Forum Zdrowie Migrena
ZMIEŃ
      aromaterapia

aromaterapia

(4 wyniki)
    • Na mnie co prawda aromaterapia prawie nigdy nie działa ale w początkowej fazie ataku migreny podobno niektórym osobom pomaga. Ja czasami, kiedy nie boli mnie jeszcze głowa, wlewam sobie do miseczki ostatnio jakiś olejek i czasami udaje mi się uniknąć ataku. Może to głupie. Podaję link: www.avicenna.com.pl/aromaterapia.htmPozdrawiam meg22
    • czy ktos z Was probowal moze aromaterapii? Znalazlam cos na bol glowy i mam zamiar wyprobowac- w sumie czemu nie :-) Sami zobaczcie: "BÓL GŁOWY Skład: 1 kropla olejku lawendowego + 1 kropla olejku z mięty pieprzowej lub kędzierzawej. Stosowanie: dodać 2 krople oliwy roślinnej i masować głowę wzdłuż linii włosów ruchami okrężnymi. " Jesli macie jakies doswiadczenia z olejkami, to prosze napiszcie o nich pozdrowienia dla wszystkich Migrenek depresyjka
    • Czy ktoś z Was próbował stosować aromaterapię Pozdrawiam meg22
    • lawenda(4)

musze sie z wami czyms podzielic. Ostatnio pytalam na forum o aromaterapie. Nigdy wczesniej tego nie probowalam, chyba do konca nie wierzylam , ale wiedzialam ze nie zaszkodzi. Ale to, co sie wczoraj dzialo przeszlo moje najsmielsze oczekiwania.... Wczoraj wreszcie udalo mi sie kupic olejek lawendowy. Z dolaczonej ulotki wyczytalam, ze dobrze robi na relaks, bol glowy, sen i ogolnie na odstresowanie sie. Z niedowierzaniem wylalam kilka kropel na poduszke.... Po kilkunastu minutach...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się