Forum eDziecko Porozmawiajmy Zakupy
ZMIEŃ
      alergie

alergie

(10 wyników)
    • Chyba muszę kupić coś takiego, bo męczy mnie katar straszliwie. Mam alergię na kota, więc oczyszczacz powietrza może by się sprawdził. Ale czy to w ogóle coś daje? Macie coś takiego? Jakiej firmy są sensowne? Nie potrzebuję jakichś wypasionych modeli z olejkami eterycznymi i 7 melodyjkami, ma oczyszczać i tyle.
    • Syn uczulony na wszystkie proszki oprócz jelpa classic. Inne Jelpy już go wysypują. No i zdrada, ostatnio otwieram nowe opakowanie i uderzył mnie intensywny zapach. Jak znam życie, znowu będzie wysypka :( Młody jest uczulony tylko na pranie. Kurcze, w czym prać. Żeby było łatwo i skutecznie. Kupiłam kiedyś jakiś proszek na bazie mydła i on się nie rozpuszczał, trzeba było się gimnastykować, w ciepłej wodzie roztwór itp. Mam ciekawsze zajęcia. Macie jakieś doświadczenia z proszkami ekologi...
    • Muszę dokonać zmian w domu ze względu na alergię na roztocza.Jakiej firmy kołdry i poduszki polecacie?
    • Wczoraj odebrałam wyniki testów alergicznych mojej córki (6L) i padłam, z testów wynika że młoda ma ogromną alergię na roztocza, (jest w najwyższej klasie alergicznej), chociaż nie ma dużych objawów, czasami pociąga nosem wieczorem w łóżku, prawie w ogóle nie choruję, tzn jeszcze nigdy nie chorowała na choroby górnych dróg oddechowych, poza 7 dniowym katarem. Czasami ma delikatną, nieswędzącą wysypkę. W sumie gdyby nie laryngolog, który stwierdził, że młoda ma alergiczną śluzówkę i warto j...
    • Wiem, ze sa fora o zwierzetach, ale tu chodzi rowniez o dziecko, wiec mam nadzieje, ze pomozecie:-) Chce, zeby moj synek wychowal sie ze zwierzeciem, zeby od malego uczyl sie odpowiedzialnosci i delikatnosci w obcowaniu z mniejszymi od siebie. Poniewaz mieszkam w centrum miasta, gdzie prawie nie ma trawnikow, wiec pies odpada. Pozostaje kot, ale ze wzgledu na moja kocia alergie, najlepiej taki, ktory sie nie leni. Wiem, ze sa bezwlose sfinksy, ale moze wiecie o innej rasie, ktor...
    • Chciałabym kupić mojej 5 miesięcznej córeczce jakąś pluszową przytulankę. Podobają mi się te kolorowe zwierzątka Tiny Love. Zastanawiałam się jednak czy warto? Czy kupowałyście te pluszaki dla Waszych pociech? Podobno pachną - czy to nie przeszkadza w przytulaniu? Może lepiej kupić zwykłego misia? A może mogłybyście polecić coś innego dla takiego maluszka? pozdrawiam, Ania
    • Jakie mleko sojowe i gdzie kupić w Krakowie - nasz Adaś od kilku tygodni nie toleruje mleka modyfikowanego oraz krowiego.
    • Mam prośbę do osób mieszkających w Niemczech lub robiących tam zakupy i się orientujących. Chciałabym podjechać do Niemiec ale nie wiem czy warto specjalnie po kaszki a akurat nie mam zapotrzebowania na inne rzeczy tym bardziej, że Euro kosztuje ile kosztuje... Córka jest alergiczką na białka mleka krowiego, ryż, kukurydzę, soję, ręce mi opadają bo nie wiem już czym mam ją karmić....czytałam coś o kaszce z tapioką, w chwili obecnej gluten jeszcze mogę podawać bo jest i podejrzenie ni...
    • jaki używacie proszek 'nastepny' i kiedy go wprowadzacie? na razie używam Lovelli i zastanawiam się kiedy moge przejsć na 'dorosły' proszek ? (córeczka ma 8 miesięcy, nie wykazuje żadnej alergii) Lovella w sumie jest delikatna, ale nie dopiera wszystkiego co i kiedy wybrałyście? zastanawiam się nad proszkami - Persil sensitive (niemiecki) - SA8 Amwaya używacie? polecacie? W sumie to szukam też dobrego proszku dla dorosłych dotychczas stosowałam Visir sensitive - ale zda...
    • i czy jest taniej, o ile?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się