Forum Sport Narty
ZMIEŃ
      alpy

alpy

(14 wyniki)
    • hej, co mowi przyroda? gdzies ostatnio czytalem ze bedzie zima 1000lecia. sky, czas obudzic sie po wakacjach, rządam prognozy ;) jestes?
    • Jeśli ktoś zna przewidywalną pogodę dla alp to proszę o jej podanie. Lub gdzie mogę ją znaleść. Dziękuję
    • Organizujemy w gronie znajomych wyjazd w dniach 25.03. - 01.04.2006 do wloskiej stacji narciarskiej Marilleva - Folgarida - Madonna di Campiglio. Mieszkamy na wysokosci 1400m w hotelu bezposrednio przy trasie narciarskiej. Apartamenty 5osobowe z kuchnia i lazienka w kazdym. Poszukujemy chetnych do uzupelnienia autobusu, ktorym jedziemy. Koszty calej imprezy to 180 euro za 7 dni hotelu i 6 dni skipassu (Dolomiti - Super Ski ok 300 km tras zjazdowych wlacznie z lodowcem) oraz 250 zl za do...
    • Ha. nie wiedziałam , ze mieszkam w sercu ALP. Dzis wielkie swieto, otwarcie tunelu . ktory nazwano budowa stulecia, Najwiekszym wyzwaniem technicznym . Otwarcie uroczyste . oficjalne najdłuższego tunelu w Europie. A wszystko to dzieje sie bez mała za moim oknem. Tunel skroci podroz z Zurychu Berna Basylei o ponad godzine , Dzieki tunelowi z Zurychu do Zermatt dojedzie sie za 3 godziny, Poniewaz odcinek Paryz Basylea tez juz trwa 3 godziny . to z Paryza do Zermatt ledwie 6 go...
    • www.wiadomosci24.pl/artykul/szwajcaria_alpy_w_wielki_piatek_192183.html spacer. Trochę zadumy....i medytacji
    • witam szukam poskiego pensjonatu w Alpach na lipiec - dzieki za info
    • alpy(18)

witam w tym roku pierwszy raz wybieramy sie w alpy, mozecie cos poradzic?, ja slabo jezdze na nartach i chcialabym zeby byly rowniez jakies atrakcje dla mnie i 2,5 letniego synka. jedziemy ze znajomymi, ale chcielibysmy oddzielne pokoje w dobrej cenie. najlepiej austria bo najblizej, prawdopodobnie listopad. pozdrawiam
    • Nie możemy jechać może jest ktoś chętny. Wyjazd autokarem ze wszystkich większych miast w Polsce. Hotel 3 gwiazdki z wyżywieniem śniadanie + obiadokolacje, karnet narciarski w cenie. Płaciliśmy 1600 zł - odstąpimy taniej (do dogadania) Wyjazd w piątek po południu, powrót za tydzień w niedzielę surmiatko@interia.pl tel. 608 631 551
    • Dopiero znalazlam to forum, nie czytalam wszytskich watkow. Moze juz taki byl. Chodzi mi o to, czy moglibyscie napisac gdzie najlepiej w alpy, dla kogos kto jezdzi, ale zawsze w Polsce, nigdy nei byl za granica (poza Czechami). Co lepsze, Wlochy, Austria, a moze Francja??? Moze macie jakies fajne namiary na kwatery, hotele? Bede wdzieczna za kada odpowiedz. Wybieramy sie z mezem pod koniec marca i chcielibysmy juz planowac, bo chyba za pozno nie jest jeszcze:) Jest tyle ofert w biurach ...
    • ktos ma jakas teorie co ze staruchem? czy tylko mi do porannej kawy brakuje jego prognozy? pozdrawiam piotr
    • Witam. Doświadczenie narciarskie mam niewielkie, najwięcej na co mnie stać to stoki dla początkujących ale zastanawiam się nad wyjazdem gdziekolwiek za granicę- może Francja, Włochy czy Austria. Pytanie - czy dla takich jak ja też są dogodne warunki, czy jednak Alpy są dla wytrawnych narciarzy?
    • W tym roku chce po raz pierwszy wybrac sie na narty w Alpy - wloskie Dolomity. Czy ktos moze mi dac kilka kluczowych rad - jak zachowywac sie na stoku, co oznaczaja kolory szlakow narciarskich, jak wezwac pomoc w razie czego, jakie trasy sa atrakcyjne itp.itd. Bede wdzieczny za wskazowki :-))) M.
    • ida jeszcze większe mrozy, ciekawe co na to forumowicze którzy na poczatku grudnia wieszczyli beznadziejna zimę pozdro ec
    • Dziś otworzyli stożek w Wiśle dla narciarzy. Był ktoś i może się podzielić wrażeniami?? Prawda, że kamienie wystają??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się