Forum eDziecko edziecko Wychowanie
ZMIEŃ
      anoreksja

anoreksja

(3 wyniki)
    • Witajcie jestem tu pierwszy raz. Syn mojej siostry choruje na anoreksję, odmawia leczenia, nie chce rozmawiać z psychologiem. Chłopak ma 16 lat, jest b. zdolny, świetnie się uczy. Siostra jest załamana, bo gość od 7-8 miesięcy nie je już normalnie. Czy są tu rodzicie dzieci, którzy maja podobny problem? Może jest jakieś forum dla takich osób? Z góry dziekuję za podanie ew. linku czy innych informacji, pozdr
    • witam. Mam problem i mam nadzieję że któraś z Mam zdoła mi pomóc. moja 8- letnia siostrzenica bardzo mało je, np. potrafi przez cały dzień zjeść 1/2 kromki chleba i nic więcej, mimo że przez Babcie (a moją Mamę) jest proszona, by zjadła obiad, kolację, cokolwiek. dodam że słodyczy też nie je w jakichś nadmiernych ilościach. Moja siostra ma nieunormowany czas pracy a siostrzenica- bardzo uparty charakter i ani prośbą ani groźbą nie sposób ją zmusić do jedzenia. Ja patrzę na proble...
    • Moja 18 letnia córka, skadinąd fajna i bardzo dobrze się ucząca dziewczyna, zaczeła się odchudzać miesiac temu/. Nigdy nie była gruba ale teraz wygląda trgicznie. Policzki zapadnięte, wystające kości i waga 47kg. przy wzroście 160 cm. Żywi się tylko sałtkami. Je góra 2, 3 razy dziennie i to znikome ilości, żadnego mięsa, serów itd. Jak mam z nią rozmawiać. Każda rozmowa wywołuje agresję z jej strony. Ona nie widzi problemu i uważa, że jest ok. Boję się, że popadnie w anoreksję. Po...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się