Forum Turystyka Europa Europa
ZMIEŃ
      autokarem

autokarem

(7 wyników)
    • Drodzy forumowicze jeśli ktoś z Was dysponuje informacjami albo jeszcze lepiej zdjęciami busów,kursujacymi na trasie LWÓW - PRZEMYSL oraz BERDANSK - MELITOPOL bardzo prosze o szybką odpowiedż gdyż tymi to środkami lokomocji pojadą dzieci na wymiane do BERDANSKA. Jesli ktos ma zdjecia podam mail . SERDECZNIE DZIĘKUJE
    • Chcę wybrać się na wycieczkę do Paryża. Planowałam zrobic to z Triadą, lecz gdy przeczytałam Wasze posty, to odechciało mi się!!! Może Rainbow Tours lub Itaka? Czy ktoś z Was korzystał z usług tych biur? Pozdrówki - Kamishka
    • Jak lepiej zwiedzac Lizbone w ciagu jednego dnia - wypozyczonym samochodem czy autokarem? Dopiero co wrocilam z Aten - pojechalam tam samochodem i bardzo tego zaluje bo zobaczylam niewiele. Musialam zostawic samochod poza centrum miasta i piszo zwiedzac ateny przez co nie zobaczylam zbyt wiele, bylo to bardzo czasochlone i meczace . Autokar z biura podrozy zawiozlby w kazde wazne miejsce aten .... Jak jest z Lizbona ?
    • Chciałabym pojechać w tym roku na wycieczkę do Paryża. Z jakim biurem byście polecali? Czy był ktoś może w Paryżu z Itaką? W zeszłym roku wprowadzili wycieczkę samolotową i zastanawiam się jaka jest różnica w programie zwiedzania pomiędzy tą samolotową a autokarową?
    • witam szukam informacji dt dojazdu do Rumunii nie chodzi o wycieczke z biurem podrozy ale samej mozliwosci dojazdu chodziloby o cos w stylu autokary "sindbad`a" do Niemiec czy istnieje cos takiego w przypadku Rumunii? znam opcje autobus: Przemysl - Suczawa ale szukam polaczen z Woclawia lub Krakowa (+ceny za bilet w obie strony) jakies linki? biura? cokolwiek? p_
    • Jak najtaniej dostać się do Francuskiego miasta Aix-en-Provance (niedaleko Marsylii)? Jedyne co znajduję to autokar do Paryża a potem zadne biuro nie umie mi pomóc jak dostać się na południe Francji. TGV zbyt drogie (ponad 80EUR).... Z góry dzięki za pomoc:) Alicja
    • Anglia(5)

Jak mozna najtaniej dostać się do Wielkiej Brytani

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się