Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      anoreksja

anoreksja

(13 wyniki)
    • Mam nadzieje, ze owa walka sie rozprzestrzeni na inne kraje. Jestem szczupla i nie podobaja mi sie osoby z nadwaga, ale modelki, jakie widze na wybiegach czy w czasopisamach przyprawiaja mnie o mdlosci. Niech zyja kobiece ksztalty!
    • POniali???
    • www.flickr.com/photos/lasterpaia/1431209367/
    • Moja żona waży niewiele więcej i nie ma ani anoreksji, ani bulimii, ani żadnej innej choroby, jest zupełnie zdrowa. Dlaczego naturalnie chude dziewczyny zawsze muszą cierpieć i być posądzane o anoreksję? Zajęliby się lepiej grubasami, bo otyłość jest przyczyną dużo większej ilości zgonów niż anoreksja.
    • głupota do kwadratu
    • Mam takie pytanie: o 17.00 jestem umówiona z chłopakiem, to pierwsze takie spotkanie i chciałabym fajnie wyglądać. Prawdopodobnie pójdziemy do jakiejś kawiarni. Fryzurę i makijaż wymyślę, ale w co ja mam się ubrać? :) Myślałam o ciemnofioletowej bluzce z małymi bufkami i okagłym dekoltem, do tego jakiś srebrny łańcuszek i bransoletka, ale co na dół? Zastanawiam się nad trzema opcjami: 1)moje ulubione jeansy o prostym fasonie 2)szare spodnie na kant 3)spódniczka mini ew. mogłab...
    • jesuu!! co ona ze soba zrobila? zolte wlosy, anoreksja jak sie masz. i to jest super gwiazda, ze niby ladna?? chyba nicole richie ja ta anoreksja zarazila, biedne gwiazdki hollywood, naprawde im wspolczuje. www.celebweb.org/pictures/thumbnails.php?album=895
    • diesel, kolekcja wiosna 2007, kliknijcie na 3 zdjęcie: www.elle.com/collections/9308/diesel-spring-2007-ready-to-wear-collections.html -------- odnowa.gazeta.pl/galeria_prac/go:zobacz:13529/ left hand made
    • wklejam linki 1 img302.imageshack.us/img302/600/0112ys.jpg i 2 img302.imageshack.us/ihttp://img302.imageshack.us/img302/1826/1171b19ec.jpgmg302/1378/1171a17uy.jpg img302.imageshack.us/my.php?image=1171b19ec.jpg
    • Nie wiem czy kojarzycie Paulinę Chylewską, jest to m.in. prezenterka tv. Zobaczyłam ją dzisiaj w Kawie czy Herbacie i stwierdzam, że jest strasznie chuda. Ubrana była w jeansy i uwaga- czarny golf, niebieska kurtka jeansowa zapięta i na to dosyć gruba brązowa kurtka i pomimo tylu ubrań wyglądała naprawde bardzo, bardzo szczupło, wręcz chudo. Co sie z nią stało? i.wp.pl/a/f/pjpeg/8386/paulina_chylewska_i_renata_gabryjelska.jpg www.radiopik.pl/images/user/3/35897ba28796c642ef6...
    • www2.victoriassecret.com/commerce/application/prodDisplay/?namespace=productDisplay&origin=onlineProductDisplay.jsp&event=display&prnbr=M H-164682&rfnbr=1659&cgnbr=oscloswtall&page=2&cgname=OSCLOSWTALL bo mi strasznie... tzn.jej figura. jakie moze miec wymiary??? to moj niedoscigniony wzor, CHCE TAKA BYC!!! znacie jakies diety, cwiczenia?? wiem, ze nie wszytskim sie to podoba ale prosze o rade...
    • Ok wiem, że to choroba, ale mam pytanie: KTO zatrudnił te "piekności" jako modelki ??? Bo o ile się nie mylę, to zdjęcia zrobione zostały na wybiegu podczads pokazu mody !!! ???? A potem się dziwią co niektórzy, że młode dziewczynki, które chcą zostać modelkami (a dużo teraz takich) głodzą się !!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się