Gość: Alicja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.03, 16:05 czy ktoś brał u nich kredyt mieszkaniowy, czy jest to atrakcyjny kredyt w porównaniu z innymi dostępnymi na rynku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kropka Re: WBK Zachodni IP: 217.153.15.* 16.07.03, 16:18 Ja biorę tam kredyt...zależy co kto ma na myśli mówiąc atrakcyjny... w PLN o oprocentowaniu stałym 5 letnim dla mnie warto...przez pierwszy rok jest oprocentowanie 5,49% potem przez kolejne 4 - 6,25 %.( to sa dane na tydzień temu, teraz może troszkę spadło, nie wiem) prowizja od udzielenia kredytu wychodzi 2 % tak jak wszędzie.Musisz podzwonioć i sobie porównać oferty. Kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarno Re: WBK Zachodni IP: *.kra.cdp.pl, / 192.168.1.* 20.07.03, 01:12 > oprocentowanie 5,49% potem przez kolejne 4 - 6,25 %.( to sa dane na tydzień A czy masz to zapisane w umowie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: WBK Zachodni IP: *.zywiec.plusnet.pl 21.07.03, 12:05 Nie mam jeszcze umowy, czekam na rozpatrzenie wniosku kredytowego. kropka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: WBK Zachodni IP: 157.25.202.* 18.07.03, 12:26 tak, wzielam kredyt w WBK i jest ok. Ida na reke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarno Re: WBK Zachodni IP: *.kra.cdp.pl, / 192.168.1.* 20.07.03, 01:10 Dostalem tez tam kredyt ostatnio, mialem u nich konto przez 2 lata i karte kredytowa, ale byl to bank ktory zawsze postrzegalem jako "nieprzyjazny" z uwagi na pewne niecne posuniecia wobec klientow. Z pewnoscia mi to pomoglo, ze mialem u nich historie wplywow bo inne banki w ogole mnie nie traktowaly powaznie. Ale coz, nie chcial zarobic Polak, nie chcial Niemiec czy Francuz, to zarobi Irlandczyk! Teraz jestem zadowolony, bo wszystko poszlo zaskakujaco jak po masle - choc byc moze czekaja na mnie jakies niespodzianki, ale najwazniejsze ze mam juz to za soba. W Polsce dostanie kredytu hipotecznego to dzis prawdziwy wyczyn, a przeciez rzad powinien dostrzec, ze uproszczenie procedur i takie dostosowanie ustaw, by banki (a takze ich klienci) latwiej mogly dochodzic ewentualnych roszczen w krotkim czasie nakreciloby tzw. koniunkture. Przeciez na budowie mieszkan opiera sie kazda zdrowa gospodarka! Odpowiedz Link Zgłoś