Forum Pomoc O forum
ZMIEŃ
      anoreksja

anoreksja

(5 wyników)
    • Na ww forum padł pomysł, aby w nazwie forum uwzględnić także Binge Eating, a najlepiej wszystkie inne zab. odżywiania. Uważam, że jest to dobry pomysł, ponieważ oprócz anoreksji i bulimii są także inne ED, o czym często się zapomina. Czy można dodać do nazwy forum np. "i inne zaburzenia odżywiania" lub coś w tym stylu?
    • weszłam tam na moment, z ciekawosci. nie dalam rady przeczytac zbyt wielu wątków, bo zwyczjanie zrobiło mi sie niedobrze. ale te watki, na które trafiłam to poradniki: jak nie jesc, jak oszukac organizm, jakie brac leki, jak je zdobyc itd itp. dlaczego gazeta to promuje i udostepnia miejsce na swoim serwisie???????
    • Witam, Jeżeli prośbę kieruję nie tam, gdzie trzeba, proszę mi podpowiedzieć, do kogo mam się zwrócić:) Chciałabym zaproponować zmianę nazwy publicznego forum "Anoreksja i bulimia" (w grupie Zdrowie) na "Zaburzenia Odżywiania". Od dawna na forum swoje miejsce znajdują osoby borykające się z różnego rodzaju zaburzeniami odżywiania, niekoniecznie tylko anoreksją i bulimią. Zmiana nazwy forum byłaby odzwierciedleniem tego, czego już forum dotyczy. Ponadto można liczyć dzięki temu na dotar...
    • Nie wiem czemu nie moge sie zalogowac na zadne z moich kont! Sama pani maas, napisala ze dobrze sie stalo, ze forum anorektyczek zostalo zamkniete. Tymczasem wystarczylo, by niejaka eela zaczela sie wypowiadac na tematy, na ktore nie ma zielonego pojecia, a juz nie mam dostepu nie tylko do konta agora_sa, ale takze do innych kont! Ludzie zrozumcie, ze anoreksja to powazna choroba, i takie forum prywatne jak to co bylo nie moze istniec w tym portalu. Co innego gdyby powstalo forum ...
    • forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=11181 uważam, ze propagowanie anoreksji, czyli choroby prowadzącej do stopniowego zabijania się poprzez wyniszczanie organizmu nie powinno mieć miejsca na formu dyskusyjnym. Rozumiem wolność słowa i przekonań, ale to forum to wskazówka, jak skutecznie i powoli zniszczyć samą siebie i moim zdaniem nie wolno tolerować istnienia takich forów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się