Forum Turystyka Świat Tunezja
ZMIEŃ
      autokarem

autokarem

(16 wyników)
    • Pytanie: czy klima w samolocie i autobusie bardzo doskwiera? Można jechać w szortach czy lepiej długie spodnie? Proszę o porady!
    • Witam serdecznie :) Mam pytanie, do tych, którzy już mieli okazję wylądowac na lotnisku Monastir. Otóż, wraz z rodziną w czwartek lecimy do Tunezji. Pierwszy raz tam i pierwszy raz samolotem. Szczerze mówiąc mamy pewne obawy, że nie odnajdziemy się na tym lotnisku, nie znając języka itd. Byłbym wdzięczny, gdyby Państwo napisali mi kilka rad, które ułatwią mi poruszanie się po nim. Mam też kilka pytań: 1. Wysiądziemy z samolotu, i co dalej? Gdzie się kierowac? Prosił by o inst...
    • Mam pytanie czy ktoś był na wycieczce 2 dniowej na saharze jak to wygląda , czy nie jest to zbyt meczące i ryzykowne dla 2 letniej dziewczynki
    • Czy ktoś z was był może z małym dzieckiem na takiej wycieczce? Mam 2 letniego synka i bardzo chcielibyśmy pojechać. Nie do końca jesteśmy przekonani pomimo że nasz synek bardzo dobrze znosi podróże - ale może piszą tu osoby które były z małym dzieckiem na takiej wycieczce i opisza mi jak dzicko to zniosło. Dziękuje.
    • Czy podczas rejsu po Nilu mozna więcej zobaczyć niż podczas standardowych wycieczek autokarem? Czy płynąc mozna podziwiać ładne widoki, krajobrazy o ile są takie? Czy taki rejs jest mniej męczący i ciekawszy niż telepanie się autokarem? Proszę mi powiedzieć co o tym myślicie? nie chciałbym się zanadto sfatygować na stare lata :-)
    • Mam 12 lat. Wraz z rodzicami jadę do Tuzneji, do Hammatu. Interesuje mnie wycieczka na Sahare. Nie wiem czy to dobry pomysł w moim wieku. moi rodzice są na tak. Proszę o odpowiedź.
    • wybieram sie do tunezji w polowie maja, chcialbym zobaczyc sahare, ale nie wiem czy jest to wyprawa dla 3-latka?
    • no właśnie czekam na wypowiedzi zwłaszcza ludzi którzy odwarzyli zabrać ze sobą dzieci.
    • sahara(15)

Chciałabym się dowiedziec czy na wycieczkę na Saharę można pojechac z dziecmi(3i7) i jak one znoszą takie warunki, bo słyszałam że jest to dosyc męcząca wycieczka
    • jadę do Tunezji z dwulatkiem, za młody pewnie na wycieczkę na Saharę?
    • Witam, byl ktos na wycieczce na Saharze. Przed chwila przeczytalam, ze trzeba w dwa dni pokonac 1200 km autobusem. Czy to prawda. Moze byl ktos na tej wycieczce. Prosze o opinie czy sie oplaca wogole tam jechac. Pozdr Justa
    • I czy polecacie to biuro?
    • 28 kwietnia wybieram sie z Oasis Tour do Thalassy Monastir. poniewaz nigdy jeszcze nie lecialam samolotem, nie mam zielonego pojęcia jak to wyglada- zwlaszcza z oasis tour!czy ktos moze mi opowiedziec czy biuro pomaga czy raczej jest sie zdanym tylko na siebie samego?
    • Jedziemy dopiero w pazdzierniku, ale już sie zastanawiamy jak będziemy spędzac czas. Nie chcielibyśmy cały czas stacjonarnie. Proszę doswiadczonych w podróżowaniu rodziców o wskazówki. Wybieramy sie do Port El Kantui, mamy dwójke dzieci - rok i 3 lata.
    • Jeśli ktos ma jakies pytania to bardzo prosze
    • Do końca tygodnia muszę zdecydować który z tych hoteli wybraćna wakacyjny wyjazd. Przeszukałem wszystkie fora i opinie sa zupełnie inne... nie chcę ryzykować bo 1300 zeta ulicą nie chodzi. był ktos może w tych hotelach??? A jaka jest okolica hoteli? www.wakacje.pl/o_info.php?id_oferty=68211&id_terminy=2952992 www.wakacje.pl/o_info2.phtml?id_oferty=81070&id_terminy=

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się