Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      anoreksja

anoreksja

(6 wyników)
    • mieliście jakieś doświadczenia z ta chorobą u kogoś albo sami byliście podejrzewani o nia? Jakie są wasze spostrzeżenia, to ważne dla mnie
    • Moje problemy z akceptacja wlasnego ciala,zaczely sie jakies 4 lata temu,nie wazylam wtedy duzo(50 kg przy 176 cm wzrostu),ktos by powiedzial,ze wymarzone wymiary,prawda?Szkoda,ze ja sama wtedy tego nie widzialam...To nawet nie chodzilo o figure,ale sam fakt,ze nie akceptuje swojej osoby,zawsze dazylam do perfekcji,ciagle chcialam w sobie cos zmienic,ulepszyc...Do tego doszly problemy w relacjach z mama i chlopakiem.Odchudzanie stalo sie moim buntem na otaczajaca mnie rzeczywistos...
    • Jesteście Państwo przeciwko anoreksji. WHO uznała już dawno anoreksję za chorobę. Anorexia nervosa lub anorexia mentalis to psychoza reaktywna z wtórnie rozwijającą się niewydolnością podwzgórzowo-przysadkową. W anorexia nervosa o ciężkim przebiegu śmiertelność ocenia się na 8-18 %. Rozumiem, że Państwa obrzydzenie budzi nieestetyczny wygląd chorych - potworne wycieńczenie organizmu. A jaki jest Państwa stosunek do epilepsji, choroby Parkinsona i trądu? Dziękuję Nasz...
    • Zalosne. Kolejny sekciarz doradzajacy nam jak to robic podczas gdy sam zaspokaja sie dziecmi lub dlonia
    • jestem głodna a jest juz prawie północ, a ja obiecalam sobie ze po 18 nie będę nic jesc.... :(:(
    • Mam 199cm wzrostu i 47 kg wagi...planuje schudnac do 45kg. Zna ktos na to dobre sposoby???sa tu jakies motylki???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się