autokarem

(16 wyników)
  • czy ktos moze mi powiedziec kiedy odjezdzaja autokary z w-wy do rzymu? pewnie w jakies konkretne dni tygodnia tylko wlasnie w jakie? moze znacie strony gdzie moznabyloby to sprawdzic - najlepiej roznych linii. dzieki
  • Hej, chcialabym wyjechac tanio do Grecji na wakacje, pod uwage biore tylko przejazd autokarem, jaka firme polecacie, dzieki za pomoc
  • Chcesz pojechać autokarem do Londynu za 153 zł w 2 strony? Mamy promocję na wyjazdy w dniach 17 - 28 XII 2002. Odwiedź stronę www.wikel.prv.pl , a dowiesz się więcej!
  • Cześć ! Czy znacie jakies biuro podróży w którym mozna kupić sam przejazd do Bułgarii ale nie do Sofii tylko nad samo morze.W zeszłym roku skorzystałem z takiej opcji przy wyjezdzie do Chorwacji i w taki sposób mozna zaoszczedzic troche grosza.
  • Witam wszystkich i proszę o pomoc. Od kilku dni poszukuję biura, które zajmowałoby się przejazdami autokarowymi do Bułgarii. Interesuje mnie tylko sam przejazd a wszystkie biura, na które natrafiłam od razu oferują cały pakiet - przejazd, noclegi, wyżywienie...... Nie wierzę w to, że nie ma żadnej firmy oferującej taki przejazd. Jeśli możecie mi jakoś pomóc to podaję mój adres @: Marta.Nadrowska@ptenn.pl Z góry dziękuję :-)
  • Witam, chciałbym pojechać z dziewczyną na wakacje. Dysponuję 5000zł, mamy czas od początku sierpnia. Bardzo wszystkich proszę o pomoc gdzie moglibyśmy pojechać, zaznaczam, ża wolabym jechać autokarem, bo boję się panicznie lotu. Jeśli to możliwe to bardzo proszę o konkretne linki, oferty. Pozdrawiam Ciekawy
  • bede ok 10 dni w nowej zelandii i chce zobaczyc poludniowa i polnocna wyspe..slyszalam o wycieczkach ktore zaczynaja sie w christchurch i koncza w auckland, jak dokladnie to wyglada? mozecie polecic przewoznika? I jeszcze jedno- jak to wyglada czasowo, NZ jest mala ale czy trzeba spedzac 24 godziny w autokarze objezdzajac wyspy? czy jest czas wolny?? Spi sie w autokarze czy w hostelach?????? Biorac pod uwage ze trasa trwa tylko 9 dni...
  • Chciałbym przestrzec wszyskich, którzy zdecydują się na zakup wycieczek w firmie SPACE TOUR w Alanyi.Biuro moiesci się na głównej aleji im Ataturka. bardzo łatwo się na nie natknąc, gdyż jest ok 30 m od poczty głównej, gdzie i tak każdy musi trafic ze względu na najbardziej korzytstny kurs wymiany walut. Nazwę firmy można spokojnie przetłumaczyć na "KOSMICZNY ODJAZD". Najbardziej niebespieczne w tym biurze jest to, że sprawia wrażenie bardzo profesjonalnego. Pełni szcęścia dopełn...
  • Autokar z Polski odpada - tego bym nie zniosla. Wiem juz ze tanich lotow bezposrednio do Edynburga nie ma, ale moze ktos wie jak znalezc tanie bilety to Londynu i moze tez jak sie potem dostac do Edynburga ? pzdr Kasia
  • Mam pytanko, w marcu wybralem sie samolotem do UK jednak na lotnisku nie spodobalem sie urzednikom i po serji pytan "przesłuchaniu" i pobycie w celi z jakimis typami postanowili zabronic mi wjazdu do UK ( heh juz tam bylem pzreciez, wczesniej 1 rok) skreslili mi w paszporcie pieczatke wprowadzili moje dane do kompa i odprawili mnie w droge powrotna do wawy.I teraz postanowilem ze nie dam sie tak latwo.Wyrobiełem sobie nowy paszport i tym razem postanowilem ze przekrocze granice w...
  • Wbrew wszelkim pozorom wydawać by się mogło, że podczas wczasów z takim biurem jak Rainbow Tours S.A nie powinno być żadnych niespodzianek i wszystko powinno przebiegać jak najlepiej. Niestety w moim (i nie tylko, bo jeszcze kilkudziesięciu osób) przypadku tak nie było. Wybrałem się z owym biurem na wczasy autokarem do Bułgarii w drugiej połowie sierpnia. Agenci w biurze gwarantowali nam, że podróż nie będzie trwała dłużej niż 30 godzin. Już na samym początku została zmieniona god...
  • Był ktoś już na wycieczce w Egipcie i Jordani oferowanej przez B.P. Triada? Jakie opinie?
  • Interesuje mnie jak najtaniej (np. z Krakowa) dostać się do Londynu o tej porze roku (zima)? Czy taniej jest autobusem czy autokarem i ile to kosztuje. Wiem ze autokar Krakowa do Londynu kosztuje ok. 400pln w obie strony. Czy jest cos tanszego?
  • piekne!!!moje marzenie-zobaczyc!
  • Chciałabym wyjechac na dwa tygodnie z opcja HB, poza Egiptem i Grecja, na przełomie września i pażdziernika. Czy za taką kwote to jest możliwe? Może macie doświadczenie w podrózach w tym okresie za niewielkie pieniądze. Bede bardzo dzieczna za wszelkie pomysly.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się