alergie

(14 wyniki)
  • Proszę poradcie mi co zrobić z maluchem - 6 miesięcy - który trzeci miesiąc ma niezmiennie wodnisty katar. Najgorzej jest nad ranem. Byłam z Jagodą u laryngologa i powiedział że to najprawdopodobnie alergia - ale nie mam pojeęcia na co???? Dodam że katar zaczął się nad morzem i nie przeszedł po powrocie do Krakowa. Zmieniliśmy klimat, pokój - wszysko. Czy katar i podrażnione spojówki mogą być rekcją na proszek cz tylko na kurz i inne wziewne rzeczy?????? Jagoda często śpi z nami a...
  • Witam serdecznie, mam pytanie i prosbę do osób chodzących ze swoimi dziećmi do alergologa (i polecających w innych wątkach swoich lekarzy). Czy jest wśród Państwa osoba której dziecko miało alergie i po jakimś okresie leczenia (krótszym, dłuższym) zostało ono wyleczone lub ewentualnie dziecko wyrosło z alergii?? Będę wdzięczny za zamieszczenie swoich krótkich pozytywnych historii (łącznie z podaniem nazwiska lekarza jeżeli to możliwe) i ewentualnych spostrzeżeń. Z góry dziękuję za odpowiedzi ...
  • szukam miejsca gdzie zrobię dziecku testy na alergie- nfz podobno ma długie terminy. pomózcie mi znalezć miejjsce gdzie mozna badania zrobioć moze byc prywatnie-byle szybko
  • dodam, że prywatnie. Patryk coraz gorzej kaszle i boję się, że może to się astmą skończyć...
  • potrzebuje bardzo dobrego pediatre dla mojego niemowlaka- teren powiat chrzanowski lub kraków(alergia,biegunki, nawracajace sie zapalenie gardła- chciałabym aby ktos dobrze zajął sie moim dzieckiem- do tej pory-ma 11 misiecy- miał juz 5 antybiotyków...)
  • Dziewczyny, czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego alergologa? Michał od 2,5 miesiąca biegunkuje i żaden lekarz (pediatra, gastrolog) nie potrafi zaproponowac skutecznego leczenia. Mimo, iż żaden z lekarzy ostatnio konsultujących synka nie podejrzewa alergicznego podłoża problemu, dziewczyny z Forum Alergii radzą mi jednak na wszelki wypadek iść do alergologa. Czy znacie jakiegoś rozsądnego i rzetelnego specjalistę, który: a) zacznie od badań, a nie od prób wyeliminowania z diety...
  • Witam! Szukam dobrego alergologa w Krakowie. Mam bardzo mocna alergie na pylki drzew i porzebuje pomocy, a na jesien koniecznie chce przeprowadzic kuracje odczuleniowa. Bede wdzieczna za wszystkie namiary. Korzystam z uprzejmosci kolezanki. Pozdrawiam. Ania.
  • Gdzie w Krakowie można zrobić te badanie i w jakiej cenie?
  • Niedawno przeprowadziłam się do Mydlnik - czy ktoś zna tam dobrego pediatrę? Będę wdzięczna za pomoc, bo drugie dziecko w drodze...
  • czesc dziwczyny, poleccie mi prosze dobrego alergologa dzieciecego w krakowie! musze isc z corka pilnie do takiego lekarza, a wiec prywatnie, bo wiadomo jakie sa terminy w panstwowwych przychodniach :-( moje baby ma azs, i straaaasznie jej sie stan skory pogorszyl , ma paskudna wysyspke, rozprzestreznia sie, i lekarz szybciutko musi ja obejrzec (specjalista0 licze na was bardzo. podajcie jakies namiary popzdrawiam i czekam na odpowiedzie
  • czy zna ktoś dr. Tylca który przyjmuje prywatnie w Libertowie i ponać gdzieś w Krakowie państwowo? jakie macie o nim opinie?
  • jakie macie opine??? ponoc rewelacja, ale podpowiedzcie czy tak
  • Czesc, zdecydowalam sie na to badanie i poszukuje jakiegos sprawdzonego gabinetu. Wiem ze wyniki czesto nie sa miarodajne ale jestem zdesperowana i chce sprobowac. Na razie namierzylam gabinet na Al. Pokoju, moze cos o nim wiecie? Z gory dziekuje za informacje Aneta
  • Potrzebuje namiary na jakiegos dobrego alergologa dzieciecego. Moj synek ma zaledwie 3 miesiace i bardzo mocna alergie skorna, tyle ze nie wiem na co jest uczulony. Z gory dziekuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się