo zaraz znowu zniknę! odezwijcie się, bo się o Was boję!
    • Reguły są twarde, jestem pod krechą, a muszę założyć nowy wątek. Sprawa jest bardzo pilna. Z góry dziękuję. Raf

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się