kropotkina 11.12.09, 08:05 Powiedzcie, proszę, czy 500-elementowe puzzle będzie atrakcyjnym wyzwaniem dla 12-latki? Nie za łatwe? Może za trudne? Nie znam się ani na puzzlach, ani na 12-latkach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryzelda71 Re: puzzle 11.12.09, 08:22 Jeśli ma wprawę w układaniu to będą za łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: puzzle 11.12.09, 08:42 To jeszcze zależy od obrazka. Nie wybieraj takich, gdzie połowa to niebo. Zróżnicowany obrazek 500-elementowy byłby atrakcyjny nawet dla mnie, a układam od lat Odpowiedz Link Zgłoś
katka_tk Re: puzzle 11.12.09, 09:28 Zależy od 12 latki. Ja układałam z pomocą starszej siostry. Ale ja uwielbiam puzzle. Odpowiedz Link Zgłoś
kropotkina Re: puzzle 11.12.09, 10:07 Dziękuję bardzo za pomoc! Puzzle zamówię - jego główną atrakcją ma być zdjęcie, związane tematycznie z hobby dziewczynki. Mam nadzieję, że jej się spodoba Odpowiedz Link Zgłoś
figrut Re: puzzle 11.12.09, 10:12 Wszystko zależy od dziecka i zamiłowania do układania. Dla jednego będzie to zbyt łatwy zestaw, dla drugiego zbyt trudny, dla trzeciego zupełnie nietrafiony (nie każdy ma cierpliwość do puzzli). Dla mojego 5,5 latka byłby to świetny prezent (byle by nie niego na pół układanki jak poprzedniczka wspomniała), dla mojego 7,5 latka byłby to zdecydowanie zbyt trudny prezent, bo w granicach jego możliwości w układaniu puzzli 100 kawałków to maksimum. Odpowiedz Link Zgłoś