alergie

(12 wyniki)
  • Czy możecie polecić w Warszawie lekarza? Co w ogóle robić? Jakie testy, jakie są koszty. Dziecko ma alergie na policzkach. Internistka mówi, że może mieć w przyszłości od tego blizny.
  • Przeprowadzam się na stałe do Warszawy, a mój 4-letni synek ma astmę i alergię wziewną. Będę bardzo wdzięczna za polecenie dobrego lekarza/lekarki,najchętniej pulmunologa/alergologa. Błagam, polećcie kogoś sensownego. dzięki za pomoc
  • Gdzie mogę wykonać testy krwi na alergie? Chodzi o takie ogólniejsze badanie na alergie pokarmowe, nie o poszczególne alergeny (bo to prawie wszędzie), a niestety nie wszystkie laby robią takie ogólniejsze badanie.
  • Najchętniej państwowo. Możecie kogoś mi polecic? Mala ma chyba alergie i chce najpierw wybrać się do dermatologa.
  • Witam wszystkiech, Od ponad roku chodze z corka po wieku gabinetach lekarskich i jak dotad zaden z okulistow nie byl w stanie nam pomoc, lub ich dzialania byly na krotka mete. Corka cierpi na duza nadwrazliwosc na swiatlo. Oczywiscie choroba, o ile to jest choroba, uaktywnia sie w okresach letnich kiedy naslonecznienie jest wieksze. Skutkiem nadwrazliwosci sa czerwone, lzawiace, piekace oczy uniemozliwiajace normalne egzystowanie. Nie napisalam ze corka ma dwa latka. Diagloz bylo w...
  • Potrzebne mi są namiary na dobrego alergologa w warszawie oczywiscie dziecięcego A może ktoś się orientuje ile taka wizyta kosztuje i testy .Dziecko ma 2,5 roku.
  • Proszę, podajcie mi namiary na dobrego alergologa w Warszawie. Mam od urodzenia problemy dotyczące alergii z moim ośmiomiesięcznym synkiem. Nie mam już zdrowia do wystawania w przychodniach po kilka godzin i słuchania bzdur wiecznie znudzonej i obrażonej pani alergolog. Szukam prywatnie kogoś kto fachowo zajął by się moim małym alergikiem
  • Witam, u mojej prawie 4 letnie córci uaktywniła się ostatnio alergia pokarmowa (prawdobodobnie), jesteśmy na etapie obserwacji na co, ale niestety to nie jest łatwe. Ma swędzącą wysypkę w kolorze skóry na brzuszku, miała krosteczki ma ramionach (zeszły same) i ma czerwoną plamkę pod kolankiem. Pediatra przepisała Zyrtec i poleciła brać przez tydzień (nie bardzo widać efekty), powiedziała, że jeżeli wysypka nie minie to przepisze jakąś maść ze sterydami. Jestem w sprawie alergii la...
  • Jest lista dobrych ginekologów,to może stwórzmy listę alergologów dla naszych pociech.Sama porzebuję pilnie(więcej na alergiach) i nigdzie nie mogę znależć.Państwowo w CZD termin na grudzień to poprostu chore,trzeba szybko tzn prywatnie ,tylko zupełnie nie wiem do kogo.Bardzo dziękuję za każde wpisane dane(nazwisko,gdzie przyjmuje,tel) Pozdrawiam "-Mama niema pada deszczu"
  • Moja 22 miesięczna córeczka waży niecałe 11 kg.Jest na Bebilonie Pepti z powodu alergii na białko mleka krowiego, będąc niemowlęciem miała potężny refluks. Niestety ostatnio odmawia Bebilonu, nie chce jeść warzyw i pieczywa. POdajcie namiar na dobrego dietetyka z W-wy. Dzieki.
  • Pilnie poszukuję namairu do p. doktor Zawadzkiej. Pomóżcie proszę :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się