Dodaj do ulubionych

autokar do Bułgarii

IP: *.ptenn.pl 22.05.02, 18:08
Witam wszystkich i proszę o pomoc. Od kilku dni poszukuję biura, które
zajmowałoby się przejazdami autokarowymi do Bułgarii. Interesuje mnie tylko sam
przejazd a wszystkie biura, na które natrafiłam od razu oferują cały pakiet -
przejazd, noclegi, wyżywienie...... Nie wierzę w to, że nie ma żadnej firmy
oferującej taki przejazd.
Jeśli możecie mi jakoś pomóc to podaję mój adres @: Marta.Nadrowska@ptenn.pl
Z góry dziękuję :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: acton Re: autokar do Bułgarii IP: *.jedwab.net.pl 23.05.02, 07:10
      Chcesz dotrzeć bezpośrednio czy jak najtaniej z przesiadkami? Pomóc mogę w
      sytuacji nr 2.
      • Gość: Piotr Re: autokar do Bułgarii IP: 2.4.STABLE* / 172.21.160.* 23.05.02, 14:49
        napisz cos wiecej o tym polaczeniu, tam jest raj, jezdze co roku, w tym kwatery
        sa po 4-5 euro od osoby, juz nie moge sie doczekac wakacji, ale to prawda, ze z
        dojazdem to nie za wesolo...
      • Gość: marta Re: autokar do Bułgarii IP: *.ptenn.pl 29.05.02, 13:59
        Witam. Chciałabym jak najtaniej i w miarę możliwości jak najszybciej.
        Co proponujesz ?
      • Gość: Yasioo Re: autokar do Bułgarii IP: *.v.pl / 192.168.1.* 23.06.02, 17:41
        Jesli moglbys podac jakies wskazowki do opcji numer 2 to bylbym b. wdzieczny.
        Moj adres: yasiooooo@yahoo.com
    • Gość: vica Re: autokar do Bułgarii IP: *.teleton.pl 11.06.02, 13:50
      Marto - mam ten sam problem co Ty. Poszukuję autokaru do Bułgarii z Polski. Jak
      coś znalazłaś to się odezwij. Ja szukam dalej.Wydaje mi się, że to najtańszy
      sposób dotarcia do tego kraju. Może zbierze się grupka ludzi na łamach forum.
      Na miejscu w Bułgarii bez problemu można sobie poradzić z tanią kwaterą,
      wyżywieniem. Jednym słowem świetne wakacje,za minimum kosztów,.......tylko ten
      dojazd.Pozdrawiam wszystkich chętnych.
      • konya98 Re: autokar do Bułgarii 11.06.02, 17:12
        Jakiś czas temu firma Panek Warszawy jezdziła do Stambułu. Rozmawialem z panią
        przez telefon: pasażerów do Bułgarii "wyrzucają" w Ruse. Sprawdzcie u nich.
        Jakby ktoś miał inny namiar to też poproszę bo temat mnie interesuje.
        Maciek
    • Gość: kuChe Re: autokar do Bułgarii IP: 217.96.66.* 15.06.02, 20:12
      jezdze co roku z Touringiem, o ile wiem to jedyna firma, wyjezdzaja w niedziele
      z Warszawy przez Krakow do Sofii, od licpa poszcza drugi rejs chyba w piatek
      calkiem mozliwe ze gdzies nad morze (w zeszlym roku mieli polaczenie z Warna),
      koszt w jedna strone 70 euro, studenci 10% znizki, maja siedzibe w Warszawie, a
      takze wspolbracuja z wieloma biurami, w Krakowie ich bilety można kupic w
      biurze Magelan w przejsciu podziemnym kolo dworca. troche to chaotyczne ale
      wlasnie siedze w kafejce i nie mam przy sobie zadnych bardziej szczegolowych
      informacji.

Telefon do Magelana 10:00 - 17:00:
      (0-12) 421 80 58, 421 83 28

Telefon Touringa ktosik musi znalezc w warszawskiej ksiazce telefonicznej

siemka kuche
      • Gość: marta Re: autokar do Bułgarii IP: *.ptenn.pl 17.06.02, 19:45
        ZNALAZŁAM !!!! Jest firma, która ma przejazdy autokarowe do Bułgarii. I teraz
        chyba zrobię im darmową reklamę - podaję dokładne dane: Touring, ul.
        Marszałkowska 83, Warszawa, telefon: (0-22) 6215808.
        Jeżdżą na pewno z Warszawy (nie pytałam o inne miejscowości) i autokar dojeżdza
        do Sofii, a potem ma także połączenie z miejscowościami nad morzem m.in.
        Sozopol, Warna... Bilet w jedną stronę do Sofii kosztuje 80 Euro a w obydwie
        145 Euro (nad morze jest trochę drożej, około 30-40 Euro). Wyjazd z Warszawy w
        niedzielę i środę. Wyjazd z Sofi w poniedziałek i piątek.
        Polecam. Ja już kupiłam bilety i jestem szczęśliwa :-))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: PIOTR Re: autokar do Bułgarii IP: 2.4.STABLE* / 172.21.12.* 23.06.02, 12:18
          super! dzieki za info o tym biurze, ktos kto z nimi jechal, mowil ze calkiem
          przyzwoite biuro...

pzdr!
    • Gość: Yasioo Re: autokar do Bułgarii IP: *.v.pl / 192.168.1.* 23.06.02, 17:36
      Ja tez szukam takiej firmy i slyszalem, ze jest jedna w Warszawie... Prosze o
      info na adres : yasiooooo@yahoo.com

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka