alergie

(9 wyników)
  • Niedawno zrobilam badania mojemu dziecku na obecnosc pasozytow , poniewaz jest leczony na alergie a dziewczyny z forum doradzily mi zebym zrobila takie badanie bo objawy pasozytow przypominaja alergie .I okazalo sie ze wykryto u niego nieliczne cysty tych pasozytow.Prosze napiszcie czy ktoras z was stosowala preparat Paraprotex lub ac-zymes jakie sa wasze odczucia.Moj Dawid ma 15 miesiecy i chciala bym w koncu zamknac rozdzial pod tytulem alergia, nadmienie tylko ze obecne leczenie na "...
  • Zaliczyliśmy wizytę u pani dr Kańtoch. Nie pamiętam kiedy ostatnio po wizycie u lekarza tak okropnie się czułam! Wybralismy się do niej ze skierowaniem od pediatry, mieliśmy konkretny niepokojący nas rodziców problem a zostaliśmy potraktowani jak niesprawni umysłowo rodzice-kretyni. Dla pani doktor dziecko z niedowagą i wysypką, nie przybierające na wadze, bez apetytu i z brzydkimi kupkami nie było wystarczajacym powodem zeby poświęcić nam swój cenny czas. Dowiedzielismy się ze zajmujem...
  • poszukuje dobrego alergologa - pulmonologa dla 2,5 - letniego dziecka w częstochowie
  • Szukam dobrego alergologa dla dziecka,ostatnio bylam z dzieckiem na Wyszynskiego ale to byla pomylka.Zalezy mi na dobrej opini poniewaz moj Dawidek ma problemy z alergia od urodzenia i tylko slysze czego mu nie podawac a efektow i tak nie ma Moze ktos z Was chodzi prywatnie z dzieckiem do lekarza i jest zadowolony .Bede wdzieczna za informacje
  • Bardzo proszę,jeśli ktoś dysponuje tel.kom.lub domowym do dr Lachety z katowic,to proszę.To bardzo pilne!! Mój mail s_k_j@op.pl Dziękuję .Pozdrawiam.Sabina
  • pytanie jak w temacie, potrzebuje namiary na dobrego i sprawdzonego dietetyka dziecięcego, najlepiej specjalizującego się w alergiach i candidzie. może być prywatnie:) z góry dzięki:)
  • gastrologa dzieciowego pilnie dla koleżanki poszukuję który przyjmie szybko prywatnie...córeczka ma problemy żołądkowe, wymiotuje ciągle ponoć gastro and..coś tam się taki lekarz specjalista nazywa... z góry dziękuję:) ps. może jest forum co tam poszperać można i zasięgnąć ucha na polecanych dziecięcych lekarzy??
  • mozecie mi powiedziec gdzie znajde dobre labolatorium w katowicach i okolicach ? chciala bym zrobic badania na pasozyty i nie wiem gdzie ? z gory dziekuje
  • jak wuzej napisalam prosze o pomoc w znalezieniu dobrego labolatorium w zaglebiu ja jestem z czeladzi moze byc sosnowiec bedzien katowice syn mial badnia kalu tu u nas ale nic nie wyszlo ma azs alergie podejrzewam owsiki i penie nic nie wyjdzie jak zwykle jesli znacie dobre labolatorium to napiszcie prosze z gory dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się